vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
oai ca nu m-am mai distrat asa de multa vreme. 296.000?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vezi de treaba, nu-l cunoaste nici pe fostul proprietar, baga din top ca i-am stricat sustele cu Merced.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
pana la urma conteaza ca-i limuzina, succes in continuare baieti
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 7 Apr 2010, 20:11) Tu ai probleme la "mansarda" ?! Ce treaba are nevasta omului cu masina ?! ![]() Ai ceva cu el , da-i un PM in care-l injuri , scuipa-l cand il vezi ... da' nu te lua de familie ! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 7 Apr 2010, 22:56 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si sa aiba 269.000km, masina arata foarte bine in pozele initiale. Bravo proprietarului. Desi ma indoiesc ca are asa multi.
Va certati de pomana, aveti problemele voastre si e pacat, da' ma rog, voi stiti mai bine. In orice caz daca aveam 1500 de euro plus voucher nu luam o SuperNova, nici cu 10.000km. Mai repede iau un Cielo pentru ca am unul prin ograda si stiu cum se comporta, cat sunt consumabilele, cum arata pe dedesubt dupa aproape 15 ani. Nu stiu cate SuperNove o sa prinda 15 ani, probabil cele antifonate ulterior de proprietari cum se cuvine, restul Dumnezeu cu mila. Revenind, sper ca magelan_explorer n-a primit iar ban, ca n-am gasit pana acum mesaj cu numarul de telefon. ![]() Trebuie sa intelegeti un lucru, eu vreau sa analizez bine masina asta, care s-a nimerit a fi un BMW, si daca pare ca duce 10.000km fara investitii de zeci de milioane, pentru asta o iau. E o masina care-i deja de epoca, multe as putea sa-i fac, doar tinand-o in parcare, cosmetizari, cautat ornamente, dracii, care intr-adevar, costa MULT, dar nu-s necesare. Mie imi plac masinile vechi, macar sa fie o baza buna pentru asa ceva, ca daca nu se dezintegreaza tabla cu timpul as putea usor s-o imbunatatesc si din punctul asta de vedere. Sincer spun, contra unui voucher as fi mers sa vad cam orice masina care nu era tot o Dacie gaurita... Momentan imi trebuie o masina cu care sa merg si atat. This post has been edited by Merced: 7 Apr 2010, 23:03 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Apr 2010, 23:02) In orice caz daca aveam 1500 de euro plus voucher nu luam o SuperNova, nici cu 10.000km. Mai repede iau un Cielo pentru ca am unul prin ograda si stiu cum se comporta, cat sunt consumabilele, cum arata pe dedesubt dupa aproape 15 ani. Stai sa vezi acum secs ca ai indraznit sa injosesti SN... Nu ti-ar fi rusine sa vii cu o marca concurenta pe un forum dacia si sa o ridici in slavi... Da-ti doo palme. |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi-am dat.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a durut?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Neah... Am dat cu mila, fiind prima abatere.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 Apr 2010, 22:55) Tu ai probleme la "mansarda" ?! Ce treaba are nevasta omului cu masina ?! ![]() Ai ceva cu el , da-i un PM in care-l injuri , scuipa-l cand il vezi ... da' nu te lua de familie ! ![]() daca se lua pe drept era altceva, dar nici nu o cunoaste, cum nici pe fostul detinator al masinii nu-l cunoaste, si cum nici nu cunoaste kilometrajul sau uzura interiorului, si nu e corect sa inventeze prostii cand ramane fara argumente, for the record sunt care au vazut-o pe forum, si are vreo 60 de kile, ca din postul sau rezulta ca ar fi vreo balena ca el, nu ca as avea ceva cu cei mai 'bine facuti'. Am dat report sa se stearga aiurelile astea fara nici o legatura sau norma morala. This post has been edited by argon: 8 Apr 2010, 09:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(argon @ 8 Apr 2010, 09:26) for the record sunt care au vazut-o pe forum, si are vreo 60 de kile, ca din postul sau rezulta ca ar fi vreo balena ca el, nu ca as avea ceva cu cei mai 'bine facuti'. argoane, sa ma scuzi, da' esti fraier! NU inteleg de ce te apuci sa te justifici cu kilele nevesti-tii !? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
nu ma justific, dar cand se prezinta o afirmatie eronata din prostie/rautate/samd macar sa fac corectia de rigoare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bun acum am aflat ca sotia ta are 60 kg, ce altceva ne mai poti spune despre ea? Eventual o poza, ceva?
![]() |
--------------------
|
argon |
![]()
|
o sa fac topic voucher rabla contra sotie din '81.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io zic mai bine sa faci topic la "Jurnal de bord" cu titlu': "Sotia mea de shaijda kile"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ca sa fie relevant trebuia sa spui si inaltimea
![]() ps: ati innebunit |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Merced |
![]()
|
magelan_explorer, tot astept, tot astept...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu cred ca si-a luat ban iar... auzi dar email nu are?? ca de intrat poate nu intra des pe messenger, dar mailurile cred ca si le citeste...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Agitatie multa......... Prea multa parca.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nu-i de vanzare. Oricum am una care sigur merge mai bine, dinamic vorbind.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
ti-am lasat nr Merced !
deci topicul s-a tarnsformat din "bemve din 81 contra vaucer rabla" in "nevasta de 81 de kile contra orice rabla" ! ![]() super-tare ! Merced,poate mai gasesti doua vaucere,omul iti da 15mil pe bucata,e hotarat pE i10-le ala,nu mai doarme noaptea... ! |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu-nteleg nimic. Mai iei ma vemveu'?
Sau cats fumeii di shaizash di kili? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() Ma duc sambata sa-l vad. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
sa faci poze!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Eu sunt foarte ghinionist in general, deci nu m-ar mira sa ploua cu galeata.
![]() Iau si aparatul dupa mine, da' eu sper sa nu fie nevoie sa-i fac poze sambata, si sa-i fac poze dupa ce intra in posesia mea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ai grija, obtinerea bonului nu implica doar parasirea maibahului in poarta Rematului. Trebuie acte multe, d-aia la mine dureaza atat
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:39 |