Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi piese auto pentru super nova, intrebari + recomandari piese
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu se gasesc deloc greu daca se cauta dupa cod.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(miaghy @ 20 Jan 2013, 18:48) Am luat ieri din vitan cu 35 lei originala. Ma refer la cea de jos dinspre motor. Cealalta de sus este garnitura carcasei filtrului de aer si este 10 lei de srl sau 30-40 originala. Sincer sa fiu cea originala nu stiu cat de autentica era, pentru ca nu era nici macar in punga. Zic ei ca sunt luate dupa carcasele filtrului de aer dar eu nu cred asta. Cred ca sunt cele de srl scoase din punga. Deci atentie ce cumparati. Attached thumbnail(s) 1364659633930.jpg ( Size: 9.97k ) Number of downloads: 635 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
am fost si eu astazi in targ, mi se pare cam mult 30 de lei, da creca o sa iau pina la urma ca nu am incotro
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
Si mie mi se pare mult dar nu ai de ales. Se gasesc si greu. La magazinele de cartier nu au asa ceva, doar corp clapeta complet = 500 lei. In targ am cautat la toate magazinele. Pret mai mic de 35 le cea de jos si 30 pentru cea de sus, nu exista. Dar eu am luat-o pe cea de sus la 10 lei din alta locatie, si este de "srl".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan_4_stone |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 30 May 06 ![]() |
unde se gasesti garnitura dintre corp clapeta si filtrul de aer "de srl" cea la 10 lei? - o lacatie pentru magazin/taraba se poate?
multumesc |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 Laureate 1.6
|
|
Maskatu |
![]()
|
Pe strada muntii carpati sect5, al doilea magazin pe stanga, vis a vis de blocurile cu 4 etaje.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Producatori si coduri amortizoare fata DSN:
TRW JHM116T DELPHI 2255464 MONROE 11036 SACHS 310170 KYB 333807 BOGE 27-265-4 AL-KO 3418 Pentru amortizoare spate stie cineva ceva? Am auzit ca s-ar potrivi de la Calibra, e pe bune? This post has been edited by MyKe89: 3 Apr 2013, 13:28 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Maskatu |
![]()
|
Baieti, cred ca ma paste un parbriz nou. Am luat azi o piatra in freza. Ciobitura este mica dar se simte si in interior... Este langa oglinda interioara.
Cam cat costa un parbriz cu tot cu montat? |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
Am schimbat luna trecuta la Pilkington (www.parbrize.ro)parbriz solenza, cu tenta verzuie, fara parasolar - 183 RON, manopera inclusa. Ar mai fi Marctec, pe site la ei scrie ca ar costa 90 RON parbriz solenza, fa si tu o intrebare.
|
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ai pus de solenza? Merge si de solenza? Cu tot cu cheder ?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu merge, dar iti va trebui si o oglinda interioara de Solenza.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 7 Apr 2013, 08:02) Am pus tot chederul pe care l-am avut pe masina. Singura diferenta este ca parbrizul de solenza are in partea superioara un patrat de plastic, folosit pt. a prinde oglinda retrovizoare, insa nu ma deranjeaza vizual. Attached thumbnail(s) E72_894.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 466 |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu-i problema cu oglinda. Eu am scos oglinda din fabrica de cateva luni si am una de renault, lipita pe parbriz. Deci ar veni la fix unul de solenza...
Ramane de vazut cum rezista. La prima crapatura care pleaca, o sa sun la pilkington sa vad ce si cum. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
Maskatu chiar vineri mi-am pus eu parbriz de solenza. Am dat pe el 155Ron cu tenta verzuie. Nu l-am montat la ei pentru ca aveam rugina pe buza unde se prinde, in plus l-am si lipit pe cheder.....acum sper sa nu mai ploua in interior.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Nova, Supernova, Solenza is la fel la parbriz!
Eu si pe Nova si pe Dsn am schimbat cu Solenza, tenta verzuie cu parasolar si pastila pt oglinda ![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Daca fisura este mica, poti incerca la un centru de reparatii parbrize. Nu se va mai observa decat daca privesti foarte atent si nu se va extinde daca lucrarea este executata de o mana priceputa. Este foarte important in reusita operatiunii sa nu se acumuleze apa in acea fisura. Iar costul este, in general, muult mai mic decat inlocuirea parbrizului.
This post has been edited by BoR: 7 Apr 2013, 21:11 |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Maskatu |
![]()
|
M-am interesat si de asta iar costul este de aproape 100 lei... sincer, prefer sa dau dublu si sa pun parbriz nou.
8 Apr 2013, 09:37: Am sunat la ei. 185 cu montaj, fara cheder, indiferent daca este de dsn sau solenza. L-as prefera pe cel de solenza, daca tot am oglinda lipita de parbriz. ps cat costa chederul?? ca nu prea imi vine sa pun parbriz nou pe cheder de 12 ani. This post has been edited by Maskatu: 8 Apr 2013, 08:37 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
38ron costa chederul
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Apropo de oglinda lipita,eu am lipit oglinda de parbriz cu poxipol,daca sunt nevoit sa o dau jos,cum pot s-o dezlipesc,aveti vreo solutie (fara spargeri de parbriz
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Maskatule, chederele care sa gasesc acum sunt destul de proaste. Al meu, original(8 ani la momentul schimbarii, 9 in prezent), arata mai bine decat ce gasisem de cumparat. Si nu intra nici un pic de apa(dar am pus preventiv si mastic intre el si tabla).
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Maskatu |
![]()
|
De ce ai fi nevoit sa o dai jos? Poxipolul ala adera destul de bine pe sticla. Ai putea sa ti de pastila si sa rasucesti. Oricum nu ai facut bine cu poxipolu. De obicei se pune un lipici special semi dur. Adica nu se intareste de tot astel incat sa nu se transmita vibratiile din oglinda in parbriz si sa crape... eu am pus dublu adeziv si sta bine mersi de anu trecut.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Am pocnit de tot anul trecut parbrizul si dupa nici 6 luni am luat o piatra
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dublu adeziv de calitate si nu ai probleme...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa schimb semeringu de la distributie. Ce-mi recomandati? Cureaua de diatributie nu are ulei pe ea, totusi trebuie s-o schimb si pe ea? Daca tot umblu la distributie trebuie sa mai schimb altceva? Precizez ca pompa de apa, rola intinzatoare, cureaua de distributie si cureaua de la alternator le-am schimbat asta toamna. Cam ce preturi au piesele necesare?
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
MyKe89 |
![]()
|
Cureaua, odata tensionata, e bine sa nu fie remontata.
Deci iti vor trebui curea + simering. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
Brazilia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 18 June 09 ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- B57VIG
|
|
MyKe89 |
![]()
|
Pentru ca la primul montaj se va tensiona, iar odata demontata isi va pierde elasticitatea. La al doilea montaj (al aceleiasi curele - demontate), pentru a obtine aceeasi tensionare, cureaua va fi suprasolicitata, existand riscul ruperii acesteia.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
'91 MB W124 230E |
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi dau seama exact, dar pe cureaua de la alternator pare sa fie un pic ulei. Trebuie neaparat s-o schimb si pe ea daca se constata intradevar ca a ajuns ulei pe ea?
|
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Acest topic a fost creat pentru a veni in sprijinul posesorilor de dsn. Mai exact... puteti cere detalii despre o anumita piesa, pe care doriti sa o achizitionati, si alti colegi va pot spune, " da, cumpara de la x producator, si vezi ca are un pret in jur de y roni". Si tot asa.
Sau, feedback-uri (pareri despre x piesa), spre exemplu "am luat x piesa de la y producator si acum am z km cu masina si inca se tine bine" , sau " nu luati x piesa de la y producator pentru ca este foarte proasta". Ofertele comerciale sunt interzise, fiind permise doar la bursa, iar mesajele ce contin oferte comerciale directe, vor fi sterse imediat fara o notificare in prealabil. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 10:00 |