Casetofonul stock
![]() ![]() ![]() |
Casetofonul stock
10tacl3 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|||
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
- amplificatorul "suporta" sub-ul
![]() - casetofonul solenzei nu are iesire pt subwoofer ![]() - banuiesc ca se poate face un artificiu sa iei semnal pt el dar efectul (basul) nu ar fi acelasi |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Exista niste filtre dedicate. Sau, si mai simplu... cauta amplificator care are intrare de semnal inalt (adica iei semnal de la difuzoarele).
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
10tacl3 |
![]()
|
multumesc
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sau cu banii de subwoofer cumperi alt mp3 care are direct line out.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george whp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
salut, stie cineva de ce pe radio i- mi merge sub-ul iar pe CD nu merge de fiecare data, iar atunci cand are bunavointa sa mearga, cand i-l dau mai tare se opreste?
|
--------------------
dacia renault
solenza megane
2005 confort 2009 1.4 16v gpl
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
10tacl3 |
![]()
|
QUOTE(ramsen @ 23 Apr 2010, 20:06) uite aici la bursa pe cineva care vinde un CD SONY www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=178009 ia si tu legatura cu el ...mie mi se pare ieftin e o oferta foarte buna dar din pacate am buzunarul foarte subtire si ce am in el pastrez pentru vopsea+chit si consumabile . subwoofer am , de aceea eram interesat daca suporta asta stock. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
uite iti trebuie asa ceva http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...%26tbs%3Disch:1
eu am asa ceva (pe un pioneer) si subwooferul de aude super.acum la tn nu stiu sigur dar nu vad dc nu ar merge. bafta |
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
QUOTE(10tacl3 @ 22 Apr 2010, 13:43) intrebare cam dumb...casetofonul solenzei stock poate suporta un subwoofer? ![]() Pt. a instala un SW pe cass-ul default al Solenzei, ai nevoie fie de o combinație de subwoofer pasiv + stație de amplificare cu filtru low-pass încorporat, fie de un subwoofer activ cu filtru low-pass încorporat. Dacă nu găsești stație cu filtru low-pass încorporat, sau este prea scumpă, idem pt. subwoofer-ul activ, ai nevoie să intercalezi un filtru low-pass pe traseu. Semnalul îl "furi" de la una dintre boxele din spate. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
10tacl3 |
![]()
|
ok, multumesc . imi iau gandul si de la asta momentan ca am primit o amenda frumusica
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CL-03-AMX
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Mi s-a blocat CD-ul in Radio CD (de fabrica) si am impresia ca trebuie sa dezmembrez aparatul.Exista cumva alta varianta?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu am patit o data. Iti recomand sa mai ai rabdare 1-2 zile, mergi cu masina si asculti radio, iar din cand in cand incerci sa dai eject. Eu asa am rezolvat. Apoi am aruncat CD-ul buclucas. De atunci nu mi-a mai facut probleme.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Azi l-am butonat toata ziua; n-a vrut in ruptul capului sa-l scuipe...E prima oara cand mi se intampla o problema cu el, in rest a functionat perfect.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
La o gropa zboara
![]() |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
am avut si eu probleme cu un CD-player in care mi-a ramas blocat cd-ul, si am luat un patent cu cioc lung, am bagat dupa CD si l-am tras afara, si pe urma am incercat din nou sa vad de mai functioneaza, si a mers ca nou
![]() cand tragi cu patentu de cd, iese putin greoi, dar iese (cu penseta nu merge) |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
crick |
![]()
|
L-am demontat,i-am scos capacul,scos cd(a iesit foarte usor,chiar prea usor ,sunt curios daca nu sunt probleme cu liftul,prea se balaganea cd-ul pe acolo),o sa-l montez si o sa-i fac proba mai tarziu.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi cum se prezinta cureaua de la mecanismul liftului poate patineaza
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Eu am avut problema cu cureaua din senin. Probabil de la caldura + timp s-a dus. Exact de spunea si bygy007
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
crick |
![]()
|
Cred ca de vina este cureaua,motorul se aude cum lucreaza,in schimb nici o miscare la mecanism.La cat era de incins cand l-am scos ,ma mir ca rezista acea curea de cauciuc.Mecanismul liftului este prins cu suruburi torx,setul de surubelnite il am la scarbici asa ca aman demontarea pentru maine.Problema este urmatoarea: se mai gasesc curele, ca n-am mai vazut prin magazine?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
crick |
![]()
|
Azi am demontat RCD-ul;nu are nici o curea,totul e pe roti dintate.Vinovatul-un arc de la mecanismul liftului desprins, nu stiu de unde,l-am agatat unde am putut si totul a revenit la normal.S-auzim de bine!
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
casetofonul cu care a fost echipata solenza din fabrica era cdplayer sau pe caseta? poate pune cineva o poza?
This post has been edited by totaldeacord: 3 Sep 2011, 00:11 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
unele au fost cu cd player ,iar unele cu casetofon.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
merci alexandru!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un cd player chiar bun, as putea zice. Bate la cur rau de tot Alpine-ul cu care l-am inlocuit (la partea de radio).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
crick |
![]()
|
Un RCD robust! Si la partea de CD si la partea radio,functia AF si cu RDS chiar foarte utila la cautarea unui anumit post in mod automat.Cand o sa am timp o sa-i aduc niste modificari pentru a nu se opri cand se da la demaror,o sa-i trag firul pentru viteza si apoi oprirea lui la conectarea alarmei.Pacat ca CD -ul nu citeste mp3 dar se rezolva cu un modulator FM.
Un pont: stergeti din cand in cand perdeaua care acopera fanta deoarece praful de pe aceasta poate zgaria cd-ul la introducere(am patit asta). |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
multumim pt pont.aia cu oprirea lui la activarea alarmei e buna.ar fi si mai buna oprirea lui la deschidera usii soferului dupa ce ai oprit motorul.adica ai mers cu masina,ai ajuns la destinatie ,ai oprit motorul si cand dechizi usa soferului sa se orpeaca si cd playerul.
![]() |
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai nu se opreste dupa ce scoti contacul?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:51 |