Cariera de politie!, cine cunoaste detalii!!!
![]() ![]() ![]() |
Cariera de politie!, cine cunoaste detalii!!!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
alinHR |
![]()
|
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Si ce esti rasist???In privinta oamenilor mai scunzi?Si apropo prietena mea are numele Marty asa ca.....nu stiu ce gagica ai tu!!!Cred ca tu ai 2 metri la cum reactionezi!!Si esti foarte atletic pun pariu ca esti un stalp de oase!!
![]() |
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
1991,1992
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ai avut o idee foarte buna sa te faci politist!!!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
se vede ca le are cu proprietatea termenilor...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(alinHR @ 24 Mar 2010, 20:33) Si ce esti rasist???In privinta oamenilor mai scunzi?Si apropo prietena mea are numele Marty asa ca.....nu stiu ce gagica ai tu!!!Cred ca tu ai 2 metri la cum reactionezi!!Si esti foarte atletic pun pariu ca esti un stalp de oase!! Ma printesule, noi te credem ca vrei sincer sa te faci militian, nu e cazu' sa te mai chinui sa ne convingi!![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
alinHR |
![]()
|
![]() Membru pe doua roti Group: Members Posts: 91 Joined: 27 December 09 From: Miercurea Ciuc ![]() |
Bine printeso!
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
1991,1992
|
|
Marty |
![]()
|
Da' zi-ne totusi de cite kile personale dispui, ca sa-ti definitivam profilul atletic...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
einstein are dreptate....daca termini anu' asta liceul si inca nu te-ai apucat de invatat - no chance......insa daca vrei sa dai in 2011, e bine de stiut: la academie se da examen la istorie, romana si o lb. straina( grad de dificultate ridicat).....la agenti vei sustine examen la romana si o lb. straina(grad de dificultate mediu)....ca sa ajungi la scris trebuie sa treci pe rand de: psihologic,medical,contraexpertiza,sportiv(fff dificil)............Bafta!
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Marty |
![]()
|
Pai el vorbeste romana ca pe o limba straina, deci n-ar fi mari probleme.
This post has been edited by Marty: 24 Mar 2010, 21:02 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Mar 2010, 21:08) Eu nu-l duc, frate, ca-mi e frica ca-si zbirleste cei 1.70 dispusi atletic si-mi da vreo mama de bataie de ma pis pe mine de ris. Cu atleticii astia de 1.70 nu-i de gluma, m4n3!!! ![]() Las' ca te ajuta Dragoselu... ![]() "Dragos Voda, mandru soare, A plecat la vanatoare, Ghioaga si sageata lui, Fac pustiu' codrului..." Zi-mi, ai vreun coleg Gheorghita pe la fabrica de avioane, la tine, la Bucuresti ? This post has been edited by dragoselu: 24 Mar 2010, 21:08 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
alinHR |
![]()
|
Mai definit destul gata end of story sunt sigur ca tu esti perfect ai muschi ai 2 metri ai de toate ai nume de fata etc!!Dar nu ma intereseaza asa cum nici pe tine nu trebe sa te intereseze greutatea mea!!Esti un bagator de seama nimic altceva.
|
--------------------
Renault,Yamaha
19 1721 Ph1,XJ 600
- HR-90-ALN,HR-04-UBD
1991,1992
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
unde e colegu link
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(alinHR @ 24 Mar 2010, 21:06) Mai definit destul gata end of story sunt sigur ca tu esti perfect ai muschi ai 2 metri ai de toate ai nume de fata etc!! Nici dupa ce ti se atrage atentia de atatea ori, nu vrei sa te straduiesti macar, sa te exprimi corect si sa scrii corect mai ales ? Vezi ca dom' profesor dragoselu' ar putea sa te ajute in privinta asta, mai ales daca esti dispus sa-i culegi un rand de vie de 3 km ![]() Vezi ca prin dorobanti, cu zambetul pe buze, susotesc fetele despre martinez c-ar fi perfect si ca........ marime a......daca ma intelegi ![]() ![]() This post has been edited by TheFastOne: 24 Mar 2010, 21:14 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mai, nu pune la suflet, ca astia e rai tare p-e aici.
Termina liceul ala ca sa aiba copilasii unde sa invate carte. Dupa aia fate din zidar politai, ca ie mai bine. Dao dracu de gramatica ca nu e buna de nimic. Uite si pe mine ma doare ochiii de la ea, asa ca te intelegesc prefect. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
bey,
nu mai pot...ma doare burta...daca nu intra (no chance) la academie, poate, foarte bine, sa mearga la cimpina... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu am putut intra pe forum mai de vreme. am fost la piata ![]() da' m-ati dat gata ! ![]() ![]() n-avusei ce face. ii cautai postarile lu' asta micu'. dezastru ! cum plm, vorba lu' marty ![]() ![]() ![]() ia priviti acilea: http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Sear...sult_type=posts de cind e membru al forumului toate postarile lui sint jale. This post has been edited by george_scala_2004: 24 Mar 2010, 22:00 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
dragoselu |
![]()
|
Pentru greseli gramaticale sunt corectori, profesori, preoti, jurnalisti, lista continua... Politistul trebuie sa fie puternic, tantos, sa stie sa se impuna, sa fie dat cu juma' de spray Denim verde sau Malizia...
Primisem o amenda pentru parcare pe Oprirea interzisa si a scris in proces Ghiorghita in loc de Gheorghita, i-am spus ca nu semnez procesul ca in buletin e scris altfel... I-am spus sa fie mai atent la ortografie: se facuse portocaliu... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In tineretile-mi zbuciumate vroia tata sa faca om din mine si vorbise cu un gabor sa-mi faciliteze cumva intrarea la academia de politie. Cum urasc gaborii si ideea de armata, n-am avut niciun gand sa devin asa ceva. Nu regret, insa cred ca n-ar fi fost un lucru rau sa fac pasul asta.
In fine, ideea e ca examenul nu-l trece oricine iar la proba fizica trebuie cu adevarat sa fii sportiv. Am 1.80 si la vremea aia faceam kyokushinkai de vreo 2 ani. Asta e un stil unde se pune foarte mare accent pe pregatirea fizica. Adica bagam 50 de flotari lejer si 100 de abdominale, la genoflexiuni uitam numarul si alergam in nestire. Treaba ca proba asta fizica e destul de complexa si nu merge sa fi tras cateva luni de fiare si gata, esti in masura s-o treci. Trebuie sa faci particularizat ce vor aia. Alt aspect. Daca n-ai peste 1.70 e naspa. Masoara-te la sfarsitul zilei cand oasele sunt tasate, ca sa n-ai vreo surpriza. Daca nu te-ai pregatit specific pentru examenul asta (de romana m-am lamurit, iar istoria Ungariei nu e valabila), eu zic ca te agiti degeaba. Mi se pare ca se va da si un examen psihologic (nu stiu daca inainte sau dupa) si daca nu ai toata tigla pe casa (asta vazand ca esti cam irascibil), nu ai sanse. In concluzie, nu e deajuns sa-ti doresti sa fii gabor ca sa ai o paine alba asigurata, trebuie sa pui osu' la treaba. Din partea mea, bafta! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-au facut deja 2 pagini si george nu a pus inca link-uri catre site-urile politiei. Ma ingrijorez.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu compara examenele de la academie cu examenele pentru agent de politie. La academie se dau examene la mai multe materii + probe fizice seriose.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat pe subiecte. Am absolvit un liceu teoretic profil mate-info si am studii economice si juridice si nu mi se par FOARTE grele, adica cu cunostintele acumulate pt Bac si Capacitate mi se par f. OK.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Da ce iti veni sa te faci politai? Ai o chemare sau care e motivul?
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
madalin18 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Maskatu |
![]()
|
In orice caz, lasand carcotelile, nu oricine intra la academie.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(alinHR @ 24 Mar 2010, 19:55) fac sala de 3 ani nu'i suficient, trebuie si traseu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
@alinhr:
imi pare extrem de rau pentru tine. nu ai nici o sansa. pregatirea pentru academie incepe de prin clasa a 10-a. note bune la romana, istorie, purtare, conditie fizica peste medie, sanatos tun. daca nu iei din prima anul urmator slabe sanse. vina altii cu dorinta mai mare, mai bine pregatiti care isi doresc asa ceva. oricum academia nu inseamna numai politisti. inseamna si pompieri, si juristi, si arhivari, si gardieni penitenciari. eu nu te inteleg de ce vrei sa devii politist. pompier, iar autom este pompier, ![]() ![]() asa ai de ales: academia de politie http://www.scoalapolitie.ro/ http://www.scoalapolcj.ro/ http://www.scoaladragasani.ro/ http://www.jandarmeriafalticeni.ro/ http://www.avramiancu.ro/ faci scoala de subofiteri dupa care mai faci niste cursuri, ceva, si gata devii ofiter. oricum admiterea este un pic mai subtirica la subofiteri decit la academie. oricum timp nu prea mai este. nu stiu cum vei impaca si capra si varza: bac-ul si admiterea. bafta, p.s.: ceva ce i se potriveste aspirantului la cariera de politie: Limba romana imi depaseste capacitatile!!! Va rog sa fiti intelegatori. ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 25 Mar 2010, 08:33 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:05 |