Filtru de aer, cat costa si cum se desface?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer, cat costa si cum se desface?
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
mykissfm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 11 May 09 From: Bucuresti ![]() |
recent am pus filtru filtron, mai ieftin si mai linistitor fata de zgomotosul mann.
![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Mie mi-au montat azi la revizie Motrio, 31 ron. Era identic cu cel original, Mann. Si pe asta nou tot "Made in Germany" scrie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mykissfm |
![]()
|
debitul de aer ,cit mai mare si mai curat pe o perioada lunga de timp ,dar nu mai mult de 10 000km .
![]() astept si parerea ta. |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si cum masori debitul, ai un debitmetru montat?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mykissfm |
![]()
|
iti cam dai seama din consum,de exemplu un 0,3/0,4 mai putin fata de ce afost inainte,binenteles acelasi traseu ,aceeasi benzina ,aceeasi greutate si rotile "umflate" la fel.
apropo se cunoaste si la demaraj ,cine il foloseste stiece spun,o idee mai bine . ![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
IRONICK |
![]()
|
Habar nu are despre ce vorbeste, asa a facut si cu uleiul. 0.3-0.4 consum din filtru insemna foarte mult, trebuia sa aiba praf de 1cm pe el ca sa consume asa. iar cu demarajul, in lumea virtuala asa se intampla, trage mai bine.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt multumit de mann, nu vad diferenta de zgomot, poate doar imbunatatire de consum impreuna cu bujiile si uleiul.
Avand in vedere ca sunt producator OEM pentru multe marci, as baga mana in foc ca hartia e de calitate si rezista la intervalele de schimb precizate pentru Logan. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mykissfm |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 21 Jul 2010, 08:16) Habar nu are despre ce vorbeste, asa a facut si cu uleiul. 0.3-0.4 consum din filtru insemna foarte mult, trebuia sa aiba praf de 1cm pe el ca sa consume asa. iar cu demarajul, in lumea virtuala asa se intampla, trage mai bine. mai IRONIK-ule,m-am luat si eu dupa unii i dupa altii,si ideea e ca dupa lunga folosinta filtrelor mann am pus un filtron din asta si parca merge altfel. si in cazul uleiului la fel ,am vazut atitea pareri contrare asupra lui mobil synt 5w 40 si apoi a lui mobil 3000 x1 5w 40, ca poate unii nici nu au folosit si spun de la ei verzi si uscate sau care au folosit li se a parut ca nu's ce troncane sau nu se stinge becu mai repede asta nu e subiectivism asta e bascalie curata. astept un raspuns de la tine la afirmatia ca e prost filtru de aer mann ,cu ce argumentezi? ![]() de asta trebuie postat la modul serios deoarece vine unul ca mine,care poate nu se pricepe si poate vrea sa faca o achizitie ,la preturi bune, de piese sau consumabile si daca eu vad ca unii spun ca aia e buna si aia nu si alti la fel pe cine sa cred. ![]() |
--------------------
Nissan
Dacia
Qashqai /Sandero
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
tot filtron am si eu. celalalt arata jalnic cind l-am schimbat. parca era renault.
catalog filtron This post has been edited by george_scala_2004: 21 Jul 2010, 14:37 |
--------------------
...
...
...
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
daca celalalt arata jalnic cand l-ai schimbat...(sper ca te-ai referit ca era murdar) atunci... e un filtru BUN, pentru ca si-a facut treaba si a oprit mizeria.
This post has been edited by mumus: 22 Jul 2010, 08:06 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
da, cred ca nu fusese schimbat de foarte mult timp...cu asta am 7000 iar aseara l-am verificat: arata bine, e drept nici nu am mers pe drumuri de tara...intentionez ca dupa inca 7000 sa il schimb...bun filtronu'...si ieftin...
|
--------------------
...
...
...
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Sa readuc la viata acest topic, in primul rand La Multi Ani!!!! si multa sanatate la toti daciotii.
Acum sa va povestesc. Am o Dacie pe carburatie si as vrea sa ii schimb filtrul de aer. Dar nu vreau treburi dinalea sport puse in lateral sau cine stie cum, eu as vrea sa ii pun unul in capul carburatorului, ca la muscle-cars. Stie cineva unde as putea gasi asa ceva? sau de la ce masina as putea gasi un filtru rotund ca ii confectionez eu doua capace sa vina prins pe carburator... Va multumesc |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai de ce intrebi pe sectiunea de piese logan?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Hii acum am vazut...dadusem cu search-ul si gasisem acest topic despre filtrele de aer, fara sa imi dau seama la ce sectiune sunt...va rog iertati-ma.
vi_escu mersi frumos pentru raspuns! |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
CristiJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 22 November 07 ![]() |
Am montat filtrul de aer Filtron AR131/1 pe loganul meu 1,4MPI. Totul a decurs bine, s-a potrivit fara probleme. Garniturile de cauciuc nu imbraca in intregime marginea filtrului de hartie (ca MANN-ul original), dar nu par a fi neetanseitati.
Pret 15 lei, original 40 lei. Am schimbat filtrul la 12500km si nu parea foarte imbacsit, asa ca nu l-as schimba sub 10000 km pe drumuri normale. Numai bine logan-istilor. ![]() |
--------------------
Renault
Live
benzina 0,9
- B - xx - xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:59 |