Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
![]() ![]() ![]() |
Care ati comandat Dustere si pe cand le primiti
virgiliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 4x4 cu 4x4 valve
2010
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Poate uita de tot TVA-ul si o livreaza la pret normal.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Christinutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 9 July 10 From: Ilfov ![]() |
Pe factura scrie cota de TVA 24%, insa valoarea facturii finale este 0 lei, pt ca platisem integral inainte de 1 iulie, si probabil pt ca i-am stresat cu telefoane la Vocea Clientului.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010, Laureate 1.6 16V 105 CP 4x4
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Iote ca avem o(un) castigatoare(or) cu factura finala!
Înseamna ca bidiviul este la plimbare in afara curtii dealer-ului? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4×4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
fritzih |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 20 April 10 ![]() |
la vocea clientului s-a facut ca nu intelege intrebarea mea: "Cat se preconizeaza ca se intarzie cu facturarea?"...apoi dupa ce a dat semne ca a inteles mi-a zis k nu poate sa-mi furnizeze astfel de informatii ,mai m-a aburit putin dupa care a zis k o sa se intereseze
|
--------------------
dacia
DUSTER
2010/ laureate 4x4 1.6 16 V
- CL 50 ZIH
|
|
cosmins2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(Christinutz @ 19 Jul 2010, 16:05) Pe factura scrie cota de TVA 24%, insa valoarea facturii finale este 0 lei, pt ca platisem integral inainte de 1 iulie, si probabil pt ca i-am stresat cu telefoane la Vocea Clientului. Te rog sa dai mai multe detalii cum a decurs derularea contractului intre tine si Dacia, respectiv cand ai dat comanda, cand ti-au spus ca o aduce, cand ai platit integral , ce fel de reclamatie ai facut, cum si cand ti-au raspuns, etc. S-a creat un precedent care e posibil sa ne foloseasca tuturor care suntem in situatie asemenatoare, dar as vrea sa stiu exact cum a fost la tine. |
--------------------
Renault
Talisman
2017 Intens 1.6 dci EDC
|
|
virgiliu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit m-au facturat, maine dimineatza ma duc sa o ridic. Nu mai am nimic de plata. Revin cu impresii.
|
--------------------
Dacia
Duster 4x4 cu 4x4 valve
2010
|
|
fritzih |
![]()
|
|
--------------------
dacia
DUSTER
- CL 50 ZIH
|
|
Christinutz |
![]()
|
QUOTE(cosmins2000 @ 19 Jul 2010, 15:02) Te rog sa dai mai multe detalii cum a decurs derularea contractului intre tine si Dacia, respectiv cand ai dat comanda, cand ti-au spus ca o aduce, cand ai platit integral , ce fel de reclamatie ai facut, cum si cand ti-au raspuns, etc. S-a creat un precedent care e posibil sa ne foloseasca tuturor care suntem in situatie asemenatoare, dar as vrea sa stiu exact cum a fost la tine. Comanda pentru masina am dat-o in martie. Termenele de livrare s-au tot amanat (intai a fost luna mai, apoi sfarsit de iunie, apoi inceputul lunii iulie), la un moment dat nu mai spunea nimeni nici un termen precis - nici Vocea Clientului, nici dealer-ul. Ultima plata am facut-o la mijlocul lunii iunie, in speranta ca masina va veni mai repede. Referitor la discutiile avute cu cei de la Vocea Clientului si cu dealer-ul, nu le-as cataloga ca fiind reclamatii, ci doar discutii insistente, uneori deranjante probabil pentru persoanele de la capatul celelalt al firului. Am incercat de fiecare data sa imi ating obiectivul, adica sa obtin termenul ferm de livrare. Ma saturasem de tot felul de motivatii pe care sincer, nu le-am inteles (nu aveau logica, nu se legau informatiile primite din diverse surse...), si mai ales de raspunsuri incerte sau lipsa vreunui raspuns. Si am insistat si tot insistat... stiti, picatura chinezeasca... Tot acest demers, despre care as putea sa scriu o carte intreaga..., mi-a lasat un gust amar. Partea buna este ca am acumulat cateva "lectii invatate" din aceasta experienta si sper sa le pun in practica si sa nu repet greselile la urmatoarea achizitie... |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Zoly72 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 July 10 ![]() |
Salutare,
Povestea mea ( de pana acum ): Am comandat un Duster 4X4 Benzina pe la sf. lui aprilie cu un termen vag de livrare de "iunie - iulie". Prin iunie is sunat de dealer cum ca ar veni in sapt. 24 (iunie) si "sa ne miscam" cu cupoanele rabla si hartii etc. Ma si misc, dar in sapt. 24 primesc vestea ca nu vine dacat in iulie ( sapt. 28) . Asta e, pe asta am mai inghitit-o . Dar cand sun in sapt. 28 sa-mi confirme termenul si aud ca ar tb. platit diferenta de TVA ma revolt. ( intre timp platisem integral prin 28. iunie ). Is sfatuit sa sun la Vocea Clientului . Lucru ce am si facut si asteptasem raspunsul, timp in care sosise si masina . Vineri is contactat de la Vocea Clientului (VC) cu vesti incurajatoare dar neconfirmate 100% . Luni primesc si confirmarea ca nu mai tb. platit diferenta ( ![]() Ei bine pana la urma ieri ma suna dealerul ca pot sa ma duc dupa masina si factura finala o s-o primesc ulterior. Deci se poate si asa ! Am si fost azi si am intrat in posesia masinii ![]() ![]() ![]() Deci totul e bine daca se rezolva cu bine si s-a rezolvat prin discutii civilizate dar insistente si nu am de ce sa ma plang nici de atitudinea celor de la VC sau respectiv de la reprezentanta Toate bune ! P.S. sper sa nu am surprize in factura finala ![]() This post has been edited by Zoly72: 21 Jul 2010, 17:06 |
--------------------
Dacia
Duster 4X4 16V
2010 / Laureate
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
zoly felicitari pentru duster, te asteptam pe aria dedicata (adica aici: http://www.daciaclub.ro/Jurnal-de-Bord-f126.html ) cu un jurnal de bord al prafosului
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
virgiliu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster 4x4 cu 4x4 valve
2010
|
|
Christinutz |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 19 Jul 2010, 14:12) Iote ca avem o(un) castigatoare(or) cu factura finala! Înseamna ca bidiviul este la plimbare in afara curtii dealer-ului? @Squirrel: Pai nu trebuie facut rodajul? ![]() @fritzih: Imi pare rau ca nu pot da reply la mesajul privat (se pare ca nu am acumulat punctele necesare...). Dar la cateva intrebari cred ca am raspuns deja intr-un post anterior: - nu am platit diferenta de TVA - factura finala are valoarea 0, deci s-a luat in considerare efectuarea platii integrale in iunie - dealer-ul de la care am luat-o este din Bucuresti, dar nu e Dacoserv, unde inteleg ca ai comandat tu. Daca masina ta este deja in curte la dealer cred ca trebuie discutat cu ei si vazut ce probleme mai au de nu o livreaza... |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
fritzih |
![]()
|
@Christinutz
multumesc pentru raspuns... te rog frumos daca imi poti spune la ce dealer ai fost pt k vreau sa ma duc sa ma cert cu dealerul meu si ca sa-i pot da exemplu |
--------------------
dacia
DUSTER
- CL 50 ZIH
|
|
lau2010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 7 June 10 ![]() |
Am ridicat si eu masina, azi fac primul drum
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2006
- xx
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Ma bucur pentru voi. Sa le folositi sanatosi si fara incidente.
Peste vre-o 3 ani daca toate merg bine poate ma bag si eu la una, probabil va aparea si faceliftul pana atunci ![]() |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
virgiliu |
![]()
|
Am ridicat si eu masina de dimineatza, o superba
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 4x4 cu 4x4 valve
2010
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Christinutz @ 21 Jul 2010, 22:00) @Squirrel: Pai nu trebuie facut rodajul? ![]() @fritzih: Imi pare rau ca nu pot da reply la mesajul privat (se pare ca nu am acumulat punctele necesare...). Dar la cateva intrebari cred ca am raspuns deja intr-un post anterior: - nu am platit diferenta de TVA - factura finala are valoarea 0, deci s-a luat in considerare efectuarea platii integrale in iunie - dealer-ul de la care am luat-o este din Bucuresti, dar nu e Dacoserv, unde inteleg ca ai comandat tu. Daca masina ta este deja in curte la dealer cred ca trebuie discutat cu ei si vazut ce probleme mai au de nu o livreaza... Dar cand erai tu programat sa o iei in mod normal? |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
galba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 30 March 10 ![]() |
E aici! Nu trebuie decat sa ma ridic putin de pe scaun si o vad pe fereastra. E faina si buna!
In prima zi am si impins-o. I s-a terminat benzina inainte cu vreo 250 m de prima statie de benzina. ![]() ![]() ![]() ![]() In ultima poza apar si protectiile laterale pe portiere, care, atunci cand ajunsesem inca nu erau montate. Attached thumbnail(s) DSC01354.JPG ( Size: 228.61k ) Number of downloads: 960 DSC01352.JPG ( Size: 210.69k ) Number of downloads: 1010 DSC01353.JPG ( Size: 213.29k ) Number of downloads: 1013 DSC01359.JPG ( Size: 241.93k ) Number of downloads: 933 |
--------------------
Dacia
Duster
2010
- ---------
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
Ridicat si je una bucata guster din ograda dealerului, plecat inapoi la birou, multumit de ea pana-n prezent.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmins2000 |
![]()
|
@galba Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.
Nu am stiut ca esti din Alba ca si mine. Eu ieri am ridicat masina de la reprezentanta. Estetic e identica cu a ta dar la culoare e bej cajou. 22 Jul 2010, 20:12: @galba Nu pot sa raspund la PM-urile tale (nu am destule posturi) Am acelasi ID pe yahoo. This post has been edited by cosmins2000: 22 Jul 2010, 18:12 Attached thumbnail(s) 01.jpg ( Size: 399.7k ) Number of downloads: 348 02.jpg ( Size: 355.01k ) Number of downloads: 350 03.jpg ( Size: 366.94k ) Number of downloads: 336 04.jpg ( Size: 396.69k ) Number of downloads: 318 06.jpg ( Size: 325.94k ) Number of downloads: 971 |
--------------------
Renault
Talisman
2017 Intens 1.6 dci EDC
|
|
fritzih |
![]()
|
cu putine interventii s-a putut :X:X:X,altfel o luam sapt aviatoare....sa le stapaniti sanatosi (valabil pentru toti fericitii care si-au ridicat dusterele....
p.s. daca nu ma sunau ei sa vin sa iau masina aveam de gand sa-i sun sa le spun ca am de gand sa ma duc la ei si sa nu plec d-akolo fara masina...dar totusi a iesit bine Attached thumbnail(s) Fritz133.jpg ( Size: 697.22k ) Number of downloads: 323 |
--------------------
dacia
DUSTER
- CL 50 ZIH
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Parca e ziua cadourilor la voi
![]() Asadar avem si primele benzinare 4x4. |
--------------------
Dacia
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
zoliasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 August 08 ![]() |
Bre,nu stiu cum le ridicarati voi fara fac(a)tura,dar pe aici prin Iasi nu dau nici de-al dreacu' masina fara hârtii dă aștea.Azi m-au anuntat de treaba cu tva-ul,dar abia pe luni o pot ridica... :wacko:Benzin 4x4
This post has been edited by zoliasi: 22 Jul 2010, 22:32 |
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
cosmins2000 |
![]()
|
Probabil niciodata nu ti-au promis ca-ti livreaza masina mai repede de 1 iulie si din acest motiv platesti diferenta de tva.
|
--------------------
Renault
Talisman
2017 Intens 1.6 dci EDC
|
|
asgard1955 |
![]()
|
Am o intrebare, ca drive test nu am facut numai cu dieselurile, cum se comporta benzinarele pe sosea?
|
--------------------
Dacia
|
|
saddan |
![]()
|
![]() .......... Group: Members Posts: 225 Joined: 15 August 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance/Duster Laureat 4X4
2005/2010
- cj yz msd/cj zy dsm Nu Duster-ul e low-cost.... celelalte SUV-uri sunt exagerat de scumpe;)
|
|
zoliasi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 7 August 08 ![]() |
Azi imi ridic si eu benzinarul 4x4 ,in sfârșit...
|
--------------------
Renault
Austral
2023 Echilibratu'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 07:20 |