Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Sa aiba un pic de mov.
![]() Faianta pe partea inclinata? Daca-ti cade in cap fix cand iesi din cada in nudul gol? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate e baia soacrei.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
No treabă merge cam așa...[attachmentid=1628060824]
Întrebarea este...Sub cada / cabina de dus mai trebuie să adaug că suport adițional niste BCA sau polistiren extrudat ? Că sa fie mai stabilă ? N am întrebat meseriașii fiindcă ei (instalatorii) lipsesc cu desăvârșire in acest moment, da vreau sa fiu pregătit daca incep sa o ia pe arătură... Că idee în spatele faianță unde vine cabina de dus am hidroizolat cu cl50 dat cu gletiera cam 2 mm și am lipit cu cm25. Meseriașu m a asigurat că am exagerat da am zis sa fie cat mai ok... Întrebare 2. N am lăsat fire pt ventilator da am geamuri...Nu o sa pot evacua real time umiditatea... Daca deschid ușa la baie și geamu ar face un curent de te dor măselele...E și asta ceva, dar acu as vrea fire pentru ventilator..Trebuie discutat cu electricianu... This post has been edited by axabrt: 26 Apr 2017, 20:32 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Apr 2017, 21:21) Întrebarea este...Sub cada / cabina de dus mai trebuie să adaug că suport adițional niste BCA sau polistiren extrudat ? Că sa fie mai stabilă ? Nu, oricum bca-ul e usor friabil si nu rezista; niste suporti metalici se mai folosesc, de obicei. QUOTE(axabrt @ 26 Apr 2017, 21:21) Întrebare 2. N am lăsat fire pt ventilator da am geamuri...Nu o sa pot evacua real time umiditatea... Si ce daca, tii neaparat "real-time"? Deschizi geamul cand iesi din baie. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Nu BCA sau scârț, pat de nisip daca tii neaparat sa nu sune urat fibra de sticla...
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La baie, daca ai fereastra nu-ti fa prea mari probleme, te descurci decent si fara ventilator. Banuiesc ca nu o sa fie acolo nici baie publica nici spalatorie pentru tot cartierul. Dupa o baie sau un dus, daca lasi geamul intredeschis, in 20 - 30 minute se ventileaza natural arhisuficient.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Apropo de baie, pt. aia care nu vor sa renunte la cada veche din fonta in favoarea astora noi, din fibra, exista posibilitatea la alea vechi de reconditionare. Astia sunt, si fac treaba f. buna, iese ca noua.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Alea silentioase cam sufla ca un mosneag astmatic. Acu depinde si daca ventilatorul evacueaza direct la exterior sau prin vreun tub.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si conteaza si daca sunt curatate sau nu. Eu suflu cu aer comprimat o data pe an ventilatoarele din bai, ca altfel se umplu de praf si scame.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DannyY |
![]()
|
Stau in curte si ascult cum creste iarba. Gerul de acum cateva saptamani mi-a distrus recolta de cirese. Un piersic afectat 90% si un par asemenea. Perele care cresc in sticle par sa fi supravietuit. Semintele de castraveti aruncate intr-o doara se pare ca au incoltit. Monitorizez fasolea, rosiile si ardeiul gras. Partea proasta e ca nu stiu sa deosebesc leguma de buruiana atunci cand vad doua frunzulite iesind din pamant, asa ca o sa le las pe toate sa creasca pana ma lamuresc.
Nu vreau nimic, decat ma laud ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca o culegi pe aia corecta, ce conteaza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pen'că mai am un pic și-i gata "cotețu'", mă frământă o chestie: gazon rulouri sau semănat? Care-s avantajele și dezavantajele pentru fiecare?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa iei o pereche de cârtițe
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Cred ca iesi de vreo 50 de ori mai scump cu rulouri. Si daca dupa aia vin cartitele lu' dom' Bion, iti bagi unghia in gat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auzi, DannyY? Nu-ti iei tu 3 perechi de coropisnite? Cica ce ramine in urma lor e negresit buruiana nociva si daunatoare. N-ai cum sa gresesti plivitul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Catelu-tampitelu' face dezastru mai mare ca o armata de coropisnite. Si oricum as da banii de pomana, ca le halesc cartitele instantaneu.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Eu as pune plasa anti cartite apoi 10cm de pamant peste pe care l.as insamanta eu
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai cere-i adresa si la treaba.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
Dupa degeratura de care vorbeam mai sus, ieri a dat si o grindina ca sa rezolve treaba suta la suta
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DannyY |
![]()
|
N-are baiatu' teren pentru sera. Adica as avea, dar e in fata casei, nu in spate, iar consoarta vrea sa vada frumos cand se uita pe geam, nu tevaraie si polietilena.
Plus ca sera nu protejeaza si pomii. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
Un pic de plastic da noblete.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, dar și obligă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Da, obliga lumea sa se uite in alta parte.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 9 May 2017, 10:42) Ok, ideea e de ceva adaptat suprafetei. Ar fi pacat de munca depusa si banii cheltuiti. Si iluziile spulberate. sera_legume_mica.jpg ( Size: 114.1k ) Number of downloads: 179 Raman copacii, asta e ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
maho |
![]()
|
Ceva solutii "diy" pentru-contra melcilor? Inclusiv aia homeless...
|
--------------------
Dacia
1310
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
imprejmuieste straturile cu nisip sau rumegus
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 02:00 |