Switch pe terasa, Cica trebuie sa platesc "chirie"
![]() ![]() ![]() |
Switch pe terasa, Cica trebuie sa platesc "chirie"
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Aha, deci mai exista administratori imbecili. Spre exemplu cand a trebuit sa iau semnatura pt locul de parcare (m-am certat o sapt cu tembelul pana mi-a semnat cererea), cu toti cunoscutii care am vb au zis ca nu a fost nici o pb sa obtina acea semnatura de la administrator. Oricum situatia e penibila, in parcarea ADP a blocului din vreo 12 locuri numai 4 sunt ocupate de masini de la mine din bloc, restul locurilor sunt luate de masini de la alte blocuri....dar ce ii pasa administratorului, cand el si-a facut loc de parcare ingradit in spatiul verde al blocului (gradina blocului).
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca marea majoritate a administratorilor sunt retarzi. Exista si exceptii, categoric, caz in care sunt niste persoane de treaba si cu care te poti intelege. dar in rest e jale mare.
Administratorul meu face parte din marea majoritate. In consecinta, s-a gandit ca peretii blocului ar arata foarte bine vopsiti in ROZ. Acum arata blocul meu a bordel. Asta nu ar fi nimic, daca nu ar fi facut lucrarea cu echipa care i-a renovat lui apartamentul. Inutil de spus cine a platit si pentru lucrarile din casa lui. In consecinta, din partea mea nu a pupat nici un ban pentru fondul de reparatii. Asta-vara a renovat (cica) terasa. A iesit cu alte persoane pe terasa la o bere si au mai pus ceva smoala. 6 luni au fost scutiti ei ca familii de la intetinere. In plus, terasa e la fel de hidrofila ca si inainte. Inutil sa va spus ca anunturile pe care la gasim lipite pe la avizier tradeaza o persoana agramata si cu un creier ce de foarte multe ori refuza sa boot-eze complet si da ecran albastru. Cred ca se poate aplica expresia "asa face toti" si la administratori. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
danu |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 18 February 05 ![]() |
QUOTE(Lucian123 @ 16 Apr 2005, 09:37) Ce noroc pe capul meu ![]() ![]() ![]() revenind la topic: n-ai putea sa-i duci o sticla de vin ceva si la momentul oportun il pui sa semneze cum ca e de acord sa montezi switchul pe terasa ![]() This post has been edited by danu: 17 Apr 2005, 16:25 |
--------------------
-
-
-
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da mercic...asarban ai dreptate dar abia mutata in bloc n-am chef sa ma pun rau cu ei chiar daca sunt de-o nesimtire fara limite sa-mi sugereze ca sa-mi bag rds ca am calblu la usa!!!!!!!!!!
Se duce azi tipul de la net la el sa vad ce rezolva! Chestia e ca in bloc sunt mai multe firme decat locatari! Deci cu asociatia aia de locatari..banuiesc ca ar trebui sa se adune propietarii... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Sorin Matei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 November 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-40-ZHI
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Degeaba mai citesc,ca si-a manifestat clar dezarcodul ca sa pot monta switchul pe terasa:(
Este clar rea-intentie fara drum de intoarcere. Oricum multumesc ptr raspunsuri. |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Treci atunci la planurile b,c,d,e si cite or mai fi conf celor de mai sus;
In ultima instanta baga-ti switch-ul la tine in casa si gata (daca se poate) This post has been edited by costi: 19 Apr 2005, 09:16 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ukel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 May 05 ![]() |
Mai oameni buni, eu sunt presedinte la asociatie (si nu am inca 36 ani) dar cand a fost vorba de cablu pentru net, au venit cei de la firma cu contract cadru intre ei si asociatie, am semnat toti din comitet (fara sa spun ca am intampinat greutati prea mari), si oricum daca nu voiau sa semneze si ei semnam eu si gata. Chiria este de 1 euro pe luna pt curent (2 switch-uri) si din prima luna s-au conectat 10 proprietari.
Faceti referire la cablul TV cand nu se doreste montarea! Intrebati ce contract cadru au ei cu firma de cablu TV si o sa va mirati ca nu au nimic! Asadar, asa cum acum 10-15 ani am fost toti de acord (e adevarat in mod tacit) sa dam gauri pentru cablul TV asa ar trebui procedat si cu net-ul. Nici o lege nu face referire la cabluri, ci doar la acordul ASOCIATIEI si nu administratorului sau altcuiva nebun din blocul vostru. succes. |
--------------------
Dacia
Logan Preferance
- B 03 XxX
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Lexy, daca te-ai mutat de curand banuiesc ca nu ai boxa.
Unii locatari au, altii nu, desi toti au acelasi drept. Cere-le la cei care au sa iti faca si tie loc, n-o sa vrea, si foloseste asta ca moneda de schimb. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Lui ce-i iese ? Asta vor toti.....
![]() 2. Switch-ul nu este al tau, este al firmei de net. Ei trebuie sa aranjeze, teoretic. Binenteles ca te intereseaza si pe tine daca vrei net si nu vrei sa-ti taie vreun bou cablul. 3. Si la noi a fost la fel, cu switch montat in cutia antenei colective, la inceput scandal, etc, apoi a aranjat firma sa plateasca o suma lunara (modica, dealtfel) pentru consumul comun (lift, iluminatul scarii etc), dar nu chirie ! Oricum asta poate stabili doar adunarea proprietarilor/locatarilor ! Bafta ! |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Fratilor, mai uitati-va la data postarii cind trintiti mesajele.
De pe 19 aprilie de cind e ultimu mesaj, nu cred ca a stat Lexy fara net ![]() Poate era bine sa ne spuna si noua CUM sa rezolvat, si apoi un moderator sa faca bine sa inchida topicul ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
A spus. Are net.
Puteti inchide! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Lexy, zi-ne te rog cum s-a terminat meciul, ca sa putem pune dopul la topic.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
of, of, of, ce Toma necredinciosu' mic esti !
ARE NET ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am inteles ca are, dar CUM? nu de alta dar sunt multi in situatia descrisa si ar fi bine de stiut
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Lexy |
![]()
|
Off baietii astia ce curiosi sunt..
![]() S-a rezolvat dupa inca o saptamana de asteptare,tipu de l-a net s-a incapatanat si a tras firul astfel incat sa nu aibe treaba cu blocul meu...a fost mai greu dar s-a realizat.Switchul l-a pus la cineva la blocul de langa mine..si gata si donshoara Lexy a capatat net... ![]() Si am incalecat pe sa si v-am spus povestea asa.... ![]() Weekend placut baieti..si fete!!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:16 |