Intrebari diverse, la rubrica diverse
![]() ![]() ![]() |
Intrebari diverse, la rubrica diverse
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
x_dadu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 27 April 08 From: Pecineaga (CT) ![]() |
pai omu zice ca nu-i mai merge aeru conditionat, aia e pentru varianta fara, m-am uitat si eu in pdf-ul cel am si mai e o pagina, banuiesc ca asta e pe masinile cu a.c. :
Capture.JPG ( Size: 64.21k ) Number of downloads: 625 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway
2021 Confort
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ah, da... scuze, abia ma trezisem.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la ora aia scoteam macaraua din use
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
ms x-dadu si makatu
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Maskatu |
![]()
|
Vezi sa nu ai vreun scurt pe undeva...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Daca tot intra la diverse intreb si eu ... : Stie cineva pe unde trebuie sa umblu daca schimb culoarea masinii ??? Sau ce presupune mai exact aceasta operatiune ???referitor la acte...
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
tre sa schimbi certificatul de inmatriculare
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare.as putea sa imi fac eu instalatia la proiectoare, fara a o cumpara de la magazin?masina mea e varianta confort, deci nu a avut din fabrica proiectoare, deci nici instalatia aferenta lor.dar fostul proprietar i-a montat proiectoare dar nu le-a legat la instalatia electrica.si de cand am cumparat-o stau si eu cu ele tot asa.dar acum vreau sa le fac sa functioneze.ce trebuie facut?
vreau sa fac ceva serios fara sa aiba de suferit instalatia electrica a a masinii.poate posta cineva o schema? |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
In compartimentul motor pentru auto pana in 01.06.2001, siguranta pentru faruri ceata, f17 de 15A.
Attached thumbnail(s) far_ceata_stanga_si_dreapta_schema.jpg ( Size: 40.94k ) Number of downloads: 523 comutator_faruri_ceata_2.jpg ( Size: 15.09k ) Number of downloads: 518 comutator_faruri_ceata.jpg ( Size: 12.63k ) Number of downloads: 503 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
Sau daca vrei ceva mai simplu.....
Attached thumbnail(s) proiectoare2_resize.JPG ( Size: 15.92k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
SuperNova Campus... ce dotari are?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
jante de aliaj, eleron si parca cd-player dar sunt putine Campus
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Practic... o Clima fara AC. Multumesc. Vorbeam cu un coleg de clasa si imi zicea ca ar avea nush ce suspensie mai tare (cica "sport") si motoru un pic mai "cu mot(z)".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Campus = Clima fara aer, dar jantele de aliaj erau standard la campus, fiind optionale la clima si rapsodie, iar campus avea cd player, fata de clima care avea casetofon.
Mai multe detalii aici. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Ca tot este vorba de dotari,sunt cateva Dsn-uri Clima detinute de o institutie publica din orasul in care locuiesc cu ceva dotari in plus,din fabrica:geamuri electrice,cu butoanele amplasate transversal in fata schimbatorului.Nu stiu sigur de sevodirectie si blana pe capota,dar cred ca am sa intreb pe unul dintre cei care le conduc.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(p_alecsu @ 9 Jun 2010, 19:40) Daca tot intra la diverse intreb si eu ... : Stie cineva pe unde trebuie sa umblu daca schimb culoarea masinii ??? Sau ce presupune mai exact aceasta operatiune ???referitor la acte... Vopsesti masina ce culoare vrei, apoi faci o vizita la RAR pt o identificare si modificare in cartea de identitate si mai apoi la serviciul inmatriculari pt un certificat nou. Daca umbli cu ea vopsita alta culoare si nu mergi la RAR ti se ridica talonul si amenda e destul de maricica. |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
p_alecsu |
![]()
|
Si la RAR am nevoie de bonul de la vopsea nu ???
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Dupa vopsirea vehiculului in culoarea preferata, trebuie sa va prezentati la sediul unei reprezentante R.A.R. pentru modificarea culorii in cartea de identitatea vehiculului.
Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cartii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt: - cerere activitate R.A.R; - act de identitate solicitant; - cartea de identitatea vehiculului. Mentionam ca pentru modificarea culorii in cartea de identitate a vehiculului este necesara obtinerea in prealabil a unei programari, la numarul de telefon 021 9672, in cazul cand va hotarati sa veniti cu autovehiculul la reprezentanta R.A.R. Bucuresti. Informatii suplimentare se pot obtine la tel.: 021 318.17.30 sursa rar |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Nu iti cere nimeni bon, se uita ei la culoare si iti trec pe carte. Spre ex un prieten si-a facut Cielo din dotare portocaliu cu mov, dar movul ala era f inchis si i l-au trecut in acte portocaliu cu negru.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
p_alecsu |
![]()
|
Gata am inteles. mersi pentru lamuriri...Maine ma hotarasc daca o fac albastra sau o las gri....
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu zic sa o faci gri pentru ca este o culoare destul de frumoasa. Gandeste-te ca daca o faci alta culoare o sa se vada diferenta peste tot... la praguri in interior, la motor, sub capota, in portbagaj....
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Salutare am zis sa nu mai deschid inca un topic separat si voi posta aici urmatoarea intrebare:
Unde aveti pozitionat stingatorul? Raspunsul unora este in portbagaj probabil doar ca in caz de doamne fereste ajungi cam greu la el. Eu momentan il tin intre scaunul din dreapta si usa.Am avut si ideea geniala de al tine sub scaunul meu pana m-am trezit cu el sub pedale noroc ca nu avem viteza sunt lung in maini si am putut sa-l iau de acolo ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu il tin intr-o punga in portbagaj. L-as fi prins in stanga sau in dreapta dar nu am acel suport cu care am vazut ca vin multe stingatoare. Pentru a nu te incomoda cred ca cel mai ok este in portbagaj. Important este sa fie in termen.
bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Tot in portbagaj , intr-o punga il am si eu , alaturi de trusa . Alta varianta nu vad :-?? !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Eu l-am prins sub suportul din stanga al politei din portbagaj,in plasticul acela,in pozitie orizontala.Vine cam in oglinda cu cricul.Are acel suport de prindere de care spune Maskatu.A mea nu are acolo lampa rotunda.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Asa e si eu tot in portbagaj dar eu am niste ranforsari din lemn si am legat suportul stingatorului de acea ranforsare (dreapta ,in spatele becurilor)
Sa speram ca nu v-om avea nevoie de el ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Ce ramforsari de lemn
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
I-mi pare rau ca nu am poze acum dar pina diseara o sa fac (de sustinere a politei )sunt de la niste picoare de masa
![]() Gata am facut pozele ,ranforsarile sunt pentru a mai atenua "greerasi" din portbagaj ,in stinga si dreapta politei precum si sub polita, numai din lemn ![]() Poate sunt un pic inestetice dar ajuta mult si nu ia' mult din portbagaj This post has been edited by robyvol33: 16 Jun 2010, 15:10 Attached thumbnail(s) Imagine0717.jpg ( Size: 473.34k ) Number of downloads: 200 Imagine0718.jpg ( Size: 659.12k ) Number of downloads: 190 Imagine0719.jpg ( Size: 473.05k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
BoR |
![]()
|
Ce parere aveti de montarea a 1 sau 2 batatoare acustice pe traseul de evacuare,asa cum au unele Loganuri?Ar fi utile pentru reducerea rezonantelor?
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Lada 1200 Combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:12 |