Vreau sa cumpar o Solenza, Ce verific?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa cumpar o Solenza, Ce verific?
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
Bxeg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 July 09 ![]() |
Salut, am si eu o Solenza de vanzare sper sa nu fie o problema daca dau cateva detalii aici :
Clima, an de fabricatie 2003; mp3 player Pioneer, jante 14' Rial Milano + cauciucuri vara Dunlop SP1 185/60/r14 (noi), jante tabla + cauciucuri de iarna Debica Frigo (noi), geamuri fumurii montate in service RAR garantie 7 ani, Evacuare inox 50mm Borla completa, kit distributie + kit ambreiaj Valeo schimbate la 60.000; pivoti + capete de bara schimbate la 65.000, caseta de directie (servo)cu tot cu bielete schimbata la 67.500km - garantie 18 luni. Pentru mai multe detalii, ym- eeon1984 sau la tel- 0723656394 (Alex). Numai bine ! Attached thumbnail(s) Imag039.jpg ( Size: 51.26k ) Number of downloads: 240 |
--------------------
Dacia
slz
2003Clima
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cel mai bine (adicatele ca la regulament) postezi la bursa, adica aici
-vezi ca esti obligat sa dai detalii complete: numar proprietari, kilometraj, date de contact, poze din care sa se vada ca masina este inmatriculata in romanica si neaparat pret. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
Va salut!!!
de mult vreau sa achizitionez o solenza...dar la mine in oras nu prea gasesc in stare buna,sau daca sunt in stare buna sunt foarte scumpe si nu merita....insa m-ar bate un gand sa trag o fuga pana in Bucuresti,ma atrage o solenza de la bursa,a userului stel.....ce parere aveti merita sa bat drumul pana la Bucuresti....? http://www.daciaclub.ro/-VAND-Solenza-t180079.html This post has been edited by dragosvoda_is: 7 May 2010, 11:43 |
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
masina pare intretinuta, tinant cont de cat mai poti negocia, s-ar putea sa merite. eu nu as lua solenza fara ac si servodirectie...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
la bursa, daca cauti, o sa gasesti solenze aspectuoase, daca nu se vor fi vindut, intre timp. eu am solenza, scala, dar daca ar fi sa ma intorc in timp as opta pentru un clio - a avut hitman unul ![]() oricum, la cit ma deplasez eu solenza este mai mult decit suficienta. si da, trebuie NEAPARAT, aer conditionat. succes, This post has been edited by george_scala_2004: 7 May 2010, 12:09 |
--------------------
...
...
...
|
|
dragosvoda_is |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 16 December 08 From: IASI ![]() |
Am avut solenza clima....si nu foloseam deloc Ac-ul...imi provoaca disconfort...banuiesc ca am niste probleme cu sist respirator...iar servodirectia m-a scos din sarite...din cauza problemelor...piese care nu se gasesc...prefer fara servo decat sa stau cu lichidul in portbagaj
|
--------------------
Dacia
1310
1999/L
|
|
slider2 |
![]()
|
atunci nu pare rea solenza propusa de tine. daca este ingrijita bine merita. iar george are dreptate. si mai bun ar fi un clio/symbol 1.4 16v, dar trebuie sa-ti majorezi bugetul pentru asa ceva...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:21 |