Trage stanga, Loganul meu imi trage stanga
![]() ![]() ![]() |
Trage stanga, Loganul meu imi trage stanga
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Logic asa ar trebui sa fie dar mai stii ce au astia de la dacia in cap?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca iti trage stanga pe motiv de gropan si ceva indoit pe la trenul de rulare fata nu se va rezolva pe garantie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
valioglu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 498 Joined: 2 July 04 ![]() |
Postez alaturi, pentru lamurirea tuturor celor care cred ca au probleme la "unghiul de fuga" niste explicatii pertinente despre cum devine treaba cu directia.
Din experienta personala am constatat ca maimutele din service nu sunt in stare sa regleze ca lumea geometria. Am incercat la serviceuri specializate in "roti" si am avut surpriza sa constat ca baietii fac treaba super repede si super bine (precizez ca nu am fost la SAMA). Attached File(s) ![]() |
--------------------
DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4
- B-01-DOG viata e scurta dar nedreapta
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(Guardy @ 17 Aug 2005, 15:06) Mersi, insa si asa mi se par cam desumflate, ma gandesc totusi ca aparatul de presiune de la Mol nu indica prea bine. Presiunea am verificat-o dupa ce am rulat maxim 2 Km de acasa pana la benzinarie. Cred ca mai bine ma duc la o vulcanizare. Fratele meu abia si-a luat masina, tot Logan ambiance si tot 2,5 avea in cauciucuri. eu am luat-o cu presiune 3.9->4 ![]() asta nu inseamna ca nu m-am apucat sa le desumflu la 2... This post has been edited by avathan: 5 Oct 2005, 10:24 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Guardy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 April 05 ![]() |
Am fost la o vulcanizare si se pare ca erau 2 atm fix pe toate rotile. Ori s-au desumflat intre timp ori aparatul de la MOL nu era bun.
This post has been edited by Guardy: 5 Oct 2005, 13:21 |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique
2007
- PH-24 gga
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(dragOn @ 20 Apr 2005, 20:27) Nu stiu de care Meridian vorbesti, dar eu am fost tare dezamagit de prestatia celor de la Meridian Vest (Militari)... Am fost acolo sa imi schimbe 2 jante (una ciobita si una julita) si sa imi faca geometria. Luasem un sant si statea volanul cateva grade spre dreapta cand il lasam pe liber... schimbarea de jante si geometria a durat 5 (cinci) ore si jumatate !!! (dupa ce ma anuntasera ca dureaza aproximativ 2 ore)... Rezultatul in ce priveste geometria a fost jalnic... acum pe liber volanul este semnificativ spre stanga (cred ca aprox. 10 grade), si mai apare si o vibratie stanga dreapta la franare mai puternica intre 80-60 km/h... daca nu as fi fost atat de dezamagit de serviciile lor, probabil i-as fi rugat sa refaca geometria, da nu vreau sa risc sa o strice si mai rau... :-s Poate stie cineva unde as putea face geometria bine... multumesc... This post has been edited by smar2: 17 Oct 2005, 16:56 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:05 |