congresul PSDistilor, pariuri
![]() ![]() ![]() |
congresul PSDistilor, pariuri
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
la fel
!&T(*_ ( _*&*&^&%^% lor ! ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Mie nastase mi se pare cel mai bun ptr presedentia PSD . este un om foarte destept si asezat la locul lui ! Mie unul imi pare rau ca a pierdut alegerile prezidentiale ! GO nastase GO !
![]() |
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(SnoopDogg @ 20 Apr 2005, 19:56) Mie nastase mi se pare cel mai bun ptr presedentia PSD . este un om foarte destept si asezat la locul lui ! Mie unul imi pare rau ca a pierdut alegerile prezidentiale ! GO nastase GO ! ![]() A good joke, right? ![]() Din pacate Nastase NU candideaza la Presidentie, ca nu avea nici o sansa ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
" Mie nastase mi se pare cel mai bun ptr presedentia PSD . este un om foarte destept si asezat la locul lui ! Mie unul imi pare rau ca a pierdut alegerile prezidentiale ! GO nastase GO ! "
Daca-i sti cit de indiferenti ne lasa ca iese nastase, tanase sau alte sapte case presendinte/secr. gen. sau pres. exec. te-ai lasa pagubas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine c-am scapat de ei ! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUO ! La OAAAAAAAAAAAAAAAASE ! Hai Steaua ! This post has been edited by costi: 20 Apr 2005, 19:04 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tipic comunist, ca sa se faca ca schimba ceva, baga toti ghertoii sa candideze, doar asa sa fie de umplutura.
Cistigatorii se cunosc dinainte. Huooooooooooooo! |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
care se uita la realitatea acuma, ce parere aveti de blonda penibila din PSD?!
|
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
numa' ca de data asta o sa isi manace beregatile la alegerile viitoare...hai ca ilescu si nastase mai merg pe termen scurt, ilescu nu ai ce sa ii faci, va muri, nastase o sa fie debarcat dupa iliescu, ca doar nu il suporta nimeni, dar mitrea...ramane
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(SnoopDogg @ 20 Apr 2005, 20:56) Mie nastase mi se pare cel mai bun ptr presedentia PSD . este un om foarte destept si asezat la locul lui ! Mie unul imi pare rau ca a pierdut alegerile prezidentiale ! GO nastase GO ! ![]() Cer indurare fata de noul nostru coleg de forum! Nu a apucat sa citeasca posturile electorale, e foarte proaspat pe aici ca altfel nu facea greseala asta ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Da io. I-o trage tataia lu Nastase prin gura pana la capat si iese Oprescu pres executiv. Ceea ce mi se falfaie si intr-un caz si in celalat, cum bine spunea Costi mai devreme. Hai Moreniuuuuu!
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si mie mi se falfaie, da' tot vreau sa-l vad pe "il bunicio" maturat de pe scena; chiar cer atat de mult?
|
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. asta draga Bobo, cred ca va trebui sa vorbesti cu Cel de sus. Hai ca e batran, crapa repede, trebe doar ajutat un pic.
![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Hehe, daca la ilici trebile e clare, la nastase nu mai e chiar asa... io vad o surpriza cu oprescu
![]() pe nasti nu il iubesc nici pesedistii "de stanga", ca nu e ilici, nici aia "de dreapta" pentru ca a asociat partidul cu corputia, baronii etc. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(Valentine @ 20 Apr 2005, 18:44) Eu la fel cred. Astia au prins radacini la psd. Pacat de ponta care pare ca incearca sa schimbe ceva, poate numai de ochii lumii, cine stie l-or fi folosind astia pe post de marioneta. Ar fi bine sa fie surprize, dar de la psd mai greu, sunt prea disciplinati in grupurile de sustinatori. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Geoana/ Oprescu/ si care o fi!
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara la "Nasul" era invitat Geoana; scorul (sms-voting) era de ~90% ptr. Geoana, 10% Iliescu. ~1000 sms-uri primite. Dar e clar ca nu pesedeii votasera
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca azi pe hornul congresului va iesi fum rosu, iar Ponta va anunta noul pontificat: "habemus Iliescuuuuu"...
![]() ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
multa #$%&~ si multa @#$#@ precum si @#$%$ la toti candidatii ...
in traducere libera ... multa sanatate si multa fericire precum si mult succes in alegeri la toti candidatii ... This post has been edited by luxcor: 21 Apr 2005, 09:18 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
adso |
![]()
|
nu va suparati pe mine, dar cu ce contribuie posturi de genul acesta? "multa #$%&~ si multa @#$#@ precum si @#$%$ la toti candidatii ..." ...?
|
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Geoana poza si el in aseara "sarac si cinstit". Cum modestia nu e partea lui forte, se mai si dadea cel mai inteligent din PSD. Acum, sincer vorbind, parerea mea e ca si este cat de cat in comparatie cu movilele care apar prin conducerea PSD.
Macar are fata de om politic. E o diferenta ca de la cer la pamant intre modelul Geoana-Ponta si cei din tagma hrebenCiucilor, care se deosebesc de Jiji doar din cauza ca n-au avut oi cand erau mici. Succes insa tot cei din aripa bolovanilor vor avea, si asta din cauza ca sistemul de comunicare din PSD, cum spunea si Geoana asera, mai degraba canalizat spre "fata in fata" si "din usa in usa" decat catre media, face ca bizonul elector PSD-ist sa se simta extrem de frustrat de limbajul mult prea spalat al reformistilor. Politica "dai cu mici si dai cu bere" practicata de Oprisan, DIP, si altii pare inca mult mai pe gustul votantului PSD-ist. Transformarea PSD intr-un partid modern cu exponenti ca Geoana si Ponta ar fi acum mult prea timpurie, ar lasa marea masa de bizoni mioritici fara reprezentare in sfera politica . |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Geoana, Nastase , Ponta ... parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
adso |
![]()
|
pesedeu traieste tragedia unei inadecvari intre bazinul electoral traditional si nevoia de reforma. adica, cum ne europenizam, da' de asa natura incat sa ne voteze inca badea ion...
solutia asta este: il pastram pe nenea ilici, figura paternalista cu care s-a obisnuit boboru. dar eventual il punem pe oprescu imediat supt el, tocmai pentru ca are imagine excelenta relativ la ceilalti lideri... pe nasti nu il mai iubeste nimeni, si daca vor putea, il vor trece fara regrete pe linie moarta. |
|
|
costi |
![]()
|
PSD se va subtia incet, incet odata cu disparitia naturala a bazinului sau electoral (pensionari, tarani,);
Pina atunci mama natura isi va mai chema la sinul ei pe unii PSD-isti si uite asa, volens nolens, se vor moderniza, prin schimbarea atit a membrilor cit si a simpatizantilor (aici au insa o problema, cu cine ii va mai vota peste 10 ani) ; Eu chiar ma bucur daca se realege Iliesc/Nastase/Mitrea. Cu ei la timona PSD se va duce mai repede la vale iar procesul de modernizare a partidului va veni mai curind. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt atat de suparat pe pesedei pentru ca mi-au furat:
Revolutia, fabricile, terenurile, casele, intrarea in europa, justitia, agricultura, politia, romtelecomu, industria, visele, sperantele si 15 ani din viata. Pentru toate astea consider ca nu merita sa ma gandesc si sa pierd nici macar 1 secunda din viata cu intrebarea: cine va iesi la alegerile lor ?..... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
adso |
![]()
|
mai, sa nu exageram. orice exagerare de tipul asta se lasa in "revolutii furate". constati de fapt ca schimbarea nu a rezolvat ca prin farmec problemele si aduni frustrari in loc sa cauti adevarata cauza.
|
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(adso @ 21 Apr 2005, 09:15) nu va suparati pe mine, dar cu ce contribuie posturi de genul acesta? "multa #$%&~ si multa @#$#@ precum si @#$%$ la toti candidatii ..." ...? dar posturile despre alegerile super aranjate din psd cu ce ne ajuta ??? mai ales ca stim cu totii ca ordinea va fi: 1) iliescu 2) nastase 3) mitrea 4) ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:38 |