Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
![]() ![]() ![]() |
Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ziua Romaniei fuse fuse si se duse. Nu tine vrajeala la patronul grec
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Lace tebagi?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La portocale?
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
V-a cumparat grecu' pe toti!
![]() S'tetz nijte scursuri! This post has been edited by kum: 2 Dec 2010, 16:56 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Isi permite !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 2 Dec 2010, 17:07) Dom' profesor e a doua oara... Ar trebui sa stii ca ce vrei matale sa spui acolo se "traduce" prin elenofil, sau ai sarit peste latina in liceu? Eu stiu ce vorbesc, tu poate nu! ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
bmwh548 |
![]()
|
N-ai inteles...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Hai dom' profesor vrei sa-ti desenez?
Ce au in comun zoofil, pedofil, gerontofil si elenofil? Edit: exemple luate la nimereala... This post has been edited by bmwh548: 2 Dec 2010, 17:47 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
Dragul meu, eu stiu cuvinte din astea de cand bateai mata cu lingura-n geam! Si am inteles aluzia din prima, da' te-am lasat sa continui... Filoelen e termenul potrivit, eu nu sunt nici elenofil (faci confuzii!), nici zoo, nici pedo. Just!
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dom' prefesor, daca filolog e termenul pentru iubitorul de limba/literatura, filoelen pentru iubitorul de greci, filofteia pentru ce e? Da' filodendron?
![]() This post has been edited by Marty: 2 Dec 2010, 18:27 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
dragoselu, da' la festivalul usturoiului te duci?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bmwh548 |
![]()
|
E membru de onoare, aduce materia prima pentru degustari.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 2 Dec 2010, 19:26) Dom' prefesor, daca filolog e termenul pentru iubitorul de limba/literatura, filoelen pentru iubitorul de greci, filofteia pentru ce e? Da' filodendron? ![]() Filofteia are semnificatia de "Iubitoare de Dumnezeu, derivat din limba greaca), filodendron (limba greaca - filos = iubitor, dendron = copac) ![]() ![]() 2 Dec 2010, 19:49: QUOTE(Merced @ 2 Dec 2010, 19:37) Da' la ce iti trebuie aparat Geiger? Crezi ca pun metale radioactive in peste? Sau te servesc cu mujdei cu poloniu? ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 18:49 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu la tine. La festivalu' usturoiului. Am auzit ca ala pe care-l traficai tu, chinezescu', ar fi destul de radioactiv. Vreau sa vad daca "paraie" aparatul.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Markos a adus smochinul. A vrut sa aduca si un mandarin, dar s-a trezit tirziu, i-a bagat Ciu En Lai pe toti la bulau.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 2 Dec 2010, 19:52) Nu la tine. La festivalu' usturoiului. Am auzit ca ala pe care-l traficai tu, chinezescu', ar fi destul de radioactiv. Vreau sa vad daca "paraie" aparatul. E posibil sa ai dreptate! Chiar as fi si eu curios sa vad daca paraie aparatul. Daca paraie, il las dracu' de usturoi, ca la cate tone am carabanit... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Las ca iti mareste chiria luna asta ca sa recupereze banii
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragoselu dai o tura cu dacia?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ba Kum, vezi ca de la anu' poate aduc si masline. Pana acum am adus doar în Bulgaria, ca au taxe mult mai mici, da' daca trece criza cum zice Base, e timpul sa ma extind.
Asa ca ai grija cum îti faci treaba, ca la masline iese comisionu' mult mai gras. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 2 Dec 2010, 20:28) Daca vii la Galati, da! Iti fac si turul orasului! <span class='edit'>2 Dec 2010, 20:49:</span> QUOTE(Markos @ 2 Dec 2010, 20:45) Ba Kum, vezi ca de la anu' poate aduc si masline. Pana acum am adus doar în Bulgaria, ca au taxe mult mai mici, da' daca trece criza cum zice Base, e timpul sa ma extind. Asa ca ai grija cum îti faci treaba, ca la masline iese comisionu' mult mai gras. Cum dai maslinele Kalamata in Bulgaria ? Parca ziceai ca Sirtaki se danseaza doar intre doi masculi, da' grecii din filmul acesta??! http://www.comunitateaelenagalati.ro/ansam...sirtaki-37.html This post has been edited by dragoselu: 2 Dec 2010, 19:51 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 2 Dec 2010, 19:46) da' grecii din filmul acesta??! chestie comerciala, s-a cam pierdut obiceiul pur. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Profesore fa si tu lista aia completa cu invitatii tai, sa stie oamenii din timp sa-si faca program
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Si, mai ales, sa afle lumea cine NU e pe lista ta, sa se poata-nscrie din timp pe lista lu' kum.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:17 |