Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu am dat eu 8k $. Dezvoltatorul. Eu doar am ramas cu el. Si mi am facut beci
![]() Amu...ce o spalat...$....ce nu..dar...era tare nefericit in saptamana cand l a facut...platit. |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
N-am prea tinut ritmul cu piata, dar cand nimeni nu o sa mai aiba capsuni eu o sa am...
![]() This post has been edited by radian: 11 Jun 2022, 08:45 Attached thumbnail(s) capsuni_11.jpg ( Size: 204.67k ) Number of downloads: 355 capsuni_2.jpg ( Size: 154.7k ) Number of downloads: 355 capsuni_33.jpg ( Size: 154.87k ) Number of downloads: 348 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
Anu' asta agricol se prezinta cam prost. Ciresii toti au fost atacati de monilioza, abia au iesit zece borcane de compot. Merii, trei la numar, cred ca imi vor da maxim 30 de mere. Perii (doi) arata mai bine, iar piersicii -trei- par destul de incarcati. Vitele de la pergola imi dau mari sperante, in schimb cele de langa gard au fost atacate de nu stiu ce mama dracu' (suspectez erbicid) si cred ca am pierdut definitiv una sau doua (Perla de Csaba aproape sigur si Italia, la care am sperante). Prostovanul de caine a distrus inca o Italie, dar se pare ca a revenit la viata. Doar ca struguri... la anul.
Rosii cam subtirel, dar sper sa nu mai cumpar din piata, castraveti de care rade lumea si ardei inca neinflorit. Smochinii au vreo 20 fructe din prima productie. Patrunjel cat cuprinde, niste leustean se gaseste, mararul e cam anemic iar busuiocul creste. Mai am niste ceapa si usturoi, puse din toamna, de gust. Ah, sa nu uit: 10 borcane de compot de visine si 6.5 kg de fructe bagate la damigeana, pentru transformare in visinata. Anul trecut am facut 30 borcane si 16 kg de fructe la licoare, din acelasi pom. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Ce vișini ai bre da s-au copt deja?
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DannyY |
![]()
|
E un cires care arata a cires, rodeste ca un cires, are scoarta lucioasa de cires, dar face visine. Si se coc primele
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ardei grasi sau otrava?
Si ai mei (otrava), evolueaza tare incet, dar asa este in fiecare an. In zona mea, fata de Oltenia insorita, vegetatia este intarziata cu circa o luna. Abia prin iulie incep sa-si dea drumul. Rasadurile sunt foarte delicate si au nevoie de multa caldura. Au aparut primii bulbi, care undeva candva vor fi flori si apoi, pe la sfarsitul lui iulie, sper, o sa am primii ardei iuti. Parul este in al treilea an de viata, inca n-a facut flori, sper ca la anul sa-si dea drumul. Murul (al doilea ani) si afinul siberian (primul an) doar frunze. Pare sa le mearga bine, dar mai am de asteptat. Productia de rosii, pare promitatoare. Am cumparat asta primavara de la un nene din Dolj venit la piata agro sa-si vanda marfa, 10 rasaduri. S-au prins toate, sunt viguroase si au o gramada de flori. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Afin siberian am de 2 ani citeva tufe, deja am cules vreo 50 de bucati, cam acre ...
Am insa citeva tufe de afin canadian de 1 an iar unu a dat deja vreo 10 boabe, cam de 10mm si bune la gust spre deosebire de siberian. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am cumparat un cires japonez pitic, cu frunze rosii, si l-am pus in gradina. Abia dupa ce l-am plantat am aflat ca nu face fructe, doar flori. M-am ofticat putin, desi il luasem in primul rand ca planta ornamentala.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Socată mai bem și noi ?
Attached thumbnail(s) IMG_20220612_215132.jpg ( Size: 571.92k ) Number of downloads: 296 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Mișto borcan
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Si restul decorului e misto.... De socata nu mai zic, daca e rece e super buna!
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Agrig @ 12 Jun 2022, 21:27) Nu vreau s-o fac pe desteptul, nu-i cazul, dar, in prospectul pe care l-am primit de la furnizor scria ca afinul siberian e foarte rezistent la seceta dar daca nu are suficienta apa rodeste acru-amarui. Afinul siberian dupa cati ani a produs fructe? Daca am inteles eu bine, este o planta cu o longevitate destul de mare si ca atare si pana sa ajunga in faza de rodire dureaza destul de mult. Si tot legat de afinul sibrerian, din ce materiale am gasit pe net, intra in faza de rodire doar daca sunt in tandem doua plante, altfel ramane steril. Oare, trebuie doua plante diferite? Al meu, asa l-am primit, este, de fapt compus din doua tulpini, dar cu radacina comuna. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am făcut 15 l până acum. In borcan doar o pun la făcut. O strecor si apoi la frigider. Mă rog, la mine e o chestie mai acrișoară și nefermentată. La 5 l cât are borcanul ăla pun cam 300g de miere și storc doua lămâi, plus una tăiată felii. Am pus și frunze de mentă. Acum am ultimul borcan in lucru, s-au cam dus florile de soc pe anul asta.
Din grădină nu mai pun poze că mă fac de râs. Aștept să ne mai lase ploile astea și mai bag o coasă. Am schimbat jobul cu unul remote și stau pe aici aproape continuu, nu pot spune că e rău, dimpotrivă. Faptul că sunt departe de Glovo mă provoacă să fac și mâncare, faptul că nu mai am mașina de munca mă ține în formă pe bicicletă. Daca îmi zicea cineva acum doi ani că pot să mă duc de la mine de pe uliță până în Curtea de Arges pe bicicleta fara sa mă dau jos de pe bicicletă în mai puțin de o ora(fac cam 40 min până la Lidl), as fi zis că e nebun. Tine mult de perspectivă, am învățat multe lucuri in ultimul an și ceva despre cum să trăiești bine atât fizic cât și psihic. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Jun 2022, 22:03) afinul siberian e foarte rezistent la seceta dar daca nu are suficienta apa rodeste acru-amarui. Apa are da-l in spume ca am tras furtun de udare prin picurare, n-au fost amare doar acrisoare fata de afinul canadian, ala e dulce si aromat. Dupa 2 ani a rodit binisor insa am vreo 8 de 3 sau 4 soiuri diferite. Este un fruct interesant si se coace primul din gradina. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Merced, cati kn ai de facut Pana la Lidl? 8?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Merced, nu-i spune, vrea sa faca triangulare sa afle locatia frigiderului cu socata!
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 12 Jun 2022, 23:44) Attached thumbnail(s) IMG_20220613_062815.jpg ( Size: 98.29k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
Un cires transgender...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
@Radian
QUOTE(IRONICK @ 12 Jun 2022, 11:50) Productia de rosii, pare promitatoare. Am cumparat asta primavara de la un nene din Dolj venit la piata agro sa-si vanda marfa, 10 rasaduri. S-au prins toate, sunt viguroase si au o gramada de flori. Asa am fost invatat..asa zic si eu. https://www.google.ro/aclk?sa=l&ai=DChcSEwj...QAAAAAdAAAAABAD Si nu pierzi primul rod. La mine au legat toate florile...desi cica primul rand de flori nu da..ca nexam polenizare. This post has been edited by wolfin: 13 Jun 2022, 09:07 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
radian |
![]()
|
Mersi de sfat, in piata agro este un magazin cu articole de acest gen, am sa trec pe acolo sa vad.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.074 Joined: 11 February 04 ![]() |
Hai man, ca socata facem și noi în familie, dar s-a și băut.
A fost făcută intr- un borcan ordinar apoi trasa în sticle de plastic ordinare, nimic special. Și dacă as vrea, as cere ![]() |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
Am fost azi la magazinul de chimicale agricole. Era sa-mi iau si bataie...
Patronul si singurul angajat este un constantean oplosit in zona. In tinerete, jucator de rugby, a venit la Petrosani, bonus s-a ales si cu o diploma de inginer. La viata lui a fost jucator bun, a fost de cateva ori selectionat si in lotul national. La batranete si-a tras un post la prmarie de unde a iesit la pensie de cativa ani si si-a deschis magazinul pentru agricultori. I-am cerut stimulator legare rod tomate. Se uita lung la mine. Ba, ai sere, produci pentru vanzare? Ma cunosc cu el. Ete pwla, am un stol de pasarele care-mi zburda prin cap si imi ciripesc tot felul de chestii... Practic de vreo 15 ani agricultura urbana pe balcon, am cativa boschetii de rosii pentru uz personal. Imi zice, am ce-mi ceri dar nu-ti dau, vrei sa te intoxici cu mana ta? Daca ai albine sa-ti polenizeze boschetii, n-ai nevoie, ramai cu rosii mai putine, dar mai sanatoase. Dupa, mi-a tinut o intreaga liturghie despre efectele chimicalelor... Am iesit din magazin si el dupa mine, nu mai scapam de el. Inca, cativa metri buni a venit dupa mine sa-mi tot spuna... Chit ca-i trecut de 65 de ani, are o alura impresionanta, este intr-o stare fizica buna si din perioada cat a jucat rubgy o reputatie care te face sa te gandesti de doua ori inainte sa-l contrazici... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
wolfin |
![]()
|
La mine in sat fitofarmacistul e opusul colegului din satul dvs.
On topic https://www.horticultorul.ro/legume/stimula...arii-la-tomate/ |
--------------------
pegas
3120
|
|
radian |
![]()
|
M-am linistit, La mine, temperaturi de peste 30 C sunt exceptii. Zilele cu astfel de tepmeraturi intr-o vara le pot numara pe degete.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(radian @ 12 Jun 2022, 20:09) 8 fire gras, 8 fire kapia. Iuti nu pun, ca nu mananc condimentat. Am vesnic discutii cu consoarta ca pune piper in diverse mancaruri. Degeaba ii spun ca ma ustura limba, cica fara "un pic" de piper mancarea nu are nici un gust. "Picul" ala e foarte mult, dupa parerea mea ![]() Un singur ardei iute imi ajunge o saptamana sau chiar mai mult. De regula musc varful, iar restul ajunge la tomberon. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
macar il tai si cureti de seminte.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Atunci, mai bine un ardei gras, gogosar sau ardei capia…
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 02:22 |