Traiul la curte, vs. traiul la bloc
![]() ![]() ![]() |
Traiul la curte, vs. traiul la bloc
Calul Maro |
![]()
|
||
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
|
||
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sony tu esti maica
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mercede, nu mai profana amenintari!
Calul Furry, de unde atita incrincenare? Sint multe feluri in care iti poti imbraca o sustinere. Tu o dezbraci. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Profera bai .Profanare, par egzamplu de cadavre e atunci cand freo fumeie se ia de tine cu ganduri necurate.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mie îmi place, arata ok gratarul
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mersi Markos.
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bion |
![]()
|
Grecu plescar ca toata vita de la Ahile `ncoace. Periutza ca poate iese de-o fleica si-o bere
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Unde mai pui ca sectorul 5 e ruda cu sectorul 4.
This post has been edited by corbex: 6 Apr 2011, 19:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ruda mai saraca.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Calul Maro @ 6 Apr 2011, 20:03) Iar partea aia cum ca nu voi mai apuca multe zile cam seamana a amenintare. Nu cred ca te onoreaza sa proferezi amenintari la adresa celor care au pareri care nu coincid cu ale tale. Asa ti se pare tie, ca e o amenintare. De cate ori revii, ti se da o sansa, cel putin asa vad eu lucrurile. Si se pare ca mereu reusesti sa o irosesti. Intr-un fel e pacat. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Calul Maro |
![]()
|
![]() Mârțoagă cu muște sub coadă Group: Members Posts: 74 Joined: 11 February 11 From: Grajd ![]() |
Vrei sa fii mai explicit? Ca nu prea inteleg ce tot balmajesti acolo.
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu are rost sa fiu mai explicit. Intelegi foarte bine despre ce vorbesc. Sa ai spor!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La ce?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Merced |
![]()
|
La ce vrea muschiu' lui.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Calul Maro |
![]()
|
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Merced |
![]()
|
Nu cred. Poate-mi reactivez clona aia. rodi ii zicea. Imi aduc aminte ca-ti placea mult.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Calule Maro, daca îti zic ca ai devenit teribil de plictisitor, ma crezi? Sau ma înjuri?
(nu da clic pe teribil, nu e link, e subliniat) This post has been edited by Markos: 6 Apr 2011, 20:01 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Calul Maro |
![]()
|
Medicamenteee!
|
--------------------
Cal
Maro
...
- TC 144
|
|
Markos |
![]()
|
se rezolva, da-mi adresa pe pm.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
geamul ala facut de vecin acolo nu prea e legal. in legislatia romaneasca nu ai voie cu geam pe calcan, mai ales cu geam mobil. dar na cine se uita la un detaliu minor.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
In primul rand geamul lu' vecinu nu are ce sa caute la om in curte.
In al doilea rand omul in curtea lui face ce vrea. Daca la vecinul nu ii convine mirosul de mititei si carnati afumati are doua posibilitati. Sau inchide gura sau zideste geamul. In cazul in care ii convine poa' sa participe si el cu berea aferenta sau un kil doo de carne. Gata pregatita de pus pe gratar. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
Din text rezulta ca vecinul se exista inainte de vila daciotului construita intr-un fost atelier sau asa ceva.Cine stie cum si unde era gardu initial. Asa ca no comment.Oricum ala cand se kaka ii miroase a mici arsi si astialalti cand manaca aud rafalele din buda
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
Exact.
Asa poate si el sa iti faca reclamatie ca miroase a mancare cand tu faci mancare ,ca doar i-ai facut si tu reclamatie, cand face mici. Calumaro, cred ca nu ar rezista prea mult intr-un astfel de mediu,mai bine se muta undeva in padure . Si mai rau poate de o aniversare o petrecere faci si tu un gratar in curtea ta,sa vezi ce frumos se razbuna pe urma vecinu pe tine.Ca doar tu ai inceput. Padurea ascuns de societate e raspunsu. ![]() This post has been edited by maidanezu: 7 Apr 2011, 18:21 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sau sa devina maidanez
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da ala, cand se caca, nu-l deranjeaza pe el in curte?
Geamul ala a fost inaintea casei lui, deci nu vad o problema. Asemenea carcotasi n-am vazut in viata mea. Da, stiu. La ei in casa toate sunt perfecte. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Ba, voi n-ati citit ca ala nu e geam de buda?
7 Apr 2011, 21:17: QUOTE(Alydor @ 7 Apr 2011, 18:47) In cazul in care ii convine poa' sa participe si el cu berea aferenta sau un kil doo de carne. Gata pregatita de pus pe gratar. the best solution ![]() This post has been edited by Markos: 7 Apr 2011, 20:17 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu o luati in nume de rau, dar eu am mai mult spatiu verde cand fac gratar in spatele blocului.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:18 |