Platesc intretinerea ca la Castelul Peles, Cum scap practic si elegant?
![]() ![]() ![]() |
Platesc intretinerea ca la Castelul Peles, Cum scap practic si elegant?
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai cum sa devin proprietar? S-au scos casele la vanzare. Am cumparat in '96 ( de fapt tata a cumparat, da s-a gandit in '99 sa ma lase sa ma lupt de unul singur cu toate
![]() Hidrofor avem sigur. Acum incep sa-mi explic cat de cat costul, asta nu mi-a trecut prin cap. ![]() Cazanul e vechi ca toti dracii, in schimb arzatorul e cumparat acum cativa ani. E mai SF, n-am inteles multe cand l-am vazut. Criteriul "aragaz - nu" din pacate nu ti-l pot explica pentru ca nu mi-l explic nici mie. Probabil ca a taiat firmele de la plata lui, ca s-o fi saturat si el de cat scandal au facut. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
muta-te in paris. cred ca dai si mai putin.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
l@u |
![]()
|
apometre exista ? cere pretul unitar de la apa. contor pe iluminatul general exista ? cere pretul unitar...cere pretul unitar si din aerul respirat insotit de facturile emise de cei ce factureaza utilitatile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Banuiesc ca exista un apometru si un contor.
Ideea nu era sa fac pe raul, ca asta-i cel mai simplu. Da nu mi se pare cea mai ok solutie. Principiul meu e sa ma am bine cu vecinii, iar cu astia chiar ma am. I-am ajutat pe unii, pe una chiar sa castige casa. ![]() Insa asta-i mai smecheras din fire si nu mai am loc de el. Nu sunt eu singurul care stramba din nas. faza e ca nu pune nimeni piciorul in prag, toti il asteapta pe celalalt, celalat fiind eu. Adica le-ar conveni si lor, da sa bag io mana-n jar. "Arhimede" asta nu e foarte sigur ca va ramane-n bloc. A facut schimb de locuinte cu cineva, plus o suma de bani. Dar respectiva persoana se judeca, iar daca pierde ramane fara casa si trebuie sa-i dea si banii inapoi, ca asta se intoarce-n vechea casa. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
l@u |
![]()
|
atata timp cat te afecteaza direct nu vad de ca sa nu fii tu ala ce baga mana in jar....baga-i mana in gat nemernicului caci ai de castigat oricum ar iesi treaba
EDIT : vecinii or sa te linga la oua daca faci pasul asta noapte buna !!! ma culc caci maine joc in deplasare si trebe sa ma trezesc dimineata This post has been edited by l@u: 15 Apr 2010, 22:28 |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Noapte buna.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
s'a dat stingerea?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, voi sunteti chiori? A zis omul noapte buna si i-am raspuns, ca asa-i politicos. Ce-aveti? Are omu' trageri si s-a dus la odihna.
This post has been edited by Victoras2001: 15 Apr 2010, 22:57 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Esti neobisnuit de politicos.
Somn usor ![]() PS > ma pricep la montat centrale, lucrez curat, rapid si ieftin ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Noapte buna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
Buna dimineata.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
!seen Victoras2001
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Victoras... am si io cateva intrebari.
1. Ce suprafata si ce inaltime are apartamentul tau. 2. Platiti caldura doar iarna, nu distribuit iarna/vara (60%/40% se practica pe la noi) 3. Ai vreo factura de pe o luna de vara? La incalzire si apa calda nu ma pronunt inca, e totusi si functie de intrebarile de mai sus. Da' curentul ala pe scara, chiar daca include pompa, hidrofor, e imens... Iesiti mai ieftin sa faceti upgrade la centrala nucleara. Centrala aia de la dyncalor e in condensatie, asa ca pretul e relativ normal. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
bre victoras... da tu de ce platesti? atat timp cat nu e un administrator, asociatie de locatari si propitari.... le platesti mumu.... sa te dea in judecata.... dar nu au cum...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
el nu plateste, plateau chiriasii. acum a ramas fara chiriasi, aia e problema si motivul acestui topic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Inaltimea Voastra, locuiti cumva la Castelul Peles?
Eu zic sa-L faceti muzeu. Poate asa mai scoateti din cheltuielile de intretinere. De, daca ati vrut retrocedare. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
O limuzina ii mai trebuie.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Isi ia una cu intretinerea pe o luna! - Vezi la "jurnal de bord"
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
l@u |
![]()
|
Victoras ai luat o hotarare ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
e beat mort, lasa-l...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
daca e mai beat ca mine il inteleg ...daca nu ...nu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 16 Apr 2010, 09:44) 1. Ce suprafata si ce inaltime are apartamentul tau. 156mp, nu stiu inaltimea, dar la 184cm ai mei, nu reusesc sa ajung cu mana la tavan din saritura. 2. Platiti caldura doar iarna, nu distribuit iarna/vara (60%/40% se practica pe la noi) Asta era tare, sa platim caldura si vara 3. Ai vreo factura de pe o luna de vara? Nu, au chiriasii. Numai ca unul pleaca si altul vine. Centrala aia de la dyncalor e in condensatie, asa ca pretul e relativ normal. Mii de scuze, dar chiar n-am avut timp sa sap pentru a afla ce-i aia "centrala-n condensatie". Daca-mi puteti explica-n doua cuvinte ar fi tare ok. Intai am intrat aici, mai tarziu intru pe net. QUOTE(argon @ 16 Apr 2010, 10:13) el nu plateste, plateau chiriasii. Adevarat, in principiu. acum a ramas fara chiriasi, aia e problema si motivul acestui topic ![]() N-am ramas fara chiriasi, iar concluzia ta dezvaluie frustrari teribile. PS. Ma gandesc cam in ce hal ai face daca ti-as spune cam cat e chiria. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Apr 2010, 16:19) zici ca n-ai ramas fara chiriasi ah? oricat ar fi chiria, nu ca as fi curios, e jumate fata de acu 2 ani, motiv de frustrare de altfel pe care o arunci elegant pe altii..mie mi se rupe, sincer...dar tot astept Lada aia Niva de vreo 2 ani. apropos, era o gluma, dar n'ai gustat-o, oare din frustrare? ![]() This post has been edited by argon: 21 Apr 2010, 19:33 |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Unicat in Cararcal, ultracentral, 2 camere dec., 74 mp., living 30 mp, renovat total, gresie, faianta, parchet, termopan , usa matalica, mobilat ultramodern, gaze, bucatarie utilata, pretabil locuinta serviciu, resedinta lux, protocol, cabinet avocat, notariat, consultanta, experizajuridic-financiar-contabila. Contract legal, numai persoane serioase, firme.
pret: pe masura ofertei, 300 euro negociabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://caracal.olx.ro/ultracentral-2-camer...at-iid-75823831 This post has been edited by fnp: 21 Apr 2010, 19:56 |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
- B
2007 Laureate + ABS
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.307 Joined: 24 June 07 ![]() |
In continuare pot spune decat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma, cu putina atentie la lecturare isi dadea toata lumea seama ca Victoras NU e din Caracal, si ca apartamentu' e in Bucuresti. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai, mai intrebati-ma de ce nu mai scriu aici.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
aici unde?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:43 |