Grecia, în faliment
![]() ![]() ![]() |
Grecia, în faliment
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu stau si ma intreb daca si citeste aberatiie la care pune linkuri. Eu cred ca pot aprecia o informatie buna dintr-un link ... dar la ce rata de linkuri utile a pus gigi pana acum, am tendinta sa le sterg pe toate, asumandu-mi ca distrug si cel mult 5% informatie utila.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Na, c-o luam de la-nceput: Grecia a reintrat în recesiune tehnica. Economia a scăzut cu 0,6% în trimestrul al patrulea din 2015, dupa o scadere de 1,4% in trimestrul III
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ejti bolovan. E continuare. Nu s-a oprit niciodata.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Luasera, totusi, o scurta pauza: cateva trrimestre au avut crestere.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Au crescut decit caprele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Lasa ca vine vara si vin turistii ... atat din Europa cat si in Europa.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vara asta va fi interesantă. Mă aștept la scăderi bunicele de prețuri pe Turcia, ca pe ăștia s-au supărat sponsorii principali. Și oarecum în consecință, Grecia se poate aștepta la un sezon foarte bun.
Deci la anul e de mers în Turcia. Anul asta încă nu, ca au prețurile calculate după sezonul trecut. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
grecia va creste mult pe turism dupa problemele mai vechi din egipt,africa....si dupa embargoul recent al rusilor in turcia....daca pe lunile de iarna e un usor recul, incepand cu venirea caldurii va urma o crestere sustinuta...cam asa a fost ultimii ani cand dupa problemele din egipt,africa....turistii s-au mutat pe spania,grecia...
This post has been edited by tony-s: 14 Feb 2016, 00:55 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
n3mo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 December 15 ![]() |
Am luat un bilet cu reducere 30% in avans la Greci, dar parca sunt mai scumpi ca anul trecut, cu tot cu reducere, probabil asa au gandit si ei, sau poate nu ?!
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- 1-B-115
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bineinteles ca asa au gandit. rezervarile sunt cica deja cu 20% peste nivelul 'normal' pentru perioada asta.
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Timpul trece, banii curg, dobanda e buna (sub 1%)... nu mai e nici o problema.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.228 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Inca un deal.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE resolving a monthslong deadlock over fresh austerity measures Athens must implement and possibly clearing the way for talks on debt relief. = deschizand drumul catre stergerea datoriilor. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 10:51 |