Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Jun 2012, 11:51) Sper sa nu ma puna sa gauresc peretii pentru "priza de aer" din bucatarie. Usa e fara prag si ar trebui sa am ventilatie corespunzatoare... Pe mine m-au obligat. De fapt e vorba de doua gauri, una jos si una sus. Dar, evident, le poti acoperi cu niste grilaje de plastic sau metalice, gasesti in comert. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Jun 2012, 10:51) Gata si lucrarea de gaze. Mai astept avizarea hartiilor, receptia lucrarii, pe urma incep sa ard gazul. Am terminat si cu sapaturile voluntare. De acum incep hamenajarile exterioare. [attachmentid=1627818288] [attachmentid=1627818289] [attachmentid=1627818294] Sper sa nu ma puna sa gauresc peretii pentru "priza de aer" din bucatarie. Usa e fara prag si ar trebui sa am ventilatie corespunzatoare... Esti un cocalar care te lauzi pe net ![]() ![]() SIGUR o sa te puna cand vin aia de la Romgaz sa-ti dea drumu' la gaze. La mine s-a uitat sa vada la hota s a controlat si gaura de la nivelul podelei (s-a lungit nenea ala pe burta sa vada ca e pana afara ![]() This post has been edited by kum: 18 Jun 2012, 12:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ia legatura cu dragoselu sa-ti imprumute farfurioara, preventiv.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
M-am mutat si eu pe 29 octombrie 2011 la casa. Inca mai am de lucru la casa, dar sper ca anul acesta sa termin totul. Mai ai de izolat casa, de turnat alei si balustrada la balcoane. Interiorul l-am terminat.
@DannyY: pe mine m-au pus sa gauresc in bucatarie pentru aerisire. Nu mi-au dat drumul la gaze pana nu am dat gaura pentru aerisire si pana nu am pus senzor in bucatarie si la centrala. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
@corbex: Am distrus munca multor generatii de cartite. Am vazut si tunelurile prin care migreaza de sub o proprietate sub alta
![]() @yoncv: Aerisirea de sus o fac direct in geamul bucatariei. Am vorbit deja la Qfort, au un model special. Scump, dar nu mai sparg peretele. Problema sunt gaurile de jos (priza de aer). Cam toata lumea imi spune acelasi lucru: sa le astup dupa ce pleaca gazomanul. O chestie tipic romaneasca: suntem mai catolici decat papa la niste nimicuri. Daca toata lumea (inclusiv omul de la gaze) stie ca gaurile alea se astupa la loc, de ce naiba mai sunt cerute? ![]() @kum: la etaj mai merge, dar la parter, sa dai gaura la nivelul podelei e o bataie de joc, ca-ti intra toate furnicile si ganganiile terestre sau extraterestre de afara. M-a costat destul de mult, da' pe banii mei pot sa ma plimb si cu dricul, daca-mi vine pohta ![]() @bmwh548: Trebuie sa recunosc ca nu pricep care-i faza. Musiu leo profeseor si cu mine avem prea putine lucruri in comun. Nici n-am ce sa-i cer. @cristi_supernova: Nu e vorba de aerisire (gaura de sus), ci de priza de aer (cateva gauri de vreo 20 mm jos) |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Jun 2012, 14:45) @kum: la etaj mai merge, dar la parter, sa dai gaura la nivelul podelei e o bataie de joc, ca-ti intra toate furnicile si ganganiile terestre sau extraterestre de afara. Eu mi-am cumparat un grilaj, care este prevazut si cu o sita metalica destul de deasa. Nu intra nici o ginganie pe acolo. Nici macar furnici n-am vazut. Nici eu n-am fost incantat ca m-au obligat sa gauresc peretele, dar asta e... |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ca tot se vorbeste de aerisiri. Au trecut vreo 10 ani de cand am bagat centrala termica si trebuie sa fac verificarea aia mai complexa de 10 ani. La bucatarie am debara si aveam o aerisire care a fost astupata atunci cand s-a izolat blocul cu polistiren. Acum am inteles ca se monteaza obligatoriu senzor de gaz + ca trebuie musai aerisire. Asta inseamna ca trebuie sa sparg iarasi peretele?
This post has been edited by G I M: 18 Jun 2012, 14:52 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Na ca l-am gasit: ingioi!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cum ma, ala a dat gaura in peretele unde avea geam?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Si pe urma a acoperit-o cu dulapu'.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuia sa dea gaura in geam?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(kum @ 18 Jun 2012, 12:43) La mine s-a uitat sa vada la hota s a controlat si gaura de la nivelul podelei (s-a lungit nenea ala pe burta sa vada ca e pana afara ![]() Ala tot incerca sa te convinga sa ii scapi si lui 10-15 lei, dar tu te faceai ca nu te prinzi. E prima oara cand aud de obligatia unei gauri la nivelul podelei. QUOTE(G I M @ 18 Jun 2012, 14:50) Ca tot se vorbeste de aerisiri. Au trecut vreo 10 ani de cand am bagat centrala termica si trebuie sa fac verificarea aia mai complexa de 10 ani. La bucatarie am debara si aveam o aerisire care a fost astupata atunci cand s-a izolat blocul cu polistiren. Acum am inteles ca se monteaza obligatoriu senzor de gaz + ca trebuie musai aerisire. Asta inseamna ca trebuie sa sparg iarasi peretele? Azi dimineata au venit de la GDF Suez sa imi faca revizia de 10 ani la instalatie si verificarea de 2 ani la centrala si nu au comentat nimic de lipsa aerisirii, senzor aveam. This post has been edited by Shush: 18 Jun 2012, 20:22 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Shush @ 18 Jun 2012, 21:19) Sunteti nebuni?!... Mie si fara gaura la nivelul podelei / gresiei si tot imi intra furnici in casa. Le-am vazut eu aliniate in sir indiat, am oprit toate sursele de zgomot, da'tot n-am reusit sa le aud tropaitul de pas de defilare ca sa imi dau seama pe unde intra. Inca investighez problema. Acuma pe bune: s-au schimbat iar normativele la gaze? Ca eu stiam ca gaura asta se face sus pentru Gaz Metan si jos pentru GPL, dar in nici un caz si sus si jos. Poate verifica cineva docomentele oficiale? |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, care-i logica găurii de jos pentru metan?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Sa intre aer proaspat? Zic si eu...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Priza de aer, da nu cred ca ii doar pt gaz.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, molecula dupa ce da cu capul de pragul de sus, coboara la nivelul pardoselii si o tuleste rusinata prin gaura de jos...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, io n-am nici o gaura data. Inca. Voi da mai incolo, in 2-3 luni. Ca instalatia mi-a facut-o cel cu verificarea
![]() PS Io am gaz metan, asa ca tre'sa dau gaurile sus. This post has been edited by dacis: 19 Jun 2012, 11:33 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Io stiam ca metanul e mai usor decat aerul. Tu cum stii?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi eu te-am întrebat pe tine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
De ce?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Va spun ce mi-au zis cei care mi-au facut lucrarea: rolul celor 2 gauri e de a permite aerisirea in permanenta a spatiului unde e centrala. Mi-au mai spus ca la gaz nu e problema daca scapa o teava, ci daca scapa o teava in spatiu inchis (si se acumuleaza). Zicea nenea ala ca are curaj sa dea o gaura in teava de gaz si sa-i dea foc. Atat timp cat nu este spatiu inchis si nu se acumuleaza gazul, este exact echivalentu cu deschiderea aragazului. Arde si atat. Si gazul metan nu (pentru hiene) e mai greu decat aerul, motiv pentru care senzorul de gaz se monteaza in partea de sus a incaperii in care e centrala. Daca era mai greu, se monta la nivelul podelei.
This post has been edited by kum: 19 Jun 2012, 12:10 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Ca să te lămurești de ce e necesară gaura de jos.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Asa raspunzi tu de obicei la întrebari, cu alte întrebari?
This post has been edited by Markos: 19 Jun 2012, 11:55 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 04:13 |