Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Te-ai plimbat ceva prin lumea araba...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Era in misiune
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Demand de prestation...
Acum mă rod utilitățile in zona metropolitană: apa, canalul... Doar ce am primit o clarificare de la CNI că cererea de finanțare canalizare cu care se lauda primăria comunală nu se înscrie în programul cu fose și stații de tratare a apei al CNI. Pt apa au băgat niste țevi parțial sub pământ și au plecat lăsând un nămol.. Pe o parte la garaje am decapat pământul din șanțurile pt țevi revărsat peste criblură asfaltica compactată de 3 ani și l-am carat cu roaba. Asta la Vista! This post has been edited by rue: 5 Jan 2021, 21:02 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Esti vecin de mlastina cu Mosh?
Auzi la el, zona metropolitana ![]() Mosnița? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
rue |
![]()
|
Nu, dar o sa ne unească centura Sud
Și câteva amintiri: regiunea tineretilor This post has been edited by rue: 5 Jan 2021, 22:46 Attached thumbnail(s) received_1312512372449316.jpeg ( Size: 132.58k ) Number of downloads: 494 Screenshot_20210105_213038.png ( Size: 1.92mb ) Number of downloads: 458 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(yoncv @ 3 Jan 2021, 19:56) Nu e o solutie foarte eleganta, fiecare si-a tras teava de la apometru. Toate sunt aparente, nimic mascat. Vechile coloane de apa rece si calda au fost desfiintate. QUOTE(dizzy @ 4 Jan 2021, 09:05) Rogu-te niste poze, daca se poate? Daca nu vrei sa poluezi pe aici, pune-le te rog in partea cealaltă, la primari. Am promis ca revin: 20210109_150625.jpg ( Size: 6.08mb ) Number of downloads: 392 Se vede coloana de apa rece si apometrele. E acolo in imagine si coloana de gaz, totul pe casa scarii. Nimic mascat, totul la vedere. This post has been edited by yoncv: 10 Jan 2021, 00:18 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mulțumesc, apreciez efortul!
Uratel dar funcțional. This post has been edited by dizzy: 10 Jan 2021, 01:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia e pe scara blocului. Poate sa fie cum o fi, sunt altii cu scari de bloc care arata ca-n Syria dupa bombardamente. Probabil voi aveti cumva noroc sa fie bucataria si baia/baile pe aceeasi parte, sa intre teava aia in casa intr-una din ele, si sa treceti usor in cealalta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La mine da, chiar asa este. Un perete lateral al baii este comun cu casa scarii iar celalalt cu bucataria. Mai nasol e ca pe casa scarii indreptul baii mele este tabloul de siguranta al palierului.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Nu chiar, țeava de apă, din bucătărie trece printr-un balcon închis, apoi prin cămară și abia după intră în baie. In balconul respectiv este și centrala termica, și țevile de apă caldă și căldură au același traseu spre restul apartamentului.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
Sapati fântână sub balcon. Galeata cu scripete sa nu consumati curent cu pompa. Ieftin, ecologic
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Scripetele e prea high-tech. Cumpana
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Scuzats io sunt cimisorean
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Am mai vazut fantani cu_cumpana prin sud-est si (evident) Mall d'ova. Pe domeniul public, nu in curti.
@Dizzy: clar arata ca dracu', dar e un avantaj, reparatiile cand apare vreo avarie sunt usoare. Tevile vechi ale blocurilor comuniste sunt vai de mama lor, greu cu carpitul. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Estetule care ești! Am văzut și chestii mai urâte. Și rezolvate decent.
Fantana cu cumpănă funcționează de sute de ani. Pompa merge numai băgată în priză. Câteodată soluția simpla e de preferat. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cumpana e buna mai ales daca stai la etajul 8
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bion |
![]()
|
Msho ti-o picat ciutura in fantana?
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu e cazu'.
This post has been edited by maho: 10 Jan 2021, 21:44 |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Bei din râu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maho |
![]()
|
Ti-a priit marmelada, ai inceput sa scrii corect. Incearca si cu fraze mai lungi.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
dizzy |
![]()
|
Au udat babilonienii gradinile in desert cu fantana si ciutura si voi faceti gat pe aici.
Carcotasi, deh! Tevile acelea se pot acoperi cu un panou, cu niste usi, sunt solutii estetice. Am sa caut printe pozele mele, astfel de solutii estetice. This post has been edited by dizzy: 11 Jan 2021, 10:30 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu-i nevoie, ai la avatar
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Cel mai probabil pentru moment renunt la ideea de contract individualpentru furnizarea de apa si plata directa la furnizor. Sunt prea mic pentru o lupta atat de mare...
Am descarcat de pe siteul regiei locale de apa cererea cu pricina prin care imi exprimam dorinta de a renunta la plata prin asociatia de proprietari si solicitam contract de furnizare servicii individual. L-am depus la APASERV. Dupa cateva saptamani am primit raspuns, scrisoare recomandata, prin care eram instiintat ca pentru finalizarea procedurii e necesar sa prezint copie dupa contractul de detinere al locuintei, copie du[a actul de identitate al persoanelor trecute in contractul de vanzare-cumparare, plata unei taxe de bransare de cca. 150 de lei, proces verbal de realizarea a bransarii individuale. Vorbesc cu un amic, inginer la regia apelor, se intereseaza la seful serviciul unde se fac contractele, imi spune: Prima data platesti taxa de bransare apoi ma cauti la birou s-o rezolvam cu bransarea individuala. Bun. Azi m a duc sa platesc taxa. Surpriza. Prima data trebuie sa-mi fac bransarea individuala apoi platesc taxa. Deci, ori amicul meu, ori seful serviciului contractari ori casiera, careva din cei trei este imbecil. Imi exprim nedumerirea, casiera imi zice sa urc la etaj la Serviciul tehnic sa ma lamureasca. La etaj gasesc o usa pe care scrie "Birou tehnic"/ Intru salut, o functionara amabila ma ia in primire, ii spun ce ma doare, imi zice: Aaaaa, nu aici, mergeti la Serviciul tehnic. Pai, pe usa scrie Birou tehnic. Da, dar trebuie sa mergeti la celalalt sediu la Serviciul tehnic. Pai, zic, colega de la ghiseul de la parter mi-a spus sa urc la etaj... Chiar nu am mai avut de mult de-a face cu birocratia din firmele de stat... Intre timp, in birou intra o alta tanti care o hasaie pe prima de la calculator ca avea nevoie sa caute nu stiu ce in calculator. Ca aia discuta cu mine, nu are nicio importanta. Urmeaza o plimbare prin mai multe birouri pana se lamureste tanti, inapoi la biroul ei, mai completez o cerere, apoi imi da inca un formular si imi zice ca pe ala trebuie sa obtin semnaturile a jumatate + unul din vecini ca vor bransare individuala. N-am inteles eu bine, intreb: jumatate + unul ca sunt de acord ca eu sa-mi fac bransare individuala? Nu domnule, jumatate + unul din vecini ca vor sa se branseze individual. Intrigat, pai doamna, eu vreau sa-mi fac bransare individuala dar de vecinii mei habar nu am, daca lor le convine situatia existenta ce argumente as avea sa-i conving sa se scobeasca in buzunar si sa-si deschida santier in casa sa se branseze individual doar ca sa ma pot eu bransa individual? Pai va trebuie distribuitor montat in aval de apometrul general si ala se aproba doar in aceste conditii. Acum m-am lamurit. Pentru distribuitorul vietii trebuie sa caut o firma autorizata, care operatie o suport eu. Pai tanti, la curent, gaze, tot ce inseamna instalatie pana la usa apartamentului suporta furnizorul. Voi va plangeti prin presa locala ca Asociatiile de proprietari incaseaza banii dar "uita" sa va plateasca voua consumul de apa. Eu vreau sa inchei contract direct, sa va platesc serviciul pe care mi-l furnizati direct, fara intermediari iar voi inventati 1001 de frane. Pai, sa platesc eu distribuitorul, cca. 1.000 de lei + plus vreo 700 de lei sa-mi fac brasnamentul individual ca sa va platesc un serviciu lunar in valaore de 30, 40 de lei ar trebui sa fiu nebun. De maine ma intorc la Asociatia de proprietari cu coada intre picioare si le cer sa continuam colaborarea. Asta e, raman prizonierul Asociatiei de proprietari... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
QUOTE(radian @ 14 Jan 2021, 17:50) Pai tanti, la curent, gaze, tot ce inseamna instalatie pana la usa apartamentului suporta furnizorul. Aici imi permit sa te contrazic un pic: Furnizorul asigura pana la cotorul lui. La mine, contoarele de curent le-au mutat la parter. Dincolo de ele e problema noastra, inclusiv in caz de deranjament. Pentru gaz avem contoare pe fiecare palier, dar, daca faci greseala sa suni la deranjamente ca miroase a gaz pe scara furnizorul vine, intrerupe gazul de la intrarea in scara, dupa care iti lasa un numar de telefon la care sa suni cand ai actele de la o firma autorizata ca instalatia e in regula, si vin ei sa deschida gazul (s-a intamplat). (Desigur, daca nu suni ca miroase a gaz esti pasibil de pedeapsa) Chiar o sa ma interesez maine cum e la noi cu debransarea individuala la apa. Revin cu amanunte, si, eventual, cadrul legal, daca e cazul. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Deci inseamna ca la cam 6 luni platiti vreo 5,5 lei in plus pentru apa.
Asa este la noi la bloc cel putin. Asta insemnind cam 11lei/an. Deci in conditiile actuale investitia s`ar amortiza in aprox 150 de ani, asa in mare, doar cheltuielile mari. Cum zicea bunicul: scumpul mai mult pagubeste! This post has been edited by Agrig: 14 Jan 2021, 19:31 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Am mai precizat, nu avem pierderi pe retea, intre consumul inregistrat de contorul de bloc si suma contoarelor de apartament exista o diferenta neglijabila. Incoveninetul maor este ca la Asociatia de proprietari trebuie sa merg la sediul lor sa platesc si sa stau la coada dupa un numar de pensionari pentru care mersul la sediul asociatiei este singura lor activitate sociala. Sincer, fac cu nervii cand trebuie sa astept pana cand vreun basinos termina cu pensionara de la asociatie sa faca analiza pret / calitate la radacinoasele care se vand la piata agroalimentara, Penny, Profi sau Kaufland...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Domnule, cu buna intelegere se rezolva totul, un vecin care merge si va plateste si dumneavoastra, oricum trebuie platite si alte dari la asociatie sau asociatia isi face cont ca-i PJ si platiti prin transfer bancar.
Eu daca nu aveam timp bagam banii in plic in cutia de corespondenta a asociatiei si rezolvam asa. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
Pana acum aproape un an aveau cont bancar si le plateam prin transfer bancar in baza tabelului cu obligatii de plata afisat lunar la afisierul blocului. Dar au intrat in gaura si si-au inchis contul la banca sa nu fie executati silit...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:33 |