Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
B_i_t_z_a |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate, nu.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sergiu2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 4 January 13 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B--------
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da deci da. Am sunat la stelco unde a raspuns un nene super amabil. Intermediara si finala plus coliere si montaj la 240 roni. Sau fara montaj si coliere cam 160-170. Mi se pare super decent pretul de 50-60 pentru montaj. Cu 240 nu as cumpara nici macar originale. Nu mai zic de coliere si montaj... Ramane sa fac o programare cand se mai incalzeste afara.
Voi ce ziceti? Conex, originale sau stelco? This post has been edited by Maskatu: 17 Jan 2013, 10:18 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
Stelco iti recomand, sau tu vrei sa mai tii 10 ani masina
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
In principiu da. Chiar daca iau alta asta se pastreaza din motice evidente. Nu mai iau pe ea mai nimic si ar fi pacat sa o dau.
As fi pus ceva de inox gen borla dar momentan ma axez pe aspecte mai importante cum ar fi problemele cu rugina, la aripi, usi, etc. Plus ca mai apar si chestii neprevazute. Spre exemplu trebuie sa schimb iar placutele. Nu cred ca am 15-20 mii cu cele actuale. In 35 mii sunt la al treilea set. Incep sa cred ca discurile klaxcar sunt mult prea agresive. Au tocit rapid un set de ferodo si unul original. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Pai, tu schimbi placutele odata cu uleiul..Ceva nu e in regula! Oricat de "agresive" ar fi discurile astea, tot ar trebui sa te duca 25 de mii un set de "horiginale" , io d-alea pun.
|
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
se gaseste cumva garnitura de la corp clapeta ?
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
Nu se gaseste.Eu am ajutato ci niste banda izoliera.
|
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
nu am ce sa pun ca e praf , creca pina la urma o sa pun mastic negru
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(Axinte @ 20 Jan 2013, 10:31) Pai, tu schimbi placutele odata cu uleiul..Ceva nu e in regula! Oricat de "agresive" ar fi discurile astea, tot ar trebui sa te duca 25 de mii un set de "horiginale" , io d-alea pun. Uite imi pare rau ca nu am facut poze la ele. Le-am schimbat ieri. Am pus ferodo fsl 114 de data asta. Una din cele 4 placute era aproape de partea metalica. Doua erau uzate cam 70%, si una singura avea cam 50% uzura. Vechea poveste a uzurii neuniforme.... This post has been edited by Maskatu: 22 Jan 2013, 09:11 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Apropo. Sunt dezamagit de amortizoarele bilstein. La schimbul placutelor am constatat ca amortizorul fata stanga s-a scurs. Asta dupa nici 4 ani si 35 mii km de folosinta.
Drept urmare trebuie sa ma fericesc cu doua amortizoare, si eventual arcuri, rulmenti si flanse, pentru ca nu le-am schimbat data trecuta. Arcurile le-as schimba preventiv. La ce noroc am o sa crape si ele curand si decat sa dau de doua ori amortizoarele mai bine le dau o singura data. Amortizoare cred ca voi lua monroe de data asta sau daca exista si gasesc, ceva mai rasarit. Prin urmare nu scap nici anul asta de cumparat stive de piese. maski out |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Axinte |
![]()
|
![]() Membru ghinionist Group: Members Posts: 268 Joined: 27 March 11 From: Oltenita ![]() |
Si eu am facut prostia sa-mi iau blistein dar nu are decat 2 ani de atunci si vad ca se prezinta bine. De planetare ce mai stiti, care sunt scorurile la cele horiginale?
P.S. Nu vreau sa aud de cele "chinezare" gen breckner, autospeed, poloneze etc, etc.. Toate sunt la fel, adica muci dupa nici 30 de mii! This post has been edited by Axinte: 25 Jan 2013, 11:26 |
--------------------
DACIA
Super Nova
2002 clima
- CL ?? xxx Ai nevoie de multi ani de studiu pentru a ajunge sa taci neintrebat.
Cap ai, minte ce-ti mai trebuie? |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu as cauta Monroe pe ulei, atat pentru fiabilitate, cat si pentru o tinuta de drum mai confortabila. Cate ceva despre ele gasim aici: http://www.daciaclub.ro/amortizoare-page-7...4472-s180.html#
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Eduard 29 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 23 April 12 From: . ![]() |
Ce parere aveti despre caseta de directie facuta de General Ricambi?
A avut cineva de pe aici? care poate sa dea o impresie concreta. |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
DIRTYDOG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 July 11 From: IASI ![]() |
Am caseta de GR montata de cca. 11000 km si ca impresie e ok, nici o diferenta fata de cea de uzina, schimbata ptr. ca avea joc mare.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.0 SCE
2017
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nici o diferenta acum. Ramane de vazut cum se comporta peste alti 10-20 mii km.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Gasesc doar sticla pentru proiector? Cat costa?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
gasesti pe bonmarc doar sticla l a 28ron.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(Axinte @ 25 Jan 2013, 11:22) De planetare ce mai stiti, care sunt scorurile la cele horiginale? P.S. Nu vreau sa aud de cele "chinezare" gen breckner, autospeed, poloneze etc, etc.. Toate sunt la fel, adica muci dupa nici 30 de mii! Mai e si cate o "chinezarie " mai reusita uneori... eu am cumparat acum 4 ani planetara stanga autospeed (nu am gasit originala si nici prea gros nu imi era buzunarul), am facut cu ea 50000 km si momentan nu am observat sa prezinte dorinta de a fi schimbata. |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
Ce bafta aveti voi cu piata VITAN ca mai gasiti una,alta pt. super nova,noi aici in TIMISOARA nu gasim nimic de super nova in piete...
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
BoR |
![]()
|
Cred ca la Timisoara se gasesc mai usor echipamentele pentru iluminat, acolo fiind sediul Elba.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
BoR-nu trebuie sa stai in Timisoara k sa gasesti echipamente de iluminat de la elba ,dar k sa gasesti piese de super nova tre sa stai in bucuresti.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
BoR |
![]()
|
Sau si mai bine, in Pitesti(din acest punct de vedere).
PS-Eu locuiesc in Buzau, si informadu-ma de un dispersor pt. far Elba, nu dau decat de turcisme. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
sergiu2010 |
![]()
|
Salut!Starter electromotor ieftin si bun unde gasesc?Nici un sh nu m-ar deranja.Foarte impotant este pretul.Ma intereseaza doar solenoidul fara miez si furca.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B--------
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Sergiu2010 vezi la bursa auto ca sunt cateva super nove la dezmembrat.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
sergiu2010 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureat
- B--------
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:01 |