Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.483 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai de aia am facut graffiti-ul ala multicolor. Nu stiu ce culoare ii place, asa ca am pus de-a valma ce am gasit prin magazie: rosu, galben, verde, albastru. Alb n-am pus.
Si nu l-am facut neaparat ca sa-l zgarie pe ochi, ci ca sa-l determin sa vopseasca in cel putin doua straturi daca vrea sa nu mai vada mazgalelile mele. Rezolvat problema intretinerii pe un an. Pe urma, cand consider ca a venit momentul, o sa scot ulucile, le trag niste X-uri cu vopsea proaspata si le pun la loc. Apoi ii comunic ca ii dau voie sa vopseasca el daca nu-i place talentul meu plastic. Sau sa-si faca un gard opac. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' sa nu se atinga de stalpii tai, nu?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DannyY |
![]()
|
Evident. Stalpii nu sunt pusi pe hotar, ci sunt tangenti la linia de hotar. Toata circumferinta lor e pe partea mea.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca poti folosi si niste vopsea fosforescenta si cand vine noaptea o sa vada o icoana luminata pe gard sau un scris "Mwe vecine".
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.700 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu cred c-ar trebui sa nu scrie "mwe", ci de exemplu ceva civilizat, precum "Marea Uniune de Integrare Europeana din vecinatatea casei tale".
This post has been edited by marksman: 21 May 2015, 16:00 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cam ce greutate trebuie sa aibe un topor, unul mai mic pt. descpicat lemnele pt. gratar.
Am vazut ca pleaca de la 600 grame si merg din 200 in 200 de grame. This post has been edited by tribunul: 22 May 2015, 11:29 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Depinde de grosimea incheieturii
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Finuta, de pantofar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
ia de un kil...
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DannyY |
![]()
|
Mai bine ia o drujba.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tribunul |
![]()
|
Nu vreau sa tai o padure, doar sa fac cateva aschii sa aprind carbunii.
Am gasit la 1600 grame si 600 mm, sau 1300 grame si 400 mm. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Briceag ai?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
Aseara m-a vizitat ajentu' de politie. M-a reclamat vecinu' ca.... nu-i plac culorile gardului
![]() L-am invitat pe domnu' agent sa vada lucrarea mai de aproape, l-am informat oficial ca gardu' e in totalitate (pe) proprietatea mea si ca asta e viziunea mea asupra Universului. Iar vecinul are tot dreptul sa-si faca alt gard pe terenul lui, conform dorintelor si pasiunilor sale. Dar, milos si suflet mare cum sunt, nu-l reclam daca vopseste peste opera mea de arta, desi ar fi pacat sa se piarda o astfel de capodopera cosmica. Azi are viata grea politaiul, ca trebuie sa-i comunice lu' Costica rezultatul reclamatiei lui ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
baga bre o poza cu opera de arta la final.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu e chiar gata, mai am vreo trei metri de inchis.WP_20150525_006_1_.jpg ( Size: 1.27mb )
Number of downloads: 373
Vreo trei-patru uluci le-am pus prost intentionat, dar m-am razgandit si o sa le pun corect. Pe urma ii dau un strat-doua de lazura, inca nu m-am hotarat la nuanta. "Opera de arta" e fix in genul asta: WP_20150523_007.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 373 Picasso moare de invidie ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
si la ce voia sa te incadreze?
vezi ca de obicei conflictele astea de vecinatate pot escalada rapid... ![]() ![]() da' ce ti-a facut de merita trolat in halu' asta? |
--------------------
White Star
Titanic
|
DannyY |
![]()
|
Conflictu' e vechi din 2007. Tot de la gard.
Imagineaza-ti un dreptunghi. Taie-l in doua pe lung. Jumatatea de jos tai-o in trei. Partea mare e terenul lui, patratica din stanga jos e terenul meu, celelalte doua parcele sunt ale vecinilor. In 2007 ne-am strans toti patru si am discutat sa facem un gard comun. Imbecilu' a venit cu ideea geniala sa impartim toate costurile la patru si gata ![]() Logic era ca el sa plateasca jumate din distractie. Dupa indelungi negocieri, am stabilit ca noi trei sa platim 60% si el restul. Nu mi-a convenit, dar am acceptat. Gardu' s-a construit pe celelalte doua proprietati, pana a ajuns la mine. L-am sunat pe cretin sa stabilim detalii tehnice (adancime, inaltime, grosime temelie etc) si individu' a inceput sa ma injure la telefon si sa-mi spuna ca suntem toti niste tampiti si el nu da nici un ban. Asa ca am sistat lucrarea si l-am trecut pe "ignore". Pe urma au urmat mici frecusuri, de fiecare data el deschidea discutia si de fiecare data ajungea sa ma injure si sa ma faca in toate felurile. Mi-a stricat niste rosturi minore prin curte, i-am facut plangere penala pentru distrugere, dar m-a convins sefu' de post sa o retrag "ca vorbeste el cu vecinul sa se potoleasca". Pe dracu', asta a inteles ca mi-e frica de el si a inceput iar. Chiar a taiat un prun ca sa vada mai bine in curtea mea (pomul ii obstructiona vederea). Asa ca am hotarat sa-i tai privelistea. Paduchele a fost securist. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Las' ca le inlocuiesc cu doze de Bucegi. Pe alea de Ursus le-am dat jos, ca erau prea premium pentru el
![]() Partea proasta e ca eu nu beau Bucegi, iar aia care beau nu cumpara la doza, ci la pet de 3 litri. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eeeee, faci si tu un sacrificiu pentru o cauza nobila......
p.s. doze de suc nu merg? ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
data viitoare cand mai are intrebari ia-l cu frumosul despre culori desene si inregistreaza-l ca sigur incepe sa te injure
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuia sa desenezi niste cruci
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 26 May 2015, 10:55) Nu e chiar gata, mai am vreo trei metri de inchis.WP_20150525_006_1_.jpg ( Size: 1.27mb )
Number of downloads: 373 Vreo trei-patru uluci le-am pus prost intentionat, dar m-am razgandit si o sa le pun corect. Pe urma ii dau un strat-doua de lazura, inca nu m-am hotarat la nuanta. "Opera de arta" e fix in genul asta: WP_20150523_007.jpg ( Size: 1.25mb ) Number of downloads: 373 Picasso moare de invidie ![]() Sa fie multumit ca nu l-ai vopsit cu kakat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Han Solo |
![]()
|
cre'ca e mai bine asa. cenzuratu' putsea maxim doua zile - sau pana la prima ploaie. daca devenea chiar nasol, punea alalalt furtunu' pe el, de la o distanta respectabila, dupa ce il daduse in prealabil cu niste clor si rezolva problema.
in plus, Danny trebuia sa faca pe 'pictorul', chestie care m-ar unge pe suflet pe mine ca 'beneficiar'. "ce faci vecine, cum fu recolta azi? daca e molicel, manaca si matale mai multe fibre, ca pentru pictura in cutit iti trebuie vopsea ceva mai tare..." "ai depasit perioada maro?" |
--------------------
White Star
Titanic
|
kato |
![]()
|
da ce bre, mirosu se ducea numa la vecinu?
![]() 26 May 2015, 14:03: chiar bre, cand bate vantu dinspre tine spre el, sparge o fiola cu gaz de mina, sa-i faci viata frumoasa ![]() This post has been edited by kato: 26 May 2015, 13:03 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
Eu zic sa nu folosesti ulei ars in decorarea gardului ,fata spre vecinu. Te poti trezi cu gardul in flacari,vecinu spunand ca sa aprins singur in timpul unei furtuni,fulger samd.
Nu mai bine foloseai tabla galvanizata?Lemnul trebuie intretinut periodic. |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Uleiul ars e ARS.Cine dreq de bunici v-au invatat sa lucrati cu toate tampeniile?LA cata informatie exista nici cu chilotii curati nu mai poti sa pleci de acasa,dar un produs consumat si-a pierdut toate proprietatile,nici in buda nu-i bun de aruncat
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Han Solo |
![]()
|
eu cred ca tot hidrocarbura ramane si prin urmare, in conditiile potrivite arde de mama focului.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 21:36 |