Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
![]() ![]() ![]() |
Poftiti la Festivalul Scrumbiei de la Galati :), in perioada 26 - 28 martie 2010 of course
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ai ma kum, ce naiba, traim 200 de ani? Te zgarcesti, la banii tai, la 20-30 de kile de scrumbie?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu ma inscriu pe lista lui Kum. Vine bine imbracat de la Patrida. Ii da Markos salariul pe ultimele 6 luni. Ii da si prima de craciun. Un salau si-o feteasca regala o pune si el pe masa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Momentan aduce doar d-alea in saramura. Am incercat sa-l conving sa aduca si d-alea in ulei, macar pentru noi sa avem de sarbatori, da' nu cred ca reuseste sa gaseasca furnizor de incredere in timpul asta scurt.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Markos daca ma bagi si pe mine in afacere sa-nnebunesc de nu ma fac dinamovist si o sa astept impreuna cu voi sa joace dinamo in CL.
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 Dec 2010, 09:08) Eu ma inscriu pe lista lui Kum. Vine bine imbracat de la Patrida. Ii da Markos salariul pe ultimele 6 luni. Ii da si prima de craciun. Un salau si-o feteasca regala o pune si el pe masa. Pai parca era vorba de scrumbie. La cat a locuit in casa grecului...fii sigur ca o sa puna ceva pe masa, doar ca pune altceva... ![]() This post has been edited by tribunul: 3 Dec 2010, 11:33 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
up
![]() cum fu scrumbia anul asta? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Scrumbia nu-i pestele ala cu groaznic de multe oase? D-alea mici, fara numar. Parca am luat o singura data. Gustul era bun.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Aidicapu' tau!
![]() Daca nu stii ce-i scrumbia, ai trait degeaba! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Scrumbia (Scomber scombrus) este un pește pelagic care trăiește în bancuri în mare în apropiere de țărmuri. Peștii au o lungime între 30 - 50 cm și pot să ajungă vârsta de 11 ani. Scrumbiile se hrănesc cu plancton și puietul altor pești ca heringi, gadidae sau clupeidae.
Răspândire Arealul de răspândire al scrumbiilor sunt apele de coastă din America de Nord, Marea Nordului, Marea Mediterană și Marea Neagră. Scrumbiile își depun icrele în apele reci de pe coasta Norvegiei și Islandei. [modificare] Caractere generale Spre deosebire de alți pești, scrumbiile nu au vezică înotătoare, cea ce le ajută pe de o parte să schimbe repede adâncimea. Dezavantajul lipsei vezicii, este faptul că pentru a nu se scufunda trebuie să înoate fără întrerupere. Scrumbiile sunt apreciate ca pești comestibili, din cauză că au o carne grasă și se pot afuma. La fel ca și sardinele sau tonul, ele se pot folosi și conservate în ulei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lasa bre toate bazaconiile astea, zi, are sau nu oase multe?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tribunul |
![]()
|
Are foarte multe.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:39 |