Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Calul Maro |
![]()
|
||
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
||
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 4 Apr 2011, 19:57) Pot sa jur ca ploua prin cos, ca nu avea o "caciula" facuta cum trebuie. Revenind, nu stiu cum ati calculat voi ca cu 2400 de lei nu va iesea unu' construit, si ceva mai frumos, mai ales dupa ce faceai rosturile dintre caramizi frumoase si puteai sa dai pe ele si un strat de lac. Eu iti recomandam un om care cred ca facea lejer unul de dimensiuni comparabile cu maxim 1800 de lei, manopera si material inclus. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De banii aia inchiriezi pe viata un neger care sa vina cu gratar , gateste , curata, plimba cainii...
This post has been edited by bion: 4 Apr 2011, 19:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Care caini?
![]() |
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Furi 4 caramizi de la o demolare si asezi pe ele gratarul de la usa blocului, pardon, vilei! Stai sa vina Marty de la serviciu, stie amanunte.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Calul Maro |
![]()
|
Daca sunt prea joase caramizile gratarul mai poate fi ridicat cu niste saibe.
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Calul Maro |
![]()
|
Nu mor caii cand vor cainii.
![]() |
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu trebuie sa stii cel mai bine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Off topic: Tonica, grecul care voia sa se dustereasca cu noi pe aicea e de un ceas cu ochii in topicul "se ne facem dusterul mai frumos!". Care e in limba romana. Cred ca Tonica e Markos andercaver !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Calul Maro |
![]()
|
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
ady77 |
![]()
|
Adica ce vrei sa spui: Cainii rosii e puricosi?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Fugiti bai, cu purecii, din gratarul omului!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Ca sa ne induci noua un sentiment de inferioritate automobilstica. Si sa ne lasi sa batem cimpii de voie
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Calul Maro |
![]()
|
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sunt dati cu frontlain. Recomand.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Gratarul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(bion @ 4 Apr 2011, 19:05) Aia de la blocul vecin pe care o sa-i afume in stil dambovitean pur daca flegmeaza cu bolta de pe buda le condimenteaza fleicile Ce-ai nene cu mine? Ca nu ti-am facut nimic. ![]() Merced, stiu ca poate ieseam mai ieftin daca faceam ceva din caramizi, insa ar fi durat mult mai mult, am fi stat cu santier si mizerie doua trei saptamani pe putin - ca trebuie sa astepti ceva pana se usuca materialele de legatura, placa de beton, etc. Mesterul ar fi trebuit supravegheat, eventual mers cu el la cumparat materiale pe masura ce santierul ar fi avansat, si nimeni nu era dispus acuma sa faca asta. Asa am optat pentru o solutie la cheie : sambata seara l-am comandat - duminica dimineata a fost livrat - pana seara era deja montat. Bineinteles ca daca nu s-ar fi impartit cheltuiala, nu ar fi meritat. I-am dat pana la urma un lavabil de exterior, si va urma si o acoperitoare din lemn pentru protectie : a lui, dar mai ales a celor care trudesc in fata lui ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pune-i niste pietre la roti ceva... La cat ati dat pe el ar fi pacat sa plece de capul lui in lumea larga.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 5 Apr 2011, 00:35) Pune-i niste pietre la roti ceva... La cat ati dat pe el ar fi pacat sa plece de capul lui in lumea larga. 1. n-are roti 2. este ingrozitor de greu. ca idee blatul ala rosu a fost dus de 4 oameni, iar cand am montat caciula am fost 5, si nu suntem niste firavi. De plecat nu pleaca nicaieri. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Va faceti programare?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cam asa arata al meu. Am dat bani doar pe samota. Vreo 2 mil. pe vremea aia.
Da tot p-ala mic il folosesc. Asta-i bun sa tii cu el o nunta. Ultima data l-am folosit la un chef cu vreo 20 de nebuni. Numai gratarul il ridica doi oameni. ![]() Faza e ca se imbata "orasenii" astia si au tot felul de revelatii cum ca daca au facut 2 gratare-n toata viata, la Baneasa, sunt cei mai tari grataragii si trebuie sa-i las pe ei sa faca jarul. Ultima data mi-a pus unu' pe foc juma de caruta de lemne, apoi am asteptat 3 ore sa se mai duca jarul, ca nu te puteai apropia de el. Faptul ca e samotat nu i-a spus nimic. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa ne adapostim toti cand se apuca cate unu' d-asta sa taie lemne. Io m-am invatat. Cum ii vad, cum aduc spirtul si tifonul, ca e imposibil sa nu-si dea cu toporul ba-n picior, ba si-da cu lemnu-n cap, ba-i da in gura unuia care-l invata cum sa taie, da el n-a taiat in viata lui... 1.JPG ( Size: 902.8k ) Number of downloads: 276 2.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 299 3.JPG ( Size: 1.78mb ) Number of downloads: 292 Sticlele alea doua se cheama "pompierul" (aia cu dop albastru) si "piromanul" (aia cu dopul rosu. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 Apr 2011, 09:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mama ce veceu' first class. De l-ar fi vazut saracu' Romica.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Arata binisor si atunci, un pic mai retro.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, ala e baru' si e mai batran decat casa. Ca asa se face, intai barul si p-orma casa.
![]() 5 Apr 2011, 10:20: Stati ca poate gasesc si-o poza din interior. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 5 Apr 2011, 09:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Ai facut rost de oaie?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Cum sa fie mai vechi decat casa?
![]() Moldovenii nu se caca ca muntenii?[ca sa fie si cacofonia completa] Ca pe la mine la tara tin eu minte trei locatii care s-au umplut. ![]() This post has been edited by Merced: 5 Apr 2011, 09:23 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 07:29 |