8 MARTIE!, CE CADOURI VOR PRIMI MAMELE SI DOAMNELE DIN VIATA N
![]() ![]() ![]() |
8 MARTIE!, CE CADOURI VOR PRIMI MAMELE SI DOAMNELE DIN VIATA N
Banu1974 |
![]()
|
||
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io ma ofer sa sun sa zic la multi ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai bine dai un beep, si spui "La multi ani" dupa...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Flori. E criza!
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Yep. Niste flocirici.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
O iesire la un waterfest. Ii place bine, nu, asta e. Nu le putem avea pe toate intr-o viata de om
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
unde e topicul ala cu "lae" ?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ma , io deja i-am luat o papusa de portelan , ca face colectie
![]() Attached thumbnail(s) 07_03_09_1644.jpg ( Size: 70.22k ) Number of downloads: 552 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Parfumuri?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
corect parfum , de la coty , pret a porte...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eau du paguba
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Daca sunt colege pe forum, eu le ofer la fiecare cate o floare
![]() La multi ani de 8 Martie ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
n-am știut că și cântă
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Eu bugetul pentru asa ceva l-am epuizat de 1 Martie
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Credeai ca nu mai apuci si ziua de 8 sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
NU. A fost mic bugetul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Banu1974 @ 7 Mar 2009, 10:35) Maine e 8 Martie,ce oferim Mamelor noastre si nu in ultimul rand, mamelor copiilor nostrii?... Mai mult timp impreuna ![]() http://www.220.ro/A511uDJ6nf/Iubeste-Le-In-Martie |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Iojen ala e bulgar ? sau de ce scrie invitatat ?
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
anul trecut am facut cu colegii pentru colege un CD cu karaoke.
![]() a iesit culmea, solistii erau toti rosii la fata restul erau pe jos de ras ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 4 Mar 2010, 14:07) Pictorase, nu-ti mai face griji pentru Janyna mah, e bine, cinta, se foloseste inca de numele vechi ca-i e frica ca-i face lumea freza ca lu' Naomi. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Neveste-mii cred ca am sa ii iau cardul
![]() ![]() |
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pe afisu ala nici macar nu e scris corect... auzi la ei "INVITATAT"....
Anu asta miroase a paguba... niste flocirele si ceva simbolic ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C@talin |
![]()
|
mizerie de luna martie
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
a mea si-a luat singura, sa fie sigura!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
flori și mărțășoare.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Parfum am luat de 1 martie, flori la fel, cercei i-am luat de Craciun (si nu i-au placut, evident)...sunt in pom, am epuizat toate variantele. Cred c-o sa-i iau o sticla de vin. Daca nici asta nu i-o place, macar o beau eu.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
C@talin |
![]()
|
da ce plm gandeste bine
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:06 |