vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
![]() ![]() ![]() |
vaucer rabla contra bmw rechin 81, motor 1,8injectie ,merita ?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Bartro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 July 07 ![]() |
Te primim pe forum de
![]() 'Planetare' nu prea sa strica, doar daca burdufele sunt rupte. Ce mai pica la transmisie e disc flexibil de cauciuc intre cardan si cutie, si rulment de suport central de la cardan. Diferential poate sa uruie dar de obicei e doar enervant , si merge mult si bine si asa. Caseta de directie e de tip 'recirculating ball' si are un surub pentru reglaj de joc. Cand rotile sunt drepti nu trebuie sa fie joc, cand roti sint bracate o sa fie un joc, asa e normal. This post has been edited by Bartro: 29 Mar 2010, 10:48 |
--------------------
BMW
2002
1968
- B147551 Atenție: Cetățean Străin - handle with care
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Joi dupa-masa ori spre seara o sa vin sa o vad. magelan_explorer, ti-am lasat un mesaj offline pe messenger, postez si aici in caz ca iti sare mai usor in ochi topicul asta.
![]() Bartro mi-am facut deja cont, da' ma supara ca nu pot vedea pozele, tre sa ai un numar de post-uri sau ce? ![]() This post has been edited by Merced: 30 Mar 2010, 20:46 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Poate trebuie activat contul de admin.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu vrei sa-i dai peste nal la mat-lee ca o sa ai fara sa faci nimic mai multi cai decat o sa aiba el vreodata cu atata munca?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Nu, doar vreau sa vad masina. Din partea mea putea sa aiba motoru' de pe Dacie, daca ar baga caldura si n-ar sari apa din balti prin podea in ochii pasagerilor.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bartro |
![]()
|
Nu stiu la ce forum ai facut cont - cei cu e12 mai mult folosesc bmwzone.ro , si vezi poze dupa ce te ai logat. Daca nu, scrie un admin, poate e o buba undeva.
Aici e mai rau ![]() LE: esti validating Merced Today, 02:09 PM Validating Joined: Yesterday, 07:59 PM Posts: 0 Views: 1 This post has been edited by Bartro: 30 Mar 2010, 21:04 |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bartro posturile de pe sectiunea asta nu se contorizeaza, nu conteaza vechimea ca membru.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Pe BMWZone am facut, te-am vazut si pe tine acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Bartro |
![]()
|
Aoleu, am scris degeaba? Nu mi se pune la vechimea tot ce am debitat aici? Si am fost chiar on-topic
![]() |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Incearca sa vizitezi si alte sectiuni, sa dai ceva raspunsuri pe acolo (ontopic). Parca aveai nevoie de 15 posturi pentru a putea trimite mesaje private, nu mai tin minte exact.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Citat din regulament
QUOTE "q) Mesageria privata poate fi folosita numai dupa ce se atinge pragul de 25 de mesaje publicate pe forum." ma indoi ca l-a citit.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
@Bartro: uite, poti sa scrii aici, de exemplu.
This post has been edited by Markos: 30 Mar 2010, 21:20 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bartro |
![]()
|
Da, asa e, nu am citit reguli, mea culpa. Dar nici nu sunt suparat. Gasesc eu unde sa potez, deja am un post, deci la 25 ajung cam in anul 2072, nu e greaba.
Nu va suparati prea tare pe mine, am vazut si unii care au dat examen teoretic la permis categorie B si A de conducere fara macar sa citeasca codul rutier prealabil. Asta e grav. |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Alydor |
![]()
|
no shezi ghidus bartro draghe si scumpe la tine , ca nu supere nime pe tine. Noi ridem si glumim ca acilea suntem ca in famelie. Sau ca la spitalu' de bolunzi. Zi la noi ca nu esti din aia cu permisu castigat la loaze-n plice, si ca invatat la tine le codu routiere, indiferent de limbu care vorbeste tu...
Suma lu' respectu', Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Bartro |
![]()
|
Da, asa e. Chiar am invatat codul rutier, si chiar am trecut testele impuse de Politia pentru carnet. De 2 ori. Asa cum am facut si in tara mea natala. Te rog si eu sa scri mai corect, e greu de inteles pentru mine, si chiar mai rau, o sa-ti copiez stilul avand in vedere ca inca invat
![]() This post has been edited by Bartro: 30 Mar 2010, 22:05 |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Alydor |
![]()
|
JAAAJ Bartro draghe nu fa gresealul sa invete de la mine... ia un profesor de limbul roman. Te poate invata mai multe decat ai invata de pe forumul asta depravat...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dada, iama pamine brovezor!
![]() This post has been edited by Markos: 30 Mar 2010, 22:41 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
parche tu erai gretzili... nu harab buey la tine estem...
Sa inteleg ca vrei sa ii dai limbi grecule?? ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Chiar v-ati gasit de cine sa faceti misto...
Sunt atatia analfabeti pe forum care se scuza in moduri penibile cum ar fi ba ca sunt obositi, ba ca sunt grabiti, ba ca e tastatura de vina, ba ca ei "obisnuiesc" sa scrie ca pe mIRC... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Alydor |
![]()
|
nene silos am fost chiar baieti finuti cu bartro... omul nu a zis ca e de alta natie si noi nu ne-am prins decat dupa ce a inceput misto-ul... oricum grecu s-a oferit sa ii dea limbi lui bartro... asa ca suntem pe calea cea buna...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
babaiatule, bag seama ca te obsedeaza limbile astea. ce patisi? e perioada aia naspa?
![]() QUOTE(Alydor @ 30 Mar 2010, 21:28) nu regleaza nici un moderator ceasu' de la forum? Sa ii dea limbile inainte... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bartro |
![]()
|
Ai putea sa termin cu 'misto-ul' totusi. Am sesizat ca te joci cu mine, dar nu am zis nimic. Acuma chiar te rog frumos.
|
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu te supara, asa e atmosfera pe aici, la cafenea, nu e nimic personal.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Acu' cine-mi explica cum ajung in Colentina pe langa sectia 7 de politie?
![]() Venind dinspre Iuliu Maniu, evident. Nevermind, m-am uitat pe harta, cel mai usor pana la urma e sa merg pe centura si sa intru pe la Voluntari. This post has been edited by Merced: 31 Mar 2010, 09:15 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Bartro @ 31 Mar 2010, 08:47) Ai putea sa termin cu 'misto-ul' totusi. Am sesizat ca te joci cu mine, dar nu am zis nimic. Acuma chiar te rog frumos. Nu vorbeam cu tine, vorbeam cu suma respectelor. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Bartro |
![]()
|
Si eu
![]() |
--------------------
BMW
2002
1968
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 Mar 2010, 09:08) Acu' cine-mi explica cum ajung in Colentina pe langa sectia 7 de politie? ![]() Venind dinspre Iuliu Maniu, evident. Nevermind, m-am uitat pe harta, cel mai usor pana la urma e sa merg pe centura si sa intru pe la Voluntari. Este foarte simplu : dupa ce ajungi in Colentina, il injuri de masa pe primul militean care il vezi..te duce el la sectia 7 ( poate are si masina cu girofar) |
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Apari rar pe aici, spune-ne, te rugam, ca sa stim de cit respect sa dam dovada,
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Marty @ 27 Mar 2010, 18:32) Omeneste te rog, lasa-i masina lu' Merced, macar ala va aprecia in mod pozitiv, cel putin la capitolul confort. Confort? ![]() ![]() ![]() Capitolul asta NU exista la Dacia lui Merced. Ori daca confort = sa vezi prin parbriz, ei bine, nici asa ceva n-are Dacia lui Merced. Parca-i dat cu smirghel de granulatie mare. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:02 |