Platesc intretinerea ca la Castelul Peles, Cum scap practic si elegant?
![]() ![]() ![]() |
Platesc intretinerea ca la Castelul Peles, Cum scap practic si elegant?
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE ii ia doar banii si iti da o foaie scrisa cu pixu pe servetel sau pe hartie igienica? acu' serios. pe chitantele alea ce scrie? This post has been edited by slaiciprian: 15 Apr 2010, 20:20 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pe ochi frumosi...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca scrie in palma sa zica merci
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De dat da chitante. Da dracu' stie ce valoare au? Ca va dau si io un teanc daca aveti nevoie. Facturi am vazut ca vand zburatoarele inspre Fundeni.
Ma, io cu restul vecinilor ma am pe bune. Daca stau sa ma gandesc, sunt cam cel mai vechi prin blocul ala. Sunt veteran. ![]() Acum raspundeti-mi voi la o intrebare, sa vedem daca-s eu nebun au ba. El sta la apartamentul numarul 2. Ia uitati-va peste cheltuielile lui si spuneti-mi ce motiv logic ar avea sa nu-si puna centrala proprie si s-o tina langa ca si el plateste mult. Io nu vad decat unul singur. Nu plateste cat scrie pe foaia aia. Altfel e ilogic de ce nu si-a pus centrala termica pana acum. Inca un amanunt. Atat apartamentele cat si garsonierele sunt in oglinda. Diferenta de scor vine din faptul ca eu am terasa inchisa si incalzita, iar el nu. LE. M-a intrebat cineva mai sus cine a semnat pe ultima foaie. Habar n-am. Si eu tot la aia ma gandeam. Probabil ca el si nevasta-sa. Dar n-au nicio functie oficiala. Nu avem nicio asociatie. Chiriasul meu s-a dus si i-a facut o stampila cu "asociatia de locatari", ca-i respinsesera actele la Vapor pe motiv ca nu se distinge stampila. Asta-i alta anomalie. Daca n-am asociatie n-am voie sa-mi fac sediu sau punct de lucru acolo, ca nu exista stampila? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 20:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
la debransari/bransari nu trebe acordul proprietarilor. Doar a celor la care eventuala conducta privata te conectezi. Daca esti primul cu centrala o sa te cam coste, dar asta e. tu vii cu o conducta noua in bloc. Nu cred ca se mai accepta centrale la conductele vechi, care merg din apartament in apartament, nu poti fi deconectat. Al doilea care vrea centrala tre sa sse conecteze la instalatia ta. iti da juma din bani. al treilea, da si el, si impartiti voi doi. cand da al patrulea, impart primii 3 si tot asa. cam asta e procedura.
p.s. vezi ca exista si centrale electrice. am inteles ca au un randament extraordinar, totusi datorita preturilor electrica costul de incalzire este cel al centralei pe gaz +30%. In schimb castigi la instalare. |
--------------------
dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
pai si cine emite chitantele alea ? e clar ca e smen porcesc acolo...eu l-as da cu capu de pereti pe mosu' ala
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine a zis ca-i mos?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da-l dracu' de securist, ca nu-i mos. Nevasta-sa lucreaza-n vama. E smechereala mare la mijloc. Sa vedeti ce mieros e cand il iei mai tare. Da nu m-a vazut el niciodata-n plina criza.
![]() Stau si ma intreb daca chiar nu poate fi tras la raspundere in caz ca fura. Parca nu-mi vine a crede ca nu. This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 20:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
eu cred ca ala te fura.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
eu spun sa te crizezi si sa ii ceri socoteala pentru fiecare leut platit adica e obligat sa iti puna la dispozitie facturile de utilitati si ,,socoteala de impartire pe apartament" ... daca platesti ceva trebuie sa ceri socoteala pentru banii ce ii dai.nu mai sta si ii face jocul jegosului ala ca el sigur isi achita toate cheltuielile pe seama platitorilor si zau e pacat cand muncesti banii .eu em muncit fiecare leu pe care il am intr-o forma sau alta si daca miros ca unul ma tepuieste il ia dreaq la propriu.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ti-ai bagat piscina in apartament? De platesti atat la apa?
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
acu' pe bune eu platesc la 3 camere cu repartitoare in lunile de iarna maxim 260 ron asa ca sumele puse de Victoras sunt nesimtite
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Uitati un singur lucru, Caracalul e oras rezidential...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Si la energia electrica de pe scara mi se pare incredibil de mult
![]() Mai ales ca spui ca aveti instalat si automat ![]() La mine in scara blocului (12 apartamente) NICIODATA nu a depasit 6 lei/ap. Sa platesti de aproape 10 ori mai mult ... nu se poate decat daca ... De fapt nu ai specificat ce becuri aveti pe scara ![]() This post has been edited by tonicelli: 15 Apr 2010, 20:54 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si-acum stau si ma gandesc de unde are atata tupeu sa ma intrebe ce castiga blocul? Pai e blocul lu' ta-su? A facut asociatie si habar n-am eu? Cand ii cere cineva socoteala o da imediat ca pe el nu-l intereseaza. El se chinuie. Face munca benevola, ca n-are cine. Da cand e de tras bani, baga la inaintare "blocul".
Ma gandeam sa vorbesc cu contabila, ca io-mi prin urechile rau, sa-i spun ca preiau eu angaralele blocului, ca sa nu se mai chinuie el. Da mi-e frica sa nu scada facturile cu 350%. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu scad ma, ca-ti tragi su tu din bani, dar mai omeneste asa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io nu pot sa fur, ca n-am parte. E demonstrat.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
io am platit centralizat cam 15 ron pe luna (90% subventie), deci factura intreaga 150 ron ar veni. si nu stau nici macar in tricou, ca termometrul sub 27 nu a scazut nici mort. cu un sistem eficient se poate si ieftin.
la vara jur ca pun robinete cu termostat, asa nu vreau sa mai trec o iarna.... This post has been edited by slaiciprian: 15 Apr 2010, 21:05 |
--------------------
dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
saracule !!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
las' ca si io ca sa obtin subventia tre sa fiu la zi cu facturile...
|
--------------------
dacia
1310
|
l@u |
![]()
|
sterge-te de transpiratie
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
slaiciprian |
![]()
|
pe langa centrul de incasari e greu de gasit loc de parcare... noroc ca vin incasatorii lor lunar la usa... daca nu te gasesc, revin.
|
--------------------
dacia
1310
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ma, nu mai rade, ca n-am furat din buzunare. Uite, am vazut cum i-au cazut uneia din buzunar 10 lei. Am intors masina (
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
am ras ca si eu am fost in postura asta ...de haram sunt , de haram se duc
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
1.blocul a fost /este in sistem "I.C.R.A.L"...?
2.fact la electr.nu include si ceva pompe de recirculare sau hidrofor? 3.daca nu deranjeaza intrebarea-cum ai devenit propietar?-cine a vandut? 4.explica-mi criteriul "aragaz"-nu ca n-as fi mai tamp,dar sa inteleg cum ca nu toate ap au un "foc" instalat? 5.constituirea unei asoc. s-ar putea sa nu ajute ("inca") raportandu-te la criteriul "retrocedari"...nu-mi cere detalii,este o idee personala si nu o dezvolt mai mult de'atat |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
l@u |
![]()
|
da ce plm conteaza cum ai devenit propitar ? implica asta achitarea unor facturi umflate de un jegos ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
in pwla mea...nu conteaza....era o paranteza la capitolul "retrocedari"....asta ca tot a facut referire la el
15 Apr 2010, 21:33: QUOTE(l@u @ 15 Apr 2010, 21:30) da ce plm conteaza cum ai devenit propitar ? implica asta achitarea unor facturi umflate de un jegos ? This post has been edited by vizitatorul: 15 Apr 2010, 21:33 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 15:54 |