Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
![]() ![]() ![]() |
Ce masina de spalat sa aleg?, DAEWOO vs. ARCTIC
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Merced @ 13 Apr 2010, 11:55) Pentru a preveni plimbatu' masinii prin baie sugerez ca aceasta sa fie pusa la nivel, si nu din ochi. ![]() Bine ma. Si tu cu sfaturile astea. Femeile percep 15 kile de haine ca avand 3, 3 jumate maxim si poti face mama nivelului, ca jucaria incepe sa se plimbe. Inertia invinge ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Da, ai dreptate.
![]() This post has been edited by fost membru: 13 Apr 2010, 16:14 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Unchiule, la varsta matale, iti zboara gandurile la 3X... dar eu, pacatele mele, nu am scos nici un sunet despre ...gandurile matale.
Chiar, cu masina de spalat nici nu am gandit vreodata ca se poate.... ![]() This post has been edited by fost membru: 13 Apr 2010, 17:11 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nepoate esti ca ala din bancurile cu camile. Nu tre` s`o faci cu masina da spalat s-ar putea la centrifugare sa fie cam naspasi daca pui cocolino iese moale si pufoasa dar poti sa asezi partenera pe masina de spalat
![]() Acu` on topic la low cost se mai gaseste cate o alba lux sau o chestie din aia mica din plastic facute pe la Sadu ![]() Bunicul meu avea un SDV care spala calca punea in dulap gatea spala pe jos si nu consuma curent electric. El zicea ca avea un singu defect .Vorbea si din cand in cand ca sa functioneze bine trebuia fu...a ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nenea bion criminal
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
fost membru |
![]()
|
![]() Unchiule, poate pe vremea matale se punea fomeia pe masina de spalat....acum se folosesc centurile alea cu electrosocuri. ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(bion @ 13 Apr 2010, 18:22) Nepoate esti ca ala din bancurile cu camile. Nu tre` s`o faci cu masina da spalat s-ar putea la centrifugare sa fie cam naspasi daca pui cocolino iese moale si pufoasa dar poti sa asezi partenera pe masina de spalat ![]() Acu` on topic la low cost se mai gaseste cate o alba lux sau o chestie din aia mica din plastic facute pe la Sadu ![]() Bunicul meu avea un SDV care spala calca punea in dulap gatea spala pe jos si nu consuma curent electric. El zicea ca avea un singu defect .Vorbea si din cand in cand ca sa functioneze bine trebuia fu...a ![]() din ciclu daca nu ai un batran sa-ti cumperi! ![]() nenea bion, tot respectul! ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
Io zic ca decat electrosocuri mai bine o fomeie. Cardiologu` tinea mortis sa-mi faca niste electrosocuri ca sa ma convinga sa ies din randul la Sf. Petru nu ca sa am oaresce placeri pacatoase.
Da ` io sunt de moda veche prefer sex real (cand mai pot ![]() ![]() ON TOPIC: Miele sau rudele ei ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
fost membru |
![]()
|
![]() This post has been edited by fost membru: 13 Apr 2010, 18:13 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Eu prin 1999 ori 2000 mi-am luat o masina cu incarcare verticala AEG, adusa din Jermania de un var care o facea pe tiristul...Pana acum aproape doi ani a mers ceas.
Marturisesc cu jena ca, chiar daca fusese luata cu garantie, nu am luat chestia asta prea in serios ca nu prea aveam de gand sa o duc pana 'icisa, la Frantzfurt sa o reparez pe garantie, daca se strica. Dar nici nu m-am speriat prea tare de asta si, prin urmare, nu am prea protejat-o. Asa ca am spalat la greu haine fara numar si fara masura, ba chiar si paturi groase, pilote si cergi. Si, credeti-ma, nu vreti sa stiti cat cantareste o cerga de lana uscata, ca sa nu mai vorbesc de ea uda... E drept, de la un moment incepuse sa huruie nitelus un rulment, dar m-a linistit unul-altul ca asa ceva gasesc si in Romania... Ieftin. Cu tristete, trebuie sa va spun ca acum mai bine de doi ani si-a dat duhul. Motivul?!... Din cauza umiditatii excesive din baie a facut niscaiva condens la circuitele electronice (era cu ceva brizbrizuri fuzzy-logic) si POC. Ma duc in 2008 la Vitacom sa comand minunea. Raspuns: minim 600-700 de lei. Rezultat: nu, multumesc. Plus 100-200-300 de lei manopera . Deh, treaba grea... Mers la un meserias de service si cerut recomanadare pentru ceva nou. Raspuns: ori ceva bun (Electrolux sau Bosch) de aprox. 2000 de lei, ori ceva extrem de ieftin, sa nu am de ce sa imi para rau daca se strica. Si pentru ca - zicea el - sigur o masina ieftina se strica in 3-4-5 ani era de dorit sa iau ceva ce are garantie luuunga si retea de service mare si prompta. Aici, campionii sunt Arctic. Si asa am luat Arctic C800 (made in Turkey, by Arcerlik, parca), cu trei ani garantie si 690 de lei. Adica cu vreo 30 de lei mai mult decat dadusem cu 8-9-10 ani in urma pe AEG. Are aproape doi ani si merge bine. Spala bine, dar programele par mai lungi decat la AEG. Si nici nu se prinde scula de cate rufe sunt in cuva, sa dureze mai mult ori mai putin functie de acestea. Dar spala bine. Evident, daca si detergentul este bun (Persil, Ariel si, preferabil, OMO, la cantitati proportionale cu duritatea apei! Care la Iasi chiar e dura) PS Nu stiu sa existe masina cu incarcare verticala la care capacul sa se poata deschide imediat ce se opreste din functionare. Din cate stiu, toate cele care nu sunt defecte au un releu de temporizare care impiedica deschiderea imediata a capacului. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Aeg e divizia de lux a electrolux, de aici preturile piperate
![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
AEG cu uscator am eu de vreo 10 ani si functioneaza super OK, desi spala aproape zilnic. Mai am un Bosch de spalat vase care spala si aia zilnic de vreo cinci ani.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
A venit deja acasa masina de spalat DAEWOO .. O sa revin cu impresii.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Un singur sfat... pune mai putine haine, nu o indesa la maxim sau dublu si o sa mearga mult si bine fara sa ajunga de fiecare data in sufragerie. Daca ai posibilitatea pune si calgon daca nu merge si fara.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
In Pitesti apa nu e foarte dura, eu n-am pus Calgon decat foarte rar, si am vazut de exemplu masina veche de spalat facuta bucati, dupa vreo 10 ani de utilizare, n-avea decat foarte putine depuneri pe ea, in niciun caz ca-n reclame.
Asteptam impresiile. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Alba, coreeana...ce mai, limuzina de spalat.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
S-o stapaniti sanatosi! Si ai grija la rodaj, șevroletele astea-s cam pretentioase...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
Multumesc ! Sa vedem cat tine si asta ... Ca ailalta a luat foc dupa 5 ani (la propriu).
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
are hublou
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
...are displei....e dijitaaal...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
are hublou da merge o sa te tina multi ani
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
...eu zic sa ei arctic....
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
era normal sa iei daevoo io asa am votat
basca ca http://www.arctic.ro/Files/Manuals/CA1000+...nstructiuni.pdf nu mai mere ori dadura aia faliment ori era tzeapa ![]() This post has been edited by luxcor: 15 Apr 2010, 15:07 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:02 |