Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) j12.gif ( Size: 20.52k ) Number of downloads: 3777 |
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Si cum ti-a incaput in dreapta unul de 55cm, pe linga cel de 60 din stinga?!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Prea bine, am inteles...
mercic mult.. QUOTE(costi @ 19 May 2005, 20:41) N-am putut sa punctez exact locul ( o s-o fac miine) dar pina atunci traseul este urmatorul:vii pe Orhideelor de la Basarab, treci de Plevnei si mergi drept, fara sa o iei la stinga spre Dimbovita (adica o iei pe b-dul Regiei). Prima strada la dreapta (Pascal Cristian), pe partea dreapta, dupa o statie rudimentara de benzina. Pe ala-l stiu eu si e cam singurul in zona fabricii de tigari . |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca le-a pus supraetajat, ca la mine si din ala de 45 a trebuit sa tai cca 1 cm ca sa intre langa ala de 60 (asa cum am mentionat pe aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=ST&f...post&p=16933884 )
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(costi @ 19 May 2005, 21:41) N-am putut sa punctez exact locul ( o s-o fac miine) dar pina atunci traseul este urmatorul:vii pe Orhideelor de la Basarab, treci de Plevnei si mergi drept, fara sa o iei la stinga spre Dimbovita (adica o iei pe b-dul Regiei). Prima strada la dreapta (Pascal Cristian), pe partea dreapta, dupa o statie rudimentara de benzina. Pe ala-l stiu eu si e cam singurul in zona fabricii de tigari . Pe langa Grant Taxi? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 19 May 2005, 21:41) N-am putut sa punctez exact locul ( o s-o fac miine) dar pina atunci traseul este urmatorul:vii pe Orhideelor de la Basarab, treci de Plevnei si mergi drept, fara sa o iei la stinga spre Dimbovita (adica o iei pe b-dul Regiei). Prima strada la dreapta (Pascal Cristian), pe partea dreapta, dupa o statie rudimentara de benzina. Pe ala-l stiu eu si e cam singurul in zona fabricii de tigari . Asa este imi pare rau ca nu am fost mai exact dar nu stiu cum se cheama strada. Magazinul este langa acea benzinarie rudimentara.Apropo drumul este unul cu piatra cubica. Stergatoarele se comporta bine, nu scartaie si nu lasa urmre. Cat despre marimea lor diferita sa stiti ca, Klaus mi-a dat ideea si chiar functioneaza. Poza este exacta. This post has been edited by andreic: 20 May 2005, 21:38 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@andreic, uda parbrizul si da drumul la stergatoare si apoi fa o poza. Am vrea sa vedem si noi cam care e zona stearsa.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
etete cu ce va bateti voi capu......
![]() cea mai ieftina solutie , sa scchimbi cauciucul de pe lamela ~50.000 amandoua, se gaseste prin OMV, MOL, SHELL etc cel mai fain am gasit odata niste cauciucuri colorate, rosu, verde... (personalizat) dar n-am mai vazut de vreo 2 ani |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Interesant Andreic cum ti-au incaput pe parbriz unul de 60 si unul de 55 cm. Sau poate am gresit eu la calcule. Am luat de la Praktiker in Timisoara unul de 56 in stanga (deci cu 3 cm mai lung spre directia de intalnire cu dreptul) si in dreapta unul de 45 cm. Grafitate, armatura din metal, sunt OK. Amandoua 140.000. Nu mai stiu firma. No name, in orice caz, dar lucratura buna.Si o sa urmez reteta lui Klaus, o sa-l ridic pe cel din dreapta cu cateva grade. Cred ca asta o sa rezolve si problema scartaitului si cea a urmei de apa prelinse in campul vizual al soferului
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
Asa am facut si eu,dar pentru ca se loveau la centru,am ridicat pe cel de la mine cit sa mai fie pe portiunea neagra si ca sa nu mai loveasca de cel din dreapta!E OK acum,numai scirtiie si nu mai e problema cu scursu! |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am gresit la calcule. Le-am masurat si chiar au cat am spus. Voi face o poza sa vedeti cum vin pe parbriz.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
andreic |
![]()
|
Am revenit cu poze.Sper sa se vada diferenta la murdaria de pe parbriz.Image030.jpg ( Size: 47.04k )
Number of downloads: 6218
Image031.jpg ( Size: 42.89k ) Number of downloads: 6236 Image032.jpg ( Size: 51.46k ) Number of downloads: 6158 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
din cate vad eu in prima poza tot face acel "v" acolo sus pe unde sigur se va scurge apa.doar ca tu l-ai facut mai mic.
pana acum mi-a placut ce am vazut la klaus doar ca punand un stergator mai mic si mai ridicat pe dreapta a redus vizibilitatea. la tine imi place ca sunt stergatoarele mai mari. concluzionand,cred ca o solutie care sa ne multumeasca pe deplin e cam greu de realizat pe pozitionarea din proiectare a bratelor stergatoarelor.cu cat ar fi costat mai mult masina asta daca faceau un sistem calumea????si asta numai ca au avut targetul ala tembel de 5000euro,care acum vad ca nu-si mai are rostul. |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
andreic |
![]()
|
De acord cu tine, dar era singurul mod de a face ceva fara costuri prea mari.
Pot sa iti spun ca stergand mai mult in partea de sus este un lucru ff. multumitor pentru mine, eu fiind inalt, mizeria ramasa nu mai este atat de deranjanta. Despre target-ul de 500E ce sa mai vorbim ca nu au fost in stare sa o faca sa franeze ca lumea daramite stergatoarele. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
QUOTE(andreic @ 25 May 2005, 11:41) Am revenit cu poze Daca era mai mic ala din dreapta si mai mare ala de la tine,ar fi fost mai bine.Dar asa cam tot cum era inainte,este!Sa speram ca pe viitor,vor elimina micile "erori" de proiectare! |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat niste stergatoare 'lampa' din Carrefour, deocamdata par ok. Sunt de 53cm amandoua si se potrivesc bine - sunt un pic mai lungi decat celelalte dar suficient de scurte ca sa nu se loveasca. Urma de pe parbriz are aceeasi forma, dar parca nu mai prea curge la fel de multa apa pe la coltul respectiv... in fine, le-am montat doar aseara, inca nu sunt 100% sigur dar parca e mai bine.
Stie cineva ceva despre firma asta? Eu am vrut 'champions' dar nu aveau |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat stergatoare "TOP" din Carrefour. 180 000 lei. Au lungimea de 51 cm si sunt foarte bune pana acum. Mi se rupsese un stergator,iar cele noi au o pelicula data cu grafit .
|
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Eu am luat Valeo de 53 cm. O sa le montez in seara asta si sa vad daca sunt bune. La clio am Valeo (cu astea a venit masina) si sterg superrrr!!!!
Sper ca si astea pe care le-am luat pt. Logan sa fie bune. Pret: 490.000 lei de la Petrom. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
diesel2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 9 February 04 From: Galati ![]() |
Marfa tata, stergatoarele. Sterg beton, nu fac zgomot. Cutia este verde.
Am luat de 53 cm si nu incomodeaza, dar cu scurgerea aia tot nu s-a rezolvat. Asta nu mai tine de lame. |
--------------------
Toyota Auris
1,6 dual VVT-i, 124cp - 2007
...si un amarat de Logan..adica doua..si un Guster
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Diesel2002 - la aceeasi dimensiune(53cm) la mine s-a redus problema cu scurgerea aia. Deci chiar daca un e o rezolvare completa, niste stergatoare mai lungi amelioreaza binisor situatia.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
andreic |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Imi spune cineva daca duzele de spalare parbriz la Logan pot fi directionate sa bata in aria de acoperire a stergatoarelor?Orificiile acelea sunt pe bila? Pot fi reorientate cu un ac?Eu urmeaza sa ridic masina marti si deja am investit intr-o pereche de stergatoare grafitate 56 + 48 cm, pe baza experientei cu Loganul tatalui meu si in urma observarii aici pe forum a diverselor metode de remediere a defectului de proiectare care duce la aparitia unei dare de apa deranjante pe parbriz. Problema este ca la masina tatalui meu stropitoarea din dreapta bate oarecum airea si ramane mult lichid de spalare nesters de stergatorul din dreapta (care la mine are sa fie si putin mai mic decat standard...). Mai are cineva aceeasi problema? Am cautat pe forum, dar referitor la duzele la Logan n-am gasit nimic...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
Anakin |
![]()
|
Se pot regla cum vrei tu!Nu prea sunt ele reglate bine din fabrica,la mine asa a fost si le-am reglat eu cum am vrut. |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
|
|
Victorine |
![]()
|
Super! Merci. Trebuie sa-i spun si lui tata
![]() |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victorine @ 11 Jun 2005, 14:03) si am ajuns la concluzia ca monatarea unui stergator de 56 in partea soferului este ideala.se potriveste la fix cu cel de la ei(50 cm);unul de 60cm ar fi necesitat si schimbarea "schimbarea vecinului" cu unul de 45 cm(o investitie mai mare). eu am cumparat una bucata stergator 56 cm "car land" grafitat de la Petrom (119.000) si in dreapta l-am lasat pe cel din fabrica.dara e apa a scazut semnificativ ,nu trebuie sa mai dau in disperare ca inainte. ![]() nu stiu cum au obtinut rezultate bune cei care au montat stergatoare mai mari dar egale(distanta de sus dintre arcele de cerc ramane la fel! ) sau cei care au montat un stergator mai mare un dreapta???!!!! am stat, m-am gandit si cred ca as fi facut un sistem mai bun decat cei care l-au proiectat.e o problema banala de geometrie!!offf!!!chiar atat de multa economie au facut cu simetria asta cretina a ansamblului? |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce stiu posesorii de Megane 1, cel putin, este ca si sistemul lor de stergatoare are aceeasi hiba.
Am condus azi un Megane 1 Coupe si am constat ca genera absolut aceeasi dara ca si Loganul. This post has been edited by KNIGHT_C: 11 Jun 2005, 23:54 |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
solutia mea
schimbat cele 2 "perii" originale cu 2 stergatoare champion de 51 de cm .. fara taiat complicatii etc si merg perfect mai e unul care agata ffff putin dar daca il mai si curat o data pe luna e ok... |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
mariusstancu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am luat ieri de la Agip - Barbu Vacarescu stergatoare Valeo 53 cm si se potrivesc perfect.
Intre ele ramane un spatiu de 1mm (milimetru da! - dispare astfel triunghiul care se forma jos intre cele doua stergatoare) si sterg excelent, nu scartaie si au si zona de stergere mai mare atat in dreapta cat si in stanga (mai sus). Cel din dreapta nu atinge de plasticul din dreapta jos al parbrizului. Costa 57,79 (RON) (577.900 lei vechi). Dai un ban da face. This post has been edited by mariusstancu: 12 Jul 2005, 08:15 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-70-SMM marius
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
bine, bine, dar problema scurgerii ai rezolvat-o?
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mi-am luat si eu dar de la Lukoil cu 37 RON. La PETROM erau 58 RON.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:40 |