Filtru de aer, cat costa si cum se desface?
![]() ![]() ![]() |
Filtru de aer, cat costa si cum se desface?
michou |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|||
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
e foarte simplu, plasticul ala are un capac ce este prins cu niste cleme pe lateral sunt 4 sau 6 cleme nu mai imi amintesc bine, insa stiu sigur ca filtrul este acelasi de solenza si pe mien ma costat la dealer 350 000 filtrul!
cel vechi era imbacsit rau, mergea suflat dar nu am vrut sa ma complic! |
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
pe linga cleme mai are si suruburi, torx-uri parca... |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
si la cat timp se recomanda schimbarea sa?...la cate 15.000 sau in jur de 7500 ca si uleiul...(folosire preponderenta in mediul urban)...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Filtrul de lgn costa cam 300.000 lei la auto marcus in pantelimon.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Filtrul de aer se schimba la 30 000 Km sau 2 ani
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
il shimbam la DSN la 10 000 si avea praf in el cu gramada. e foarte usor de dat jos sie recomandabil verificarea lui pe la 7-8000 km.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Filtru de aer la mine are 2.000 km si deja a inceput sa arate un pic cam nasol...asa ca e in functie de mediul unde stai...in Buc. e nasol cu praful...
Aaaa...si niciodata nu suflu filtre de aer..le schimb cu totul...e mai sfant asa... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
e pacat de masina sa schimbi filtrul la 30000/2 ani.mi se pare enorm, nu vezi ce e pe strazile noastre?
dupa cateva luni/cateva mii de km musai trebuie verificat, macar vizual, ca sa stii la ce sa te astepti! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru a nu deschide un topic nou adresez si eu aici intrebarea: ce parere aveti de filtrul de aer facut de Romcarbon Buzau (pana in 200.000 ROL) si filtrul de aer in cutie galbena Renault facut in Turcia (pana in 400.000 ROL).
Voi de care ați lua și de ce? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
filtru romcarbon: parere nu prea buna.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Salut,
in Ploiesti am gasit filtru Bosch facut in Franta la aproximativ 25 RON. Eu am avut experiente neplacute cu filtrele Romcarbon atat de aer cat si de ulei. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacă achiziționez un filtru de aer (și filtru de ulei) în cutie galbenă Renault de la unul din magazinele de piese auto Dacia de pe Bd. Iuliu Maniu pot fi sigur de calitatea lor (cutiile Renault au hologramă?) ?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am bagat filtru Mahle 40 RON.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Si la dci cum schimb filtru de aer,ca nu e la vedere?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
...
Attached thumbnail(s) Pages_from_Logan_X2_diesel.gif ( Size: 256.74k ) Number of downloads: 16732 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Inainte sa cumparati filtre de aer sau altele, bagati un ochi si pe aici pentru coduri.
piese de schimb de ne-origine Totodata mai completati si voi cu ce gasiti (in special la DCI). |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
La 1,6 16v este acelasi tip de filtru? Daca nu stie cineva codul, pret si eventual cum se schimba? Am incercat sa deschid cutia filtrului de aer si n-am gasit cleme sau suruburi.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La 16v filtrul este diferit.
Vezi c-am pus un link mai sus. Iti va raspunde si tie la intrebari. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Banuiesc ca se incadreaza in topic
Ar targe aer mai rece daca scot prelungirea aia pana in spatele farului si las doar furtunasu, cel care lega prelungirea de carcasa, indreptat in sus spre sau spre radiator? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Pai mai rece decat de acolo de unde sa traga?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai nustu, ca parca nu prea intra aer pe acolo asa mult.Ce mi-a placut este ca am pus palma acolo am astupat furtunu si motoru avea tendinta s amaora da nu murea a naibi
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Inseamna ca trage putin pe la imbinarea furtunului cu carcasa filtrului.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
ionelfromrom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 15 April 06 ![]() |
Salut
Am cumparat filtru de aer de romcarbon (Buzau) pe care o sa il montez la un logan 1,4 mpi .Am mai folosit acelas filtru timp de 2 ani la o super nova care a mers foarte bine fara nici o problema aproximativ 35000 km dupa care am vinduto deci eu zic ca acest filtru de aer e destul de bun .L-am achizitionat la pretul de 18 lei noi, atasez o poza cu el pt. cei care vor sa stie cum arata. Attached thumbnail(s) DSC01562.JPG ( Size: 346.04k ) Number of downloads: 16482 |
--------------------
dacia logan
laureat
- gj22rzv
|
|
Braveheart |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 285 Joined: 12 May 07 From: BT ![]() |
cand am schimb filtru de aer, acu 2 zile, la 8700 km era imbacsit rau..avea si pamant..fin..ca nisipul printre alea..asa ca m-am hot sa schimb filtrul la 7-8k km si la fiecare 3-4k km sa il scot si sa il suflu..deci cum eu merg aproape 15k km / an cumpar 2 filtre pe an pe care l le suflu la fiecare la 3-4 k km , in functie de sezon..si ma gandesc ca nu are ce sa strice..
![]() This post has been edited by Braveheart: 13 Jun 2007, 13:08 |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 MPI
2006 Laureat The answer my friend is blowing in the wind
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu suflatu' filtrului de aer e cam "frectie la picior de lemn".
Ptr. 50ron/filtru, eu zic ca merita schimbat de 2 - 3 ori/an (la cca. 4-5000Km). |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am gasit cum se schimba filtrul la !6, 16V.
Klaus, poate ai vreo poza, ceva. Multumesc |
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Cum vi se pare filtrul de aer Mann vs. Renault (ce-o fi in cutia galbena
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:06 |