Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 6 Feb 2007, 16:21) Pana la urma sunt bune de ceva tipul asta de stergatoare ? 10122006do0.jpg PS. Ma refer la cei care si-au montat si a trecut o perioada pentru formarea unei impresii. Am pus eu de vreo 2 luni de zile, de 53cm în ambele părți. Sunt bune, șterg bine, nu fac zgomot, în concluzie sunt o afacere bună. În plus arată și bine! Și nu sunt prea scumpe... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In Cora acum se numesc Silencio si au cutia neagra. Sper ca am retinut bine pretul de 26.9RON. Intrucat m-a atentionat cineva de aspectul lor ... intradevar nu sunt clone Bosch. Seamana ... dar sunt diferite la constructie.
This post has been edited by IRONICK: 20 Feb 2007, 14:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
narcis_epm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 May 05 ![]() |
Am cumparat si eu din cora stergatoare de-alea Silencio 55 cu 50. Dezamagire totala... Nu scartaie dar nici nu sterg bine deloc. Mai bine stergeau alea originale care le am de aproape 2 ani. Astea noi lasa dare (au lasat de prima data cand au functionat; am crezut ca nu se asezasera bine dar acum imi dau seama ca nu era cazul).
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BZ-xx-XTC
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Bosch AeroTwin 55/50 - sunt "tatice"
Am vazut aseara la cunostinta care si-a luat AeroTwin, ca stergatorul din dreapta facea zgomot la ridicare, este destul de dezamagit... Tin sa precizez ca ploua bine de tot, iar cand le-a luat le-a testat si nu faceau zgomot deloc ![]() This post has been edited by lau_swat: 27 Feb 2007, 12:50 |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Varianta cu 60 sofer,45 +ridicat putin pasager---triunghi disparut
Attached thumbnail(s) Pleoape.jpg ( Size: 163.69k ) Number of downloads: 1318 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
l@u: si triunghiul de jos?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
Jos are aproximativ 1,5 cm la baza cu inaltimea cam tot 1,5 cm e ceva insesizabil....problema generala cu stergatoarele de origine este sus nu jos
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, problema e sus, dar ma gandeam ca, in urma combinatiei facute de tine, triunghiul de jos poate si-a marit dimensiunile. Nu-mi dau seama din poze daca e la fel ca in cazul lamelor din fabrica, de-aia te-am intrebat. Mersi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
l@u |
![]()
|
Triunghiul de jos este dat de distanta dintre lamele iar in cazul meu este de max 1,5 cm.(60+45=105...cele din fabrica50+50=100)
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa ceva nu se poate la logan? cel de la pasager sa intre sub cel de la sofer?
![]() Attached thumbnail(s) IMG_6952_lr_casa_poporului.jpg ( Size: 115.31k ) Number of downloads: 1002 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Zici tu ca nu ar mai apare nici un triunghi jos?
Oricum, daca ala de jos care nu deranjeaza deloc a devenit problema, atunci e de bine. Masina voastra e pe drumul cel bun... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Sal la toata lumea, vin sa ma dau si eu mare cu stergatoarele mele
![]() This post has been edited by Azreil: 15 Mar 2007, 23:10 |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
costi_g |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 4 February 07 ![]() |
sunt unele alca,le poti incerca ca sunt ieftine.
|
--------------------
nubira
nubira
2000 I
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi plac astea alca din Carrefour (7,5RON).
La inceput parca nu sunt grozave dar isi dau drumul dupa cateva actionari si sterg bine fara sa scartaie. Parca e mai avantajos asa decat cu Champion care au tinut cam un an jumate. Sa vad cat timp sterg bine 2,3, 6 luni. Daca tin 6 luni atunci raportul calitate/pret e imbatabil. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Stie cineva unde gasesc in Brasov stergatoare tip aero, Bosh sau din astea ieftine?
Am cautat la Carrefour si Selgros dar nu au! Merci! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Salutare!
Fratilor eu am frecat cele 19 pagini in speranta gasirii stergatoarelor ideale pt Logan! Acu' is cam buimacit de la prea mult citit asa ca va rog trageti o concluzie scurta si la subiect: CARE SUNT CELE MAI BUNE STERGATOARE PENTRU DACIA LOGAN?? (judecand dupa toti factorii mentionati mai sus: dimensiuni, calitate, sunete, eliminare triunghi etc) |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eliminare triunghi : 60cm + 45cm
In functie de pret : Alca (Carrefour 7,5RON), Aero (clone Bosch 25RON), Bosch (~50RON), Champion (65cm - 62RON Cora, 45cm - set de 2 - 30RON Metro). Momentan am unul de 60cm Alca si unul de 48cm Champion ridicat pe geam putin. This post has been edited by madhorsefuzzy: 27 Mar 2007, 16:40 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
cele mai bune stergatoare cred ca ar fi bosch aerotwin retrofit dar sunt cam scumpe, 100 lei
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
charly |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 20 September 05 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2008
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Exista Cora si in Brasov??
![]() |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu exista....
tin sa rementionez... eu am silencio din cora de 7 luni pe putin, si recunosc, acum, dupa o iarna de cacao s-au facut varza... dar parerea mea este ca 50 ron / 7luni nu e mare lucru... ps: la mine nu scartaie...si pana sa se termine "zapada" nu au lasat dare... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Aero-urile din Cora (silencio) sunt diferite de cele din Carrefour (cum am eu). Din cate vad modelul din carrefour (poza sus) sunt mai bune calitativ decat cele Silencio.
This post has been edited by Cypher4laguna: 28 Mar 2007, 19:25 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Vitriol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu va recomand cu toata caldura stergatoare "Valeo", eu le-am luat dintr-o benzinarie Agip. Nu stiu sa va zic dimensiuni, dar luati unu' de acolo, il masuarti cu cel de pe masina shi asta e, eu asa am facut. Deci parerea mea: "Valeo"
Am uitat ce era mai important.... 36 ron costa. |
--------------------
Dacia Logan
1.4
2007 Laureate
- B 37 xxx
|
|
cbogdy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Vitriol
Sa ai noroc de ele, eu nu am avut, firar mama lor (ceva pagini mai in fata poti sa citesti ce am patit eu cu ele). Acum am Bosch-Twin, de ceva vreme, cam 2 luni daca retin bine. Se comporta OK sa vedem cat mai tin. |
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|
Vitriol |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
cbogdy eu le am pe astea de 6 luni si nici in ziua de azi nu scartie, asa cum faceau alea din fabrica, si sterg la fel de bine ca in prima zi. Eu nu am silencio nush ce, sunt simple si sunt mai ieftine ca bosch. Si pe loganul asta nou care il am acum tot din alea imi iau. Ieftine si bune.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4
2007 Laureate
- B 37 xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am luat si eu un stergator dinasta minune din Cora, am uitat cum ii zice, dar are cutia negru cu rosu.
pret: 30ron bucata dimensiune: 55cm aspect: arata bine eficienta: proasta, datorita unui defect - undeva pe la mijloc, lamela este smotocita, si lasa o dara fix pe mijlocul parbrizului (dispare dupa 2-3 treceri la viteza maxima). acum ce sa fac, sa ma duc cu el inapoi pentru asta ?.... |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
mi-am pus si eu Aero. is bunicele, nu fac zgomot,sterg ok arata super!
Attached thumbnail(s) 07_04_07_1848.jpg ( Size: 26.25k ) Number of downloads: 1012 |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
de unde le-ai luat ?
un pret ? 10x |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
cora, 600mii
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:21 |