Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
![]() ![]() ![]() |
Stergatoare parbriz!, Tipuri,marci, preturi
cbogdy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 23 January 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Valeo_V53_003.jpg ( Size: 205.54k ) Number of downloads: 1064 Valeo_V53_001.jpg ( Size: 232.71k ) Number of downloads: 1018 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2006-1.5DCi65Cp berlina, 2009-1.5DCi85Cp MCV
- HD***** tot HD*****
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai a mea a venit cu stergatoare Valeo ce seamana izbitor cu ce ai cumparat tu, numai ca sunt pe 50cm.
Dupa 1 an si 3 luni scartaie si nu mai sterg bine. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Asa stiam si eu ca alea originale ale ei erau Valeo... Si nu erau deloc "silencio", scartaiau in draci, normal ca le-am schimbat.
This post has been edited by Kunt: 31 Jan 2007, 16:42 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
cbogdy |
![]()
|
A mea e din 5 ianuarie 2006 masina si a venit cu Teklas. Le-am cautat pe net si sunt 101% turcesti
![]() Au scartait din prima secunda cand le-am folosit. Dupa 1 an si aproape 1 luna, azi, mi-a ajuns si mi-am luat Silencio de astea. Acum sa vedem ce or zice. Daca le ia naiba peste 1 an eu zic ca-i satisfacator, sa nu inceapa concertul mai repede ![]() Multumesc de raspunsuri! |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
cbogdy |
![]()
|
madhorsefuzzy
Ale tale, cele Valeo, au pe ele un indicator de uzura? Adica o bulina care devine galbena cand se apropie momentul schimbarii stergatoarelor? Ca astea de le-am cumparat eu are acea bulina lipita pe o laterala a stergatorului, care acum e neagra. Pe cutie scrie ca, "in momentul in care bulina devine portocalie, pentru siguranta mea ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am remarcat nici o bulina, dar o sa ma uit mai atent.
![]() E foarte posibil ca cele Valeo de pe Loganul meu sa nu fie Silencio. Oricum azi imi iau un set champion de 48cm sa il schimb pe cel din dreapta. P.S. Azi am scurtat stergatorul de 65cm de la sofer cu 5 cm la baza, ca pe ultimii 10 cm de la baza nu prea apasa bine pe parbriz. Sa vad ce "afacere" am facut. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
am pus si eu Valeo la mine de 51 parca si merg impecabil. Fata de cele din fabrica la care se dezlipea lamela de cauciuc si stergeau f prost si scartaiau in draci, acuma pe ploaie este liniste in masina.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
salutari tuturor pasionatilor printre care si stergatoare!
dau si eu un umil sfat sa nu suferiti ca prostu' ca de exemplu dupa o pereche de stergatoare bosch aero twin, se stie cat costa, care si-au luat zborul fara stire catre o alta masina azi-noapte,bucuresti,romanica:luati ceva practic,care sa stearga bine,sa fie cat mai ieftine, ca n-are rost fratilor.numai de bine! |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pana la urma sunt bune de ceva tipul asta de stergatoare ?
10122006do0.jpg PS. Ma refer la cei care si-au montat si a trecut o perioada pentru formarea unei impresii. This post has been edited by IRONICK: 6 Feb 2007, 16:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
biggie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 2 November 05 ![]() |
A incercat cineva combinatia 58/51 (original)?
Ce ma intereseaza defapt e care e cea mai buna varianta fara sa fac vreo modificare. Nu ma incanta deloc ideea (estetic vorbind) sa ridic stergatorul din dreapta (pasager) iar chestia cu lungitu' bratului cu 17mm n-am prea inteles-o. skocsis zicea mai sus ca la varianta 60/47.5 ramane un triunghi mai mic si nederanjant (deci varianta ideala fara modificari) dar la marea majoritate am vazut ca au 60/45 (deci si mai mic in dreapta) si au fost nevoiti sa ridice bratul din drepta (sau sa il indoaie) ca sa le poata monta. Care e adevarul pana la urma ? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- temporare
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@ironick daca sunt cele din cora, am io... nu mai stiu de cand... dar de anu trecut sigur
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
deci in concluzie eu o sa aleg bosch aerotwin retrofit....dar tot nu stiu ce cod au cele care se potrivesc pe logan.
This post has been edited by kAndrei: 6 Feb 2007, 18:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu sunt multumit de ele... la 50 roni... mai ales ca am dat cu ele si daca era gheata pe parbriz... in iulie anu trecut le aveam sigur....cred ca si-au facut banii...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu am luat din cele ieftine la 8RON, care dupa doua luni au trebuit schimbate din cauza darelor pe care le lasau. Noroc ca am avut de rezerva ca au fost doua la cutie. Daca astea tin un an, isi fac banii.
This post has been edited by IRONICK: 6 Feb 2007, 20:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Cel mai nasol la stergatoare este ca in momentul in care iti dai seama ca nu sunt bune este prea tarziu parbrizul este deja zgariat!Asa a patit multa lume cu stergatoarele duble,cand au vazut ca au zgariat parbrizul era prea tarziu!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
@IRONICK
Am si eu stergatoare AERO din Carrefour ca in poza ta. Vezi topicurile mele de mai sus. Pe scurt ca sa nu ma repet, inca nu fac zgomot deloc (sunt cele mai silentioase stergatoare pe care le-am auzit) si sterg bine... pe ploaie ma deranjeaza putin, dar sunt foarte bune in cele din urma. In plus au un capacel care e si pe post de antifurt... eu m-am chinuit cateva minute bune sa imi dau seama cum se pun... Iti dai seama ca un aurolac n-are cum sa stie cum sa le dea jos ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
nyll007 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 199 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare
pai partea nasoala e ca un aurolac daca nu le scote tot iti indoie sau rupe bratul ca sa-ti faca rau in poaza lui IRONICK in dreapta se vad un tip de stergatoare eu din alea am si sunt foarte multumit de ele pe cele originale le-am schimbat dupa 3 luni ca scartaiau numai bine |
--------------------
dacia
logan
preferance 2006
- OT-00-xyz
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Cypher4laguna @ 6 Feb 2007, 23:29) [...]sterg bine... pe ploaie ma deranjeaza putin De ce te deranjeaza ? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus stergatoare Champion in combinatia 55 cu 51. Sterg foarte bine(dealtfel le cunosteam de la vechea berlina) iar triunghiul buclucas nu a disparut dar s-a mai redus.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce ma deranjeaza? Pai pe scurt ele sterg f. bine, dar lasa o pelicula foarte fina de apa care se evapora mai repede la viteze mari si mai incet stand pe loc (cca 0,5 sec), pelicula sesizabila din interior si care cauzeaza un usor discomfort la vizibilitate.
Aceeasi problema o am si cu stergatoarele originale de la Laguna din semnatura. Eu mi-am schimbat stergatoarele originale la Logan pentru ca nu stergeau bine la sofer. Probleme cu scartaitul nu am avut anul de zile cat au fost pe masina. @nyll007... asta e... daca o fi sa se intample sa fie furate asta e. Initial am vrut sa-mi iau si eu BOSCH, dar logica mi-a zis ca imi permit luandu-mi clonele ieftine sa imi fie furata o pereche sau sa o schimb mai repede daca este cazul. Eu sunt fan al calitatii cu orice pret, si totusi consider (in ciuda pretului mai mic) ca am facut o afacere buna luandu-mi Aero. This post has been edited by Cypher4laguna: 7 Feb 2007, 19:09 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(biggie @ 6 Feb 2007, 16:59) A incercat cineva combinatia 58/51 (original)? Ce ma intereseaza defapt e care e cea mai buna varianta fara sa fac vreo modificare. Asta este varianta fara modificarea parghiei http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=787187 Garantat triungiul dispare.Nu lua in consideratie tipul stergatoarelor ci dimensiunea!!!!! This post has been edited by l@u: 7 Feb 2007, 21:34 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Eu am aplicat varianta 55/50, adica pe partea soferului un stergator Champion de 55cm, iar pe dreapta stergatorul "original". N-a disparut de tot triunghiul, dar situatia e mult imbunatatita.
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
cbogdy |
![]()
|
Dragilor, revin!
Bag... in stergatoarele Valeo Silentio sau poate nu am avut eu noroc? Merg bine, dar, dar.... cand prind un pic de murdarie scartaie pe parbriz de nu-i adevarat, parca ar prinde o pietricica mica sub lamela (mie personal, cand le aud, imi da senzatia de nisip care scartaie intre dinti ![]() Le-am curatat, am sters parbrizul si stergatoarele cu servetel umede de sters parbrizul, de la OMV cumparate. Degeaba! Cum am ajuns in spatele unei masini si mi-a aruncat un pic de murdarie pe parbriz, dupa 2-3 treceri cu stergatorul, incepe sa apara scartaitul ala fin de pietricica. Apai, nu am timp sa opresc de fiecare data sa le curat, asa ca mi-am luat de la OMV, Bosch Twin cu Quick Clip de 50 cm. Pana acuma sunt OK, de incep si astea sa prinda pietricele sub ele si sa scartaie asa distinctiv a pietricica pe geam, dau cu ele de le ia naiba ![]() Am vrut sa-mi iau Aerotwin desi erau mai scumpe, dar nu merge sistemul de prindere si cei de la OMV nu aveau adaptor pentru sistemul de prindere de la Logan. M-au trimis pe la resedinta de judet ![]() ![]() Daca si astea fac pe nebunele trec la cele mai scumpe si ma duc si dupa adaptor, mama lor. Va pup pe toti si mult noroc ca eu m-am enervat tare azi ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
cei care v-ati pus stergatoare ca in poza lui IRONICK, ce dimensiuni aveau?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
Kunt |
![]()
|
Cbogdy, eu am zis de cand ti le-ai luat ca alea Valeo (nu stiu daca silencio) sunt standard pe logan, sau pe unele loganuri si sunt varza. Eu am champions de vreo 4-5 luni si nu am mai auzit nici un scartait.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
cbogdy |
![]()
|
Kunt
da-o in mama ei de treaba, dar la cat au costat ma asteptam sa fie mai acatari, dar m-au dezamagit. Pe curat sterg lacrima si nu fac nici cel mai mic scandal, dar cand dau de un fir de praf sau nisip aruncat de masinile din fata e jale. Le-am dat la ... gunoi ![]() Sa vedem Bosch-urile cum o sa se comporte. |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
Kunt |
![]()
|
Eeei, pai daca si astea o sa mai scartaie atunci chiar ca nu stiu ce sa mai faci... Bafta !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Sa vedem Bosch-urile cum o sa se comporte. O sa se comporte foarte bine cca un an dupa care trebuie sa la schimbi. Vor sterge cu urme (dare, liniute) |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
cbogdy |
![]()
|
adiya
e bine 1 an, sa nu fie 3 saptamani cum au fost Valeo Silencio. Ca trec stergatoarele pe post de consumabile urgente si perisabile ![]() A... am spalat ieri masina si la spalatorie au aparut: 1 VW Passat (ultimul model), un VW Golf 5 si un Lupo. Mamaliga lor, aveau toate Bosch Aerotwin, m-am ranjit la ele cam 10 minute. Toate aveau sistemul ala de prindere de nu merge la Logan (firar). Oare VW-urile vin cu asa stergatoare echipate din fabrica? Noroc tuturor! |
--------------------
Dacia
Logan
- HD***** tot HD*****
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:13 |