Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Am montat gresia si faianta . in ciuda ideii initiale de a pune rosu in baie a iesit ceva culoare hauriu...cred ca merge la fix cu niste robinete din alea spoite cu aur..
![]() [attachmentid=1628063235] [attachmentid=1628063236] [attachmentid=1628063235] daca peste cativa ani ma satur de patratelele alea, sper ca merge sa le dau jos si sa pun alte combinatii... This post has been edited by axabrt: 1 Jun 2017, 19:22 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia e usa la baie
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ușa de la baie e prima de sus din grămadă mare....
În folia care împachetează ușa este un avertisment cum că ușa nu trebuie montata int un spatiu cu umiditate mai mare de 60%...mă gândesc că la baie de poate atinge mai mult. Eu când am fost in showroom n am văzut acest avertisment și nici nu m au informat. Să refuz montajul pt ușile de baie ? Au 5 ani garanție...treabă cu umiditate de 60% mi se pare de cacao...pai mai tot timpul cam acolo e umiditatea intr o casa... This post has been edited by axabrt: 6 Jun 2017, 20:11 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
60% umiditate-n casă? Nu prea știi ce vorbești.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
80-90% sint afara.
![]() La baie trebuie sa reziste la 100%. Plus abur. This post has been edited by corbex: 6 Jun 2017, 20:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
axabrt |
![]()
|
60% nu i imposibil de atins
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ba nene, daca ai sta in India as intelege ca iti faci griji, dar plm stai in Romania, doar nu faci sauna in baie. Deschizi si tu geamul, ca si d-asta se pune geam la baie.
Ai si tu niste probleme existentiale... oricum aia nu iti dau nici o garantie, gasesc ei ceva. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Io vara am un ventilator d-ala mic,pe langa geamul baii,pe care-l folosesc.Ia incearca si tu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Ploiesti, Romania
Current Conditions 26° 29° / 18° Sunny Feels like: 26° Humidity: 47% Wind: 2 mph Sunrise: 5:29 am Sunset: 9:00 pm Barometer: 29.91" Hg La Timisoara: 23° 26° / 13° Ptly Cloudy Feels like: 23° Humidity: 78% Wind: SE 3 mph Sunrise: 5:45 am Sunset: 9:22 pm Barometer: 29.91" Hg Daca afara e un anotimp care iti tine umiditatea peste 60% in mod constant (doar vara poate sa scada cat de cat, acum la Ploiesti ai 47% dar noi avem 78% in Tm? In orasele la malul marii umiditatea este crescuta permanent. Ce usi crezi ca au aia in Dominicana sau in Dubai unde e si cald si umed? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Usile de bordel rezista cel mai bine la umiditate.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu ai platit si te-au scos prin usa
This post has been edited by bion: 7 Jun 2017, 11:28 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
N-auzi ca e rezistenta? N-am iesit prin ea.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata . Acu' depinde de jumatate......
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mi s-a pus un pitic pe creier si vreau sa-mi pun siguranta diferentiala. Doar ca as vrea sa o bag in BMPT-ul de pe stalpul din fata portii, in locul sigurantei trifazice simple existente.
Am facut o cerere la CEZ in sensul asta si am primit urmatorul raspuns: "In Blocul de Masura si Protectie se pot folosi numai disjunctoare automate curba B. Precizam ca disjunctoarele diferentiale se pot monta in instalatia de utilizare, respectiv in tabloul general, aflat in gestiunea utilizatorului" Exista vreo piedica tehnica pentru care nu pot monta diferentiala? Din cate stiu eu, nu incurca cu nimic si nu are nevoie de nimic suplimentar fata de ce exista acolo (adica 3 fire de faza si unul de nul). Sunt dispus sa cumpar eu agregatul, doar sa nu-l pun in tabloul din casa, unde pur si simplu nu am loc. As putea face loc, dar inseamna mult deranj. Sa mai insist? Sa vorbesc cu "baietii" care mai vin pe la deranjamente? Hai cu ceva sfaturi, ca subiectul ma streseaza la culme. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Probabil nu vor să-i deranjezi tot timpul cu "siguranța arsă".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Alea-s automate, dar stiai si tu, iar la siguranta din bransament ai acces ca si client. Nu stiu ce inseamna "curba B", dar stiu ca diferentialele au vreo 3 categorii, dintre care una e pentru instalatia utilizatorului (alea le si gasesti in comert la magazinele gen Praftiker si Gogoman).
@DannyY: probabil vor sa scape de o cheltuiala si de munca-n plus. Nici eu n-am diferentiala pe bransament. La interior mi-am pus o diferentiala pe circuitul cuptorului si masinii de spalat, un releu general de protectie si pace buna. Am bransament monofazat, mi-a fost mai usor sa intervin. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
In BMPM/BMPT, in mod normal, nu ai acces ca si client, in caz ca sare siguranta, suni la deranjamente...intr-o vreme nu aveam pamantare buna la BMPM si tot cadea siguranta, m-am plictisit sa tot ridic cu linearul prin gemulet, am sunat la deranjamente si mi-au lasat baietii fara lacat, sa am acces in el...altfel n-ai...daca faci vreun ștrap prin spatele contorului?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(DannyY @ 21 Jun 2017, 15:34) Sa vorbesc cu "baietii" care mai vin pe la deranjamente? Șhpaga la putere!Adică da. ![]() 21 Jun 2017, 23:15: QUOTE(BN64FLO @ 21 Jun 2017, 23:11) ...daca faci vreun ștrap prin spatele contorului? ![]() Neeeah....sunt metode mult mai interesante! ![]() This post has been edited by Adrian Frigo: 21 Jun 2017, 22:15 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
marksman |
![]()
|
@BN64FLO: eu am acces la siguranta din bransament pentru ca are usita dedicata. Acces la contor am numai "read-only"
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
Si la mine are usita dedicata, dar nu mi-au dat cheie la lacat...acuma sta fara, sa am si eu acces
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
DannyY |
![]()
|
Gata, am vorbit. Se rezolva cu firma care asigura intretinerea retelei, trebuie o cerere.
Ce ma surprinde este ca acum asa se fac bransamentele noi, cu disjunctor diferential. Iar mie astia de la CEZ mi-au zis ca nu se poate. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu ma miram cand ai spus, dar am zis ca poate nu stiu ce e aia siguranta diferentiala
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
Se uita si ei la om. Da-l dreac de rus, sa se curenteze
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DannyY |
![]()
|
Daca eram american crezi ca-mi raspundeau altfel ?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
Aveai parai
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Update la
QUOTE(maho @ 5 Mar 2017, 11:10) Ieri am luat din praktiker un agriș Nu doar ca s-a prins si a rezistat cu brio zapezii din aprilie, dar am si productie (doua boabe ![]() Zicea cineva insistent de QUOTE(M.C. @ 5 Mar 2017, 11:15) ... tuica .. ? ![]() Chestiunea e ca dupa eticheta eu stiu ca am luat agris rosu, da' astea nu dau semne sa se inroseasca (poza e facuta acu' o luna, dar intre-timp doar au devenit mai galbui, deci clar e soiul clasic, verde). L-am tuns si frezat, la anu' sper la mai mult. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
Sa-ti cumperi cateva butoaie pentru tuica de la anul
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau mergem noi la el, sa-l scutim de cheltuiala
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:56 |