Intrebari diverse, la rubrica diverse
![]() ![]() ![]() |
Intrebari diverse, la rubrica diverse
caphonne |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dupa aproape un an de cand am scandurica la polita, polita este la fel de dreapta. Se monteaza mult mai usor decat cu platbanda care este si mai grea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare: pot schimba singur bucsele de la bara stabilizatoare?sau mai bine merg in service?se regleaza geometria dupa schimbare?
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Le poti schimba singur dar ''pe genunchi'' te cam chinui.Poti intreba la service vezi cat este si faci comparatie.In mod normal ar trebui sa te conste maxim 1 ora manopera unde manopera varieaza intre 40-70 ron depinde se service.
Nu trebuie facuta geometria dupa. This post has been edited by caphonne: 18 Jun 2010, 10:44 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cam asta ai avea de facut daca vrei sa le schimbi... Regula spune ca la fiecare interventie asupra elementelor care apartin directiei se face ulterior geometria.
Attached thumbnail(s) bucsi_bara_stabilizatoare.jpg ( Size: 74.29k ) Number of downloads: 469 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
Scuze dar nu mai gasesc discutia aia despre bujii.Deci mi-am luat NGK BKR6E-11.Desteptul de la magazin mi-a zis ca sunt de Logan dar merg si la supernova.In postul ala care nmu il gasesc se vorbea ca la Logan distanta intre electrozi este de 1,1 siu la Supernova este de 0,9.Intrebare are ceva daca le pun asa sau trebuie neaparat sa le reglez?
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu reglezi nimic iar distanta e standard 0,9 si la logan si sn difera cele cu doi eletrozi si acolo tot cam la 0,9 cred ca au dimensiunea.
Plus noi avem bobina de indtucie care nu dezvolta destula energie ca sa maresti distanta la 1,1-1,3. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
caphonne |
![]()
|
Mai te grabesti sa raspunzi de obicei dai raspunsuri bune doar ca nu esti atent mereu
![]() ![]() Heeeelp maine sunt liber si as vrea sa le montez ![]() This post has been edited by caphonne: 18 Jun 2010, 20:34 |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
trebuie neaparat sa fie de 0,9
si poza cu extintorul pot sa si ajung imediat la el ca am si deschidere electrica la portbagaj Attached thumbnail(s) Imag039.jpg ( Size: 400.27k ) Number of downloads: 518 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
caphonne |
![]()
|
Roby ai mai pus odata
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
robyvol33 |
![]()
|
da, dar vream sa-l copiez pe @relu
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
O problema ce vreau sa o rezolv neaparat . De cateva zile a inceput sa imi scartie cuplajul volanului ( acela de pe podea ) si nu il mai suport .Am incercat sa il ung dar nu prea am cum sa introduc vaselina in el pentru ca are o "bucsa" din plastic acolo si mai are pe el un burduf din cauciuc. Se poate indeparta sau macar introduce pe sub acest burduf vaselina sa nu mai " cante " atat? Ms
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
caphonne |
![]()
|
[quote=GrOzOy,20 Jun 2010, 12:32]
O problema ce vreau sa o rezolv neaparat . http://www.daciaclub.ro/probleme-tehnice-d...ml#entry2472734 postul 4,5,6,7,8. |
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
poate sa mi spuna si mie cineva ce este placuta aia din portbagaj pe podea prinsa in 4 suruburi ? ms
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
Membru t3r0r1s7 Group: Members Posts: 238 Joined: 21 March 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
ms mult
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
intrebare : ..daca se urca ~ 3 persoane in spate ...se lasa masina..cam tare ...problema e ca dupa ce ies..masina ramane ..cam la jumate lasata..numa daca o "ajut" si trag de porpagaj..se ridica..aleas telescoapele sau arcurile? ..ca e cam enervant ..si nu stiu ce e ..
|
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cred ca ar fi amortizoarele... Cati km are masina?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Nu conteaza km... schimba amortizoarele urgent!
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Maskatu |
![]()
|
Conteaza km... daca le-a schimbat de 10-20 mii si ii face asa, atunci poate sa se duca cu ele la garantie (daca le-a montat in service autorizat). In general amortizoarele pica dupa 60.000 km... defapt dupa acest numar "magic" de kilometri, pica cam toate pe super nova... distributie, tobe, bielete, bucsi, bascule, amortizoare, arcuri, etc...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
km ..are
![]() ![]() multumesc. |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
caphonne |
![]()
|
Pe spate cam ce este de schimbat in afara de arcuri si amortizoare?
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Ai putea sa cumperi bilstein, adica ce au avut majoritatea din fabrica. Costa cam 80-100 ron un amortizor. Arcurile sunt 60-70 bucata, daca nu ma insel.
Caphone, pe spate nu prea ai ce sa schimbi inafara de arcuri si amortizoare...ar fi "doar" sabotii de frana, repartirorul si tevile de la furtunul de frana. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
Intrebam pentru ca am citit pe aici ceva de genul ''am schimbat bucsele amortizoarelor de pe spate..''
|
--------------------
Dacia
Supernova
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cred ca se referea la cauciucul de sus de la oala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cred ca cel de jos de la baza amortizoarelor .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robyvol33 |
![]()
|
ce am mai schimbat eu pe spate : ,ferodoo pe spate,furtune frina spate,cilindre frina spate,conducte frine,piulita
Attached thumbnail(s) 04062010_002_.jpg ( Size: 334.27k ) Number of downloads: 362 12.jpg ( Size: 482.53k ) Number of downloads: 352 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caphonne @ 22 Jun 2010, 15:57) Intrebam pentru ca am citit pe aici ceva de genul ''am schimbat bucsele amortizoarelor de pe spate..'' cred ca intr-un post de al meu ai citit asta.da am schimbat bucsile de jos de la amortizor pe spate.nu am gasit la magazin asa ca am pus bucsi de bascula de dacie.se potrivesc la fix, numai ca la capete trebuie pusa cate o saiba mare.acum traiasca gropile din bucuresti! |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:16 |