Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Sa avem pardon, in Husi se intimpla fenomenul nu Braila
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In Husi ploua, in Braila se factureaza.
Dar "Acuarela" lui Minulescu s-ar putea referi la orasul copilariei lui, adica Slatina... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica galatenii se usureaza si brailenii platesc?
I-auzi Dragose ce zice omu' asta! Io-l trazneam! Ma rog, trimiteam cerere: "Parinte, una bucata traznet la Atena pe TIR-ul cu numarul B 01 ERU"... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 18 Oct 2012, 14:31) Dar "Acuarela" lui Minulescu s-ar putea referi la orasul copilariei lui, adica Slatina... Daca minte asta atunci mint si eu. ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 18 Oct 2012, 13:38) : în Brăila a plouat de 3 ori din iunie până acum și eu plătesc lună de lună apă pluvială. Asta e ce mă roade pe mine. Da aici a platit unchi-mea, adica matusi-miu, paza. Zic, ce paza ai platit ma, esti diliu? L-au pus aia de la primarie sa plateasca paza, ca cica varsa ei banii la jandarmerie. Bai nene, tu esti prost? Pai cum sa ma obligi sa platesc paza cand tu nu pazesti nimic? Pai maine ma obligi sa platesc paza masinii pe care n-ai pazit-o niciodata. Si pana la urma aca ma fura, tu platesti. Io le-am zis la primarie ca le dau paza la ue, bine, io ma si stiu cu ei. Furam cot la cot. Da tot nu-i ok sa platesc paza. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
14.000 litri? la voi ploo sau sunt tsunami-uri ca microbuzele?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 18 Oct 2012, 16:40) Bâști mă de-aici, că TIR-ul ăla ți l-am înapoiat când am luat MILF-a (de bucurie)... Și-acum îmi pare rău! ![]() Mi-ai înapoiat REMORCA! Faci pe prostu', a? ![]() This post has been edited by Markos: 18 Oct 2012, 20:52 Attached thumbnail(s) Remorca.jpg ( Size: 36.08k ) Number of downloads: 430 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Te legi de detalii
![]() Chitibusar, ca de obicei. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
Ti-a ajuns colectia aia? Din cate stiam DHL-u' e profi...
This post has been edited by kum: 19 Oct 2012, 11:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Cred c-a ajuns, ca nu-l mai vad pe net
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
DHL ruleaza timp mare
![]() This post has been edited by kum: 19 Oct 2012, 12:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Din respect pentru bion, nu întreb ce titluri i-ai trimis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Slabut, ia vezi aici.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DannyY |
![]()
|
Am fost curios si mi-am cautat facturile de apa si canalizare.
Apa: 2.914 lei/mc si contine TVA Canal: 1.4 lei/mc si nu contine TVA Nu scrie nimic de apa pluviala Pentru apa am contract cu Compania de Apa Olt, iar pentru canal, cu Primaria Slatioara. Se pare ca astia din urma n-au treaba cu TVA. Nu stiu cum mi-au facturat 7.5 mc la canal, ca n-a citit nici dracu' apometrul. Iar eu consum minim 12 metri cubi pe luna. In plus, contractul de canal e mult mai recent decat cel de apa si n-a binevoit nimeni sa-si noteze indexul de inceput, ca sa aiba o referinta mai tarziu. In fine... mi-am notat eu, dar nu stiu daca o sa-mi foloseasca la ceva. Factura scrisa de mana, cu pixul. Semnatura de primire a dat ala care mi-a lasat-o in cutia postala, impreuna cu autorizatia de racordare la canal... Proiectul de racordare s-a facut muuuuult dupa actiunea propriu-zisa. Acum se cauta gurile de canal, nu mai stie nimeni unde sunt, ca le-au acoperit aia cu gazele. Parc-as fi in Las Fierbinti... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ei parca...
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
Norocos pe dracu'. De calcar se poate scapa...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Markos |
![]()
|
Și de TVA! (ai PM
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Grecu a uitat sa-ti specifice: sa ai banii de spaga cash!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pluviala vine pe facturile lunare sau anual ???
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
n-am inteles...da sau da !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da!
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:23 |