vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
Steel Tormentor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|||
Bartro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 July 07 ![]() |
@merced, nu ai cumva un mail in folder de spam?
|
--------------------
BMW
2002
1968
- B147551 Atenție: Cetățean Străin - handle with care
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
@Muttley, ai vazut pe viu Dacia lui @Merced? Daca n-as fi mers la facultate azi, cu mare drag as fi venit si eu acolo, sa vad BMW-ul si pe colegul de forum @Merced.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu esti pe twitter sa pui "@" in fata numelui chiar si atunci cand nu vrei sa se inteleaga "at x-ulescu"
![]() This post has been edited by Shush: 31 Mar 2010, 15:18 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
Nici n-am twitter
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Bartro |
![]()
|
Reformulez:
|
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e la politie prin Colentina.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Sa-i tinem pumnii, poate devine mandru posesor de "Bimmer".
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Filip @ 31 Mar 2010, 15:40) Nici n-am twitter ![]() ![]() Se face doar cand vrei sa te adresezi persoanei respective ![]() Pe twitter daca pui @ in fata numelui creaza automat link catre profilul persoanei respective. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru cei care ma cred deja prin Colentina, subliniez:
QUOTE(Merced @ 30 Mar 2010, 21:45) Mai exact pe la 19:30 sper sa fiu acolo. QUOTE(Muttley @ 31 Mar 2010, 12:37) Confort? ![]() ![]() ![]() Capitolul asta NU exista la Dacia lui Merced. Ori daca confort = sa vezi prin parbriz, ei bine, nici asa ceva n-are Dacia lui Merced. Parca-i dat cu smirghel de granulatie mare. Bine, ti s-a parut tie naspa parbrizu', nasol de tine ca ai stat pe scaunu' ala care e intr-o rana din cauza podelei, da' pentru mine drumu' ala a fost lux. Sa vezi ce secsi e noaptea cu parbrizu' ala. Sau cand e iarna si ingheata aburu' pe interior. Sau cand e si noapte si iarna. ![]() Ai omis inca sa spui, in mistoul tau, ca am jack pentru "aipod". ![]() Serios vorbind, sa inteleg ca ma incurajezi sa schimb o rabla cu cealalta, din ce ai vazut in pozele alea? ![]() @Bartro: Iti dai seama ca m-am uitat si in spam, da' nu e. Asa bizon sa fiu sa fi dat mail-ul gresit? ![]() This post has been edited by Merced: 31 Mar 2010, 17:30 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 31 Mar 2010, 15:18) Nu esti pe twitter sa pui "@" in fata numelui chiar si atunci cand nu vrei sa se inteleaga "at x-ulescu" ![]() Nu de pe twitter s-a inventat chestia cu @. In diverse limbaje de programare, de exemplu Pascal, cu @ceva, se refera la adresa din memorie acelui ceva (pointer). Adica @ixulescu => catre ixulescu. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
TiL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 March 10 ![]() |
Salutare,
m-am inscris si eu pe forumul vostru manat de pasiunea pentru BMW, ca-i pacat de masina asta sa ajunga la fier vechi. Intr-adevar, orice bmw vechi o sa manance o caruta de bani. Pentru ca devine mai mult decat un simplu mijloc de deplasare si te face sa-l vrei din ce in ce mai bun, mai frumos ![]() Sa-l mentii in stare de functionare n-ar trebui sa fie mare lucru, pentru ca pare destul de bine ingrijit. Ulei, filtru nu-i mare lucru, 400.000 pe bujii o data la cativa ani nu-i mare lucru. Articulatiile sunt problema, ca sunt scumpe (comparativ cu cele de berlina, evident). Nu sunt scumpe in comparatie cu alte marci straine. Presimt ca daca Merced isi pune fundu' in masina asta nu se mai da jos din ea. Acelasi model m-a indobitocit si pe mine dupa marca asta, pana sa ma sui in el nu avusesem nici o treaba, iar de atras m-a atras atunci doar prin pretul foarte mic in comparatie cu restul masinilor (o Fiesta gaurita, Flinstone-car era mai scumpa). Spunea cineva ca nu ar da-o pe mana nepotului de 18 ani. Ei bine, eu visez tocmai asa masina pentru copilul meu, ca incepator. E ideala, comfortabila, stabila, nu foarte mare. Motorul nu e mare pentru caroseria asta, dar are totusi un pic de sportivitate. Am avut urs (caroserie mai mica) cu exact acelasi motor si era ok, nu extraordinar. Am preferat sa revin la serie 5 cu motor mai mare. De ce spun ca nu v-ati mai da jos din asa masina? Pentru ca nici macar masina noua pe care o am de la firma nu ma incanta cu nimic comparativ cu rabla mea. Bine macar ca are tot atatia cai putere, chiar daca cilindreea mai mica de pe toyota se simte. Tractiunea fata e prea brutala, nu se compara cu feelingul oferit de tractiunea spate. Problemele de aderenta la tractiunea spate cam sunt povesti daca pui cauciucuri potrivite. Chiar daca e un pic dezavantajata, pentru ca-i mai usora pe rotile motrice, are doua avantaje: - te invata cum sa te porti cu o masina si sa o scoti din orice situatie. Nu o data m-am vazut nevoit sa dau jos de la volanul lor soferi de FWD ca sa le scot masina din ghetus sau nameti. - cuplul marit la ralanti datorat cilindreei mari ajuta sa o controlezi mai finut la plecarea de pe loc, doar din ambreiaj. La motoare mici trebuie sa turezi, nu mai ai control asupra lor. Simt asta si la 2.0iul de pe Toyota (da e un motor mic ![]() PS: pentru cineva anume: ar trebui sa fiti mandri ca Bart e printre voi, nu sa-l luati la misto ![]() PPS: cred ca e o problema cu validarea userilor pe forumul nostru, o sa vorbesc cu adminul. This post has been edited by TiL: 31 Mar 2010, 21:30 |
--------------------
| BMW : Toyota |
525i : Avensis 2.0i |
1985 : 2009 | BMW 525i E28, ex 524td , ex 318i E30, ex 525i E28
Lighean de plastic: Avensis 2.0i 2008 sau 2009 |
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Asi @ 31 Mar 2010, 17:50) Nu de pe twitter s-a inventat chestia cu @. In diverse limbaje de programare, de exemplu Pascal, cu @ceva, se refera la adresa din memorie acelui ceva (pointer). Adica @ixulescu => catre ixulescu. Era vorba de adresari pe forumuri sau pe chat-uri nu de adresari de memorie ![]() Twitter este singurul loc unde se foloseste @ in fata numelui chiar si atunci cand nu vrei sa spui "catre x-ulescu" |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
TiL, as ramane dator. Urmaresc discutiile, da' tare as vrea sa vad si niste poze, sa postez si eu.
![]() magelan_explorer, poate e mai usor de urmarit topic-ul asta, te rog sa-mi lasi si mie adresa exacta si un numar de telefon al omului, ca maine(joi) imi fac drum in Bucuresti sa vad minunea. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 31 Mar 2010, 22:20) Era vorba de adresari pe forumuri sau pe chat-uri nu de adresari de memorie ![]() Twitter este singurul loc unde se foloseste @ in fata numelui chiar si atunci cand nu vrei sa spui "catre x-ulescu" Pascal/Fortran e de vreo cati ani? cam cu cate decenii de dinaintea lui twitter? In dorinta de a face o mica glumita se folosea demult faza cu @persoana cand te adresezi cuiva (pe scrisori de exemplu), asa cum mai folosesc unii taguri html cand ele nu sunt definite de genul [/offtopic] Un fel de bancuri d-ale programatorilor. This post has been edited by Asi: 31 Mar 2010, 23:25 |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
TiL |
![]()
|
Impresii despre masina, asa, din poze:
- a stat destul de mult, rugina de pe tulumba e martor. Tulumba aia nu rugineste decat daca sta mult in umezeala. Aerul la motor e mai uscat de fel, cand mergi cu masina frecvent. Dar daca sta, se face condens sub capota. - radiatorul, parca se spunea undeva ca ar fi nou de un an sau asa ceva? Nu prea pare. - la tabla pare foarte teapana, dar ca la orice masina de varsta ei, aproape sigur gasesti ceva de bibilit. Important e, vorba lui Bart, sa nu aiba rugina intre oale si aripa-contraaripa. Daca a iesit rugina acolo, e venita dinspre roata, deci a patruns tabla(contraaripa). Which is bad... - Urma de ulei de la capac poate fi din doua cauze: garnitura capacului dusa. Remediul romanului: scoate-o si intoarce-o pe dos. Sau pune alta noua, adusa pe comanda. Sau fa una din camera de tractor. etc etc - a doua cauza posibila, motorul sa piarda compresie sau simeringuri de supape coapte. N-ar fi de mirare la vechimea lui, dar chiar si luate pe ulei, motoare ca asta duc mult si bine. - fii atent cum merge la ralanti, daca tine constant sau oscileaza, daca trepideaza motorul etc. Trepidatii, oscilatii pot fi datorate: ceva furtune de aer sparte. Motorul asta are multe furtunase. Sau poate fi avans dereglat. Sau debitmetru dereglat (daca are capacul desigilat mai ales). Debitmetrul se poate regla, avansul la fel. Furtunele se cumpara dar costa cateva sute de mii (lei vechi). - mai vezi cum e suspensia, barca sau ferma? Amortizoarele se pot reincarca, rezultatele sunt foarte bune daca gasesti mesterul potrivit si daca nu ai tijele ciupite. Era o masina ca asta, 518, B nustiucat PER prin Romana-Amzei dar era alba, vopsita de curand. Apartinea unui mos si mergea foarte rar. This post has been edited by TiL: 31 Mar 2010, 23:57 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Asta e B 05 PER.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
TiL |
![]()
|
Merced, ai fost activat, impreuna cu toti cei care erau in Validating.
Am gasit doar pozele astea cu acel B nustiucat PER. Sunt facute prin august 2007, era proaspat vopsit, imi placea luciul lui dar era valurit: ori nu chituise deloc, ori chituise dar prost. Attached thumbnail(s) Picture_256.jpg ( Size: 368.78k ) Number of downloads: 591 Picture_257.jpg ( Size: 312.14k ) Number of downloads: 605 Picture_258.jpg ( Size: 365.75k ) Number of downloads: 577 Picture_259.jpg ( Size: 433.38k ) Number of downloads: 577 |
--------------------
|
Bartro |
![]()
|
E12-ele alb e acolo cel putin de cand sunt eu in tara. Ma mir ca a fost revopsit; parca la un moment dat arata destul de neglijat. E un 518 cu carburator, 90 de cai. Mai e un 525 sau 528 prima serie pe la zona sala palatului abandonat in parcare.
This post has been edited by Bartro: 1 Apr 2010, 12:37 |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
TiL |
![]()
|
Sigur era a vre-unui mos de acolo, tinea traditionala palarie de paie la luneta. Masina era miscata destul de rar, la un moment dat a fost lovit in parcare si arata mai necajit.
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Asi @ 31 Mar 2010, 23:24) Pascal/Fortran e de vreo cati ani? cam cu cate decenii de dinaintea lui twitter? In dorinta de a face o mica glumita se folosea demult faza cu @persoana cand te adresezi cuiva (pe scrisori de exemplu), asa cum mai folosesc unii taguri html cand ele nu sunt definite de genul [/offtopic] Un fel de bancuri d-ale programatorilor. Tu nu intelegi ce vreau sa zic eu ... Sunt de acord ca formularea @X de acolo provine, dar pe twitter se foloseste @X si atunci cand nu se doreste sa se spuna "pentru"/"catre" X. Exemplu : @Gigel : Am fost ieri cu @Ionel si @Marcel sa mancam. ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Bartro |
![]()
|
&Gigel, &Ionel, &Marcel sau in alt loc?
|
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Haidi bre Merced, nu bagi si tu impresii? Sau ai ramas cu curu-n ea si un rinjet imens intiparit pe mufa?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
Dupa cum vezi magelan_explorer n-a mai intrat de pe 30 martie. Eu ca fraieru' n-am mai stat sa iau nr. omului de telefon, ca mi-era somn rau in seara in care am vorbit ultima oara pe messenger. Am zis ca lasam pe maine. Si au trecut niste zile. In consecinta NU AM FOST SA VAD MASINA. Poate maine, daca o sa am toate "datele"(adresa exacta, un numar de telefon al cuiva care sa vina cu cheia masinii).
Sa dea Dumnezeu sa fie cum zici tu Marty. Si iti multumesc si tie pentru post-ul anterior, sunt convins ca a avut si el o influenta. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bartro |
![]()
|
Am auzit ca nu mai a ajuns in Bucuresti azi.
|
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Merced |
![]()
|
Am reusit sa iau legatura cu magelan_explorer. Are contul suspendat aici.
![]() Maine dimineata aflu exact daca are timp proprietarul maine de mine, daca are, vin s-o vad fara discutie. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca e maine greva si la ratb si metrou io zic sa amani iar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Vin pe centura si intru dinspre Voluntari. Cat de rau poa' sa fie? Eventual o trag pe dreapta si merg pe jos daca-i asa nasol...
This post has been edited by Merced: 2 Apr 2010, 11:10 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca tot o iei pe jos poate dai si-o clantza.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Nu are cui! Fetele sunt acasa la facut cozonaci!!!!!!!
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:39 |