Perspectiva de viata
![]() ![]() ![]() |
Perspectiva de viata
-Beni- |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Toledo
1997
- M2784052UT
|
|||
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
trrrrink!....
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Un fel de "Life sucks! And then you die."?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
da macar pentru sex si tot se merita
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Iti pot da numaru' de telefon a lu' fostu meu prof' de filosofie din liceu. Sunt absolut convins ca ar fi amator de o noapte lunga si plina de discutii pe teme filosofice
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
beni,sper ca n-ai ganduri sinucigase...
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
sau i-a murit soacra
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
a venit fiscu,a fugit nevasta de acasa....
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@-Beni- asta e o intrebare foarte grea, nici macar filosofii care si-au dedicat viata intreaga studiului acestor lucruri nu pot da un raspuns exact si nici nu au aceeasi parere.
In opinia mea raspunsul e foarte diferit de la om la om, pentru ca pe cat suntem de asemanatori pe atat suntem de diferiti. Unii gasesc bucurii in mancare, bautura, sex, masini, etc. Altii se simt impliniti daca iubesc si sunt iubiti, altii sunt foarte multumiti daca reusesc sa ajute pe cineva, sa ii schimbe viata in bine, altii se simt cu adevarat impliniti daca au copii. Religia crestina insa spune ca exista viata dupa moarte, perioada de pe Pamant fiind doar o picatura intr-un ocean. Depinde de fiecare daca cred sau nu acest lucru. De multe ori m-am intrebat ce se va intampla dupa moarte, insa deocamdata nu sunt asa curios ![]() Legat de sinucidere - cum spunea cineva - sinuciderea e in general o solutie permanenta la o problema temporara. In principal nu sunt de acord si nu incurajez asa ceva, insa sunt cazuri in care ii pot intelege pe unii sinucigasi. Ideea e sa nu actionezi primit, la cald, ci sa mai astepti, noaptea e un sfetnic bun... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am sinucis gps-ul! Se pune?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(-Beni- @ 27 Feb 2010, 21:48) Viata nu trebuie neaparat sa aiba un scop anume, e suficient ca existi, ca gandesti ca simti, suferi, etc. Iar despre indurat, totul e relativ. Poate ce consideri tu greu de indurat cineva care sufera de o boala incurabila gaseste chiar suportabil. Sa stii ca, cu toate necazurile viata merita traita, macar pentru micile bucurii, micile experiente. Gandeste-te ca daca n-ai fi existat n-ai fi stiut ce inseamna o raza de soare sau bataia vantului. N-ai fi stiut ce inseamna internetul de pilda. ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ca sa ne mantuim. Viata noastra aici e ca o ,,pedeapsa".
![]() This post has been edited by SilviuB: 27 Feb 2010, 22:19 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
viata-i un cadou,daca iti place te bucuri de el,daca nu sui la 10 si te arunci....e f f f simplu
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
credeam ca subiectul e cat mai papam pensia dupa ce ne pensionam....
![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
traim..belim f@#em..platim!
![]() ![]() scuze..nu am putut sa ma abtin. pai viata e un DAR de la Dumnezeu. El are grija de noi si ne da cate putin din fiecare. Acum El nu ne poate obliga sa facem ceva..soarte ne-o decidem singuri. viata e frumoasa daca stii cum sa o treiesti..nu sunt sigur de ce spun asta..ca nu prea sunt bun la asa ceva..am destule momente de ingrijorare ale zilei de maine..ce voi face in viata..oi reusi sa am o casa..o familie..un job bun..etc. Acum sunt foarte entuzismat si foarte fericit ca am gasit pe net un aparat care ma poate ajuta sa incep ceva..un bussines micut de tot. In viata asta trebuie sa simtim tot ce a simtit Iisus cand a carat in spate crucea. eu unul cred in asta. oricum..dont worry..be happy!! ![]() This post has been edited by turturel: 27 Feb 2010, 22:41 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Astenia de primăvară? Nu fi trist,măine... va fi și mai rău.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Las ca de poimaine, toate vor fi mai interesante.
Pana la week-end-ul urmator... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Viata e ceva de care devii constient la un moment dat, si n-o pierzi ca sa te intrebi "de ce', "cum", "cit". E ca si cum ti-ar pune soacra o masina in curte. O folosesti si ciocu' mic, nu incepi sa te vaiti ca trebuie sa schimbi filtre si ca nu-ti merge relantiul bine cind treci de 4500 de rpm. Masina ai primit-o moca, de ulei si benzina te mai ocupi si singur, iar daca nu poti, atunci faci folozofie.
![]() This post has been edited by corbex: 28 Feb 2010, 09:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(-Beni- @ 27 Feb 2010, 21:48) De multe ori mi-am pus intrebari cu privire la scopul vietii: pentru ce ne nastem, traim printre dureri si bucurii iar apoi murim? Ce scop are viata? Se merita sa o traiesti, in conditiile in care stii cate ai de indurat? Du-te dupa Epicur si intreaba-l. Auzi Andy? Singurii sinucigasi pe care i-as putea intelege, de obicei n-o pot face. Interesant, insa, e alt aspect. D-aia nu mai poate el, ca nu-l inteleg io. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 28 Feb 2010, 09:34 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Chiar daca nu o pot face fizic, o pot cere (eutanasiere).
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pe cit punem pariu ca-i sectant si cauta prozeliti? Eu zic ca-i de la aia, Martorii lu'Ebola sau cum ii cheama...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ar trebui ca astia abia inscrisi sa nu poata deschide topicuri, parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Lasa ca mai stiu eu cativa care ar trebui sa nu poata deschide topicuri si nu-s chiar noi pe aici.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
A deschis saracu' si pe XtremPC topic, acolo chiar s-au bagat cativa in vorba. Da' aici a nimerit clar gresit.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(-Beni- @ 27 Feb 2010, 21:48) ... Ce scop are viata? .... Sa privesti/atingi/etc... o pereche de d-astia ![]() 1f2903a8b3747c08ab4d250.gif This post has been edited by MihaiD: 28 Feb 2010, 10:51 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 28 Feb 2010, 11:50) ok ok, da da-i si numaru de telefon ![]() This post has been edited by kato: 28 Feb 2010, 10:54 |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(MihaiD @ 28 Feb 2010, 10:50) Sa privesti... Platonicule... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ce plictiseala, pe vremuri mai faceati si voi un topic voios de duminica. Asta e, nimic nu mai e cu era. S-a obtinut seriozitatea mult cautata. Ma duc sa dau o tura cu bicicleta......de apartament.
![]() Radiane, ai imbatranit, inainte erai mai combativ, mai ieseai cu domnisoara la fugarit o pisica, acum o duci in parc la o tabla. ![]() This post has been edited by fost membru: 28 Feb 2010, 14:42 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:28 |