Bataie spate la gropi mici
![]() ![]() ![]() |
Bataie spate la gropi mici
Emil.Furniga |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 25 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Clima 2003
- GR 04 CUH
|
|||
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
poi chiar daca nu curge lichid din telescoape pot fi duse bucsile,atat cele inferioare cat si cele superioare,care in service dacia nu se schimba decat cu tot cu amortizor.mai pot fi tecile de la arcuri,acele mansoane de cauciuc.mai poate fi roata de rezeva nestransa suficient,tampoane tobe rupte,+alte zgomote date de suportul numarului sau de chestiile de prin portbagaj.
ca idee,amortizoarele sunt in jur de 120 ron buc+80 ron manopera,asta in service autorizat dacia. 25 Mar 2010, 11:11: daca totusi vrei sa le schimbi,ar trebui sa vezi daca poti desface suruburile lor,este o mare problema,mai ales ca nu se gasesc,se pot face improvizatii dar e importanta o bucsa de metal de pe ele care nu prea poate fi scoasa. This post has been edited by rratzoiusexos: 25 Mar 2010, 11:11 |
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
ionutiulia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 19 August 09 ![]() |
am si eu aceeasi problema.am fost cu ea la statie la ITP si am verificat frane , dezechilibru , amortizoare etc, si mi-a zis tipu de acolo ca sunt beton.cred ca este vorba de acele varnisuri (furtunele de pe arcuri) sau bucsile de la telescoape cele de jos.am inteles ca ar merge cele de dacia break dar as vrea sa-mi confirme cineva care le-a schimbat.sa-mi dea un pret si o locatie din bucuresti de unde le pot cumpara.multam Celelalte indicii date mai sus sunt verificate amanuntit.
|
--------------------
solenza
europa
2004
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
asa am crezut si eu ca sunt bune bucsele alea de break,am cumparat si cand le-am masurat am vazut ca sunt mai inguste cu aproape 5 mm.asa ca m-am dus frumusel si mi-am cumparat telescoape noi si le-am schimbat iar bucsele de break stau si ma uit la ele.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Emil.Furniga schimba tu frumusel bucsile de jos de la telescop cu unulele de PAPUC ca alea au insertie metalica prin ele te tin mult si bine asa am patit si eu suna urat spatele de numa le-am schimbat si totul OK.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
se gasesc bucse speciale pt amortizoare ,iti spun pt ca eu an schimbat .Am dat cam 6 lei pe una
|
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(ionutiulia @ 25 Mar 2010, 11:17) am si eu aceeasi problema.am fost cu ea la statie la ITP si am verificat frane , dezechilibru , amortizoare etc, si mi-a zis tipu de acolo ca sunt beton.cred ca este vorba de acele varnisuri (furtunele de pe arcuri) sau bucsile de la telescoape cele de jos.am inteles ca ar merge cele de dacia break dar as vrea sa-mi confirme cineva care le-a schimbat.sa-mi dea un pret si o locatie din bucuresti de unde le pot cumpara.multam Celelalte indicii date mai sus sunt verificate amanuntit. Acele protectii de arcuri sunt 10 ron toate 4 si iar daca sunt rupte fac zgomot destul de tare (zgomotul pe care il face da impresia ca ar fi suportul de la roata de rezerva fara roata in el si slab) |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
vad ca esti din ploiesti..de unde le ai luat?
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
Poliserv , la iesirea spre Bucov.
|
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
multumim ciprinaeduard...e in drumul meu Poliservul de la interesectia cu Ana Maria(compex sportiv)...Hristos a inviat!
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
cpn92001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 August 10 ![]() |
Salut,
Sa nu fie de fapt panoul acela care se rabateaza cand ridici hayonul...la mine asa face ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:41 |