Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ala spre Ranca, la indemnu' copilotului de baza.
![]() Noi suntem mega offtopic p-aici, imi e si rusine sa dau report. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ati bulibasit si topicul asta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cred ca nu se trezise inca. Nici el nici vis-a-vis. Ca i-a dat lejereanu la dus. La intors am suferit de efectul Corbex.
PS. Aia cu stanga a fost opera lu' Visu. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, mi-am adus aminte
![]() Plecam de la Boromir, apuc sa intru pe sosea si sa fac 10 metri si-l aud pe visu: "STANGA! STAAANGAAA, BAAA!!!!" Din reflex, m-am conformat instant. Recunosc, înca mai dormeam pe mine ![]() This post has been edited by Markos: 27 Mar 2011, 21:54 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Apoi faceam pariuri cine-a claxonat dupa noi. Era Radian.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am avut oarecare retineri recunosc, un logan sa claxoneze un megan, dar cumva trebuia sa va trezesc la realitate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu-i problema. Ne-am trezit abia in curte, cand am facut cunostinta cu sticla de vischi.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pe principiul o imagine face cat 10 cuvinte, doar atat am sa va spun:
IMG_0283.JPG ( Size: 1.87mb ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Vai ce m-ai speriat ... am crezut ca ai pus cainele pe gratar.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Cum ma sa pun cainele pe gratar? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ciinele l-a pus la tortura. Il tine cu mirosurile sub nas pina face galbeaza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu cred ca-l tinea de rezerva, in caz ca ramanea fara ceafa pe gratar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
Nenea Corbex,
Potaia a servit de toate. Ca inainte de ciafa aia a fost si pastrama si carnaciori! Deci fata era deja satula! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
Markos |
![]()
|
Astia au iesit din recesiune
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai si porcul trebuie saturat inainte de ...
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
Pai nu toata lumea a iesit?
![]() Ca asa ne-a zis domnu' Boc! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă, da' întreb și io: nu-i post?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
kum |
![]()
|
Pai ciafa aia era de post! Ca porcu' ala o mancat doar iarba!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică un post de porc! Am înțeles!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Daca tot suntem la capitolul gratare.....asta e fostu'
Imagine0077.jpg ( Size: 266.19k ) Number of downloads: 367 care tocmai a fost inlocuit de monstrul asta: Imagine0078.jpg ( Size: 223.98k ) Number of downloads: 358 ![]() Stie cineva daca gratarele astea de beton se vopsesc cu altceva inafara de vopsea lavabila de exterior? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Merced |
![]()
|
Eu tind sa cred ca era mai bine sa gasesti pe cineva sa-ti faca unul din caramida. Multi nu prea-s multumiti de draciile astea din comert, eu unul cand am vazut cam cat costa unul am ramas masca.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
era oferta la am uitat care magazin de bricolaj cu 300 lei.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
Cu siguranta la altul ceva mai mic. Eu cand am mai vazut monstrii d-astia costau cam 700 de lei.
Ala vechi daca nu se gaurise de rugina mergea vopsit si folosit in continuare lejer. ![]() This post has been edited by Merced: 4 Apr 2011, 16:27 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Initial vroiam sa construim unul, insa calculand cat material ar intra, cat mai venea si mana de lucru + cat timp ar fi durat toata lucrarea...ne-am razgandit. Mai ales ca aveam nevoie de un gratar destul de mare, in care ar fi intrat o gramada de material. Asta a costat 2400 RON si e cal mai mare din cate am vazut. E destul de mult, insa cum noi locuim intr-o vila cu 6 apartamente, revine cam 400 de RON de apartament.
Gratarul , o umbrela mare si o masina de tuns iarba ar fi cam singurele investitii in gradina pe anul asta. La ala vechi se tot gaurea fundul de-am ajuns sa punem nu stiu cate bucati de tabla. This post has been edited by Diac: 4 Apr 2011, 16:38 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Frrigeati oi acide?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Foloseau Cola sa "domoleasca" jarul.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Cam multe mituri cu cola. Eu cred ca mai repede se gaureste de la apa de ploaie.
|
--------------------
Cal
Maro
- TC 144
...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Aia de la blocul vecin pe care o sa-i afume in stil dambovitean pur daca flegmeaza cu bolta de pe buda le condimenteaza fleicile
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:34 |