Cariera de politie!, cine cunoaste detalii!!!
![]() ![]() ![]() |
Cariera de politie!, cine cunoaste detalii!!!
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(uadiv @ 25 Mar 2010, 00:19) Inaltimea minima 1.75 m ar merge ca agent sub acoperire ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
inaltime minima 1.70 !
|
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 25 Mar 2010, 01:07) Daca sunteti asa destepti la intrare, ce va fac aia acolo de ajungeti in halul asta? tensiunea si stressul? 305_politia_romana.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(madalin18 @ 24 Mar 2010, 21:42) ![]() Si cum plm sunt astia in stare sa treaca asemenea examen cu note mai mari de 1, si sa nu fie in stare nici macar sa se prezinte fara sa o dea in bara de doua-trei ori ??? Sa le dea naibii niste subiecte de admitere la care sa am si eu incredere ca se descurca, ca cu astea, iau 99% din politai si n-o sa ia nota de trecere nici macar cu un an de antrenament. Decat daca au doua teste in total si tocesc raspunsurile. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
deci sigur se face copy paste
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sunteti invidiosi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Voicu, dar degeaba, l-au arestat...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
madalin18 |
![]()
|
![]() Membru foarte nervos Group: Members Posts: 277 Joined: 16 April 09 ![]() |
voi faceti bascalie pe tema asta dar sa stiti ca la academie nu se intra usor....si treaba cu mita....e un mit
![]() This post has been edited by madalin18: 25 Mar 2010, 16:16 |
--------------------
Dacia
logan
2010
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ejti ghei?
|
--------------------
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Tocmai am am auzit la antena3 ca azi e ziua politistului.
Si tot de la ei am auzit ca azi de ziua lor, politistii din Baia Mare si-au ridicat de la Bucuresti noile loganuri mcv echipate cu celebrele radare nedetectabile, iar in drum spre casa, pe A1 au facut un carambol din care nici o masina nu a mai iesit intreaga. Cica ar fi mers in coloana toate masinile care le-au primit, cand la un moment dat, cel din prima masina pune brusc frana, iar cele din spatele lui intra pe rand una in alta. Later edit: Pana ce am terminat eu de butonat pe telefon postul de mai sus, s-a si facut topic nou cu intamplarea bravilor nostri politisti. This post has been edited by nWo: 25 Mar 2010, 16:41 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 25 Mar 2010, 15:11) ![]() Si cum plm sunt astia in stare sa treaca asemenea examen cu note mai mari de 1, si sa nu fie in stare nici macar sa se prezinte fara sa o dea in bara de doua-trei ori ??? Cand n-o sa mai faci confuzie intre politaii absolventi de academie si politaii de la circulatie sau dintr-un sat uitat de lume, o sa-ti dai seama. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa e aia absolventi de academie au si doctorat,i vezi prin masinile cu numere de CD ,pe la ministere etc .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
bucatzel |
![]()
|
Apoi io nu-i confund... da' din 10 politaii pe care ii vad pe sticla, jumate sunt de la circulatie, jumate sunt mai "in grad". Si din aia jumate, 4 sunt la nivel cu Dinu. Stiu sa pronunte cateva cuvinte complicate, fara sa aibe idee ce inseamna, si incearca sa le rosteasca folosind un minim de cuvinte de legatura. Ce impresie ar trebui sa-mi fac?
Intr-adevar, considerandu-i pe cei pe care i-am intalnit si care n-aveau de-a face cu circulatia, sunt mai civilizati, si mai au si-un cap deasupra gatului, dar tot nu-i vad trecand de testul ala de gramatica. Pentru voi astia de-ati uitat, gramatica se face pana in clasa a VIII-a, in liceu se face doar literatura. Asta inseamna ca dupa 4 ani de pauza sa ajunga la un nivel unde ma indoiesc ca au fost in generala. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 25 Mar 2010, 17:05) Stiu sa pronunte cateva cuvinte complicate cum ar fi "accident"? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(nWo @ 25 Mar 2010, 16:29) Tocmai am am auzit la antena3 ca azi e ziua politistului. Ai auzit gresit, azi e gayfest ![]() funnypolice12.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
- XX-xx-xxx
2008
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
Pai ce, tot cu casete umbla?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
cu disketa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(madalin18 @ 25 Mar 2010, 16:14) voi faceti bascalie pe tema asta dar sa stiti ca la academie nu se intra usor....si treaba cu mita....e un mit ![]() asta mergea la threadul "1 banc" ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 25 Mar 2010, 20:45) cd se da doar in bucuresti.si se da la gabori daca vor,numai la cei care au functii marigen comisar sef ,colonel,si care nu prea au treaba cu rutiera.astias deja prin minister,pe la imigratii,crima organizata.economica. io nu prea stiu care e treaba cu TC ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
mi se pare ca tc = transport consulat
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
CD (Corp Diplomatic) si TC (Transport Consular) se atribuie doar masinilor ce apartin de ambasade. De unde dracu' ai scos balaria aia cu masini de gabori cu doctorat frate? De fapt e ceva clar in tartacuta aia a ta?
25 Mar 2010, 23:09: Baaa, da' cum plm ati luat voi permisele alea de fapt? Ca-mi vine boala pe mine... This post has been edited by vis-a-vis: 25 Mar 2010, 23:09 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
bine bre
![]() io recunosc l-am primit prin posta ![]() This post has been edited by C@talin: 25 Mar 2010, 23:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:00 |