Vreau sa vand supernova
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa vand supernova
silviu_go |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
vw
sharan
2006
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
la bani aia gasesti doar daci model 99-2000 iar la 50 de milioane pe injectie modele 2000-2002 zambetul lu ilici.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
silviu_go |
![]()
|
crede-ma ca am gasit la bani astia dar numai rupturi, ex: (cica clima cu aer conditionat 5000 ron , anunt pe net, am ajuns si am vazut-o era confort, fara eleron, fara bandouri, vopsita cu pensula cred, avea instalatia de aer montata pe masina dar cica nu avea freon, ma rog praguri terminate a lasat-o in 4000 ron in 10 min de vorba ca am plecat imediat, daca mai stateam sa ma tiganesc poate o luam 1 milion),
morala e ca toti spun e ceas dar cand ajungi sa o vezi nu sti cum sa pleci mai repede , timp pierdut aiurea . |
--------------------
vw
sharan
2006
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(silviu_go @ 15 Jun 2010, 20:51) as vrea sa cumpar si eu o supernova, an peste 2000, km sub 120.000, cu aer daca se poate, pot oferi maxim 4500 ron.ma poate ajuta cineva poate se gandeste cineva sa o vanda. lasati oferte pe mail silviu0520@yahoo.com. Clima 5000 ron... pare ok din poze http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...32&hl=supernova bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
masina lui gabynew1 pare in regula mai ales ca omu dupa jurnalul de costuri a bagat in masina in 3 ani valoarea masini la cumparare, omu a schimbat multe, poate cu rost si fara rost, plus casco, plus manopera in service dacia, deloc rentabil ca dupa 3 ani peste 200 milioane investiti in masina sa o dai cu 50 mil. mda, raman la parerea mea ca dsn i o masina de zi cu zi in care sa nu iti versi tot salaru si sa pui deoaprte pt alta.
poti sa incerci si sa vezi masia daca nu are multa rugina iao pt ca cred ca in rest nu are probleme, fiind schimbate multe piese. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
silviu_go |
![]()
|
ms baieti dar a vandut omu masina.
|
--------------------
vw
sharan
2006
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Probabil a luat-o un cetatean "onest" care isi pune in plus 1500-2000 si o revinde.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
silviu_go |
![]()
|
la ce sa ma uit cand cumpar o dsn ?
am gasit o dsn clima,109.000 km, an 2001,verde la 1400 euro. dar problema e ca din poze arata a dsn confort. abia maine o vad.la ce sa ma uit ????????????????????????????????? |
--------------------
vw
sharan
2006
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
citeste asta http://www.daciaclub.ro/Merita-o-supernova...ml#entry1713566
22 Jun 2010, 16:42: ce ziceti baieti,se merita sa trec la o solenza sau cielo? vreau neaparat ceva cu servo! va cer parerile voastre , sa nu ziceti ca sunt ca ala de a facut topic-uri peste tot si nu a luat nimic! ![]() This post has been edited by robert1991: 22 Jun 2010, 16:42 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(silviu_go @ 21 Jun 2010, 20:15) la ce sa ma uit cand cumpar o dsn ? am gasit o dsn clima,109.000 km, an 2001,verde la 1400 euro. dar problema e ca din poze arata a dsn confort. abia maine o vad.la ce sa ma uit ????????????????????????????????? 1. verifica oalele spate portbagaj, MAI ALES sub mocheta care le acopera ( de preferat scoaterea mochetei pentru o mai buna vizualizare) 2. de verificat chederul parbrizului spate , mai ales partea de jos, pentru urme de rugina provenite de la eventualele scurgeri de apa, de care au avut parte multe dintre ele. 3. de verificat partea drepta fata (pasager - sub torpedou), pentru eventualele urme de antigel provenite de la calorifer spart + lichidul de racire daca se afla la nivelul corespunzator, multi care au caloriferul spart uita sa complecteze inainte de a aduce clientii sa vada masina. 4.de verificat lufturile de la usi, mai ales partea dreapta care e predispusa infiltrarii apei. 5. de verificat usile cum se inchid si daca colturile usilor (toate 4) lovesc partea de sus a aripii (valabil pentru usile spate) si coltul fata al usilor din spate (valabil pentru usile din fata) 6. de verificat cum se inchide hayonul, daca are joc sau nu. 7. de verificat daca masina a fost implicata in accidente( se verifica lufturile dintre aripi-usi / usi-usi,etc) 8. de verificat proiectoarele, multe s-au spart si au ruginit din cauza apei. 9. de verificat toate becurile de pe masina... avarii, ceata, marsalier, proiectoare, in special stopul de pe eleron (daca are), care de obicei nu functioneaza din cauza contactelor imperfecte 10. se verifica de rugina capetele amortizoarelor, in special cele spate, predispuse la rugina. 11. se verifica macaralele geamurilor prin actionarea lor (toate 4 usi) 12. de verificat sinele scaunelor. multe au ruginit si nu mai culiseaza deloc 13. de verificat MOCHETA din interior, in special cea din fata, ma refer de verificat daca este USCATA. Mai exact se scoate presul de cauciuc si se palpeaza mocheta. 14 de verificat lufturile la toate aripile, usile, capota, hayon, asta pentru a vedea daca este la "linie" si sa nu fi fost lovita, aripi/ usi schimbate, sau alte piese. 15. de verificat ceasurile de pe bord, kilometraj, turometru, benzina, daca functioneaza corect, si de verificat daca este posibil iluminarea ceasurilor din bord si functionalitatea martorilor + becurile din consola centrala si butoanele amplasate in bord (ceata fata, ceata spate, deschidere usi, dezaburire si avarii ( nu mai stiu sigur daca are bec pozitie in el din fabrica..) 16 de verificat tabla de sub bancheta spate. Daca a "luat apa" prin portbagaj sau usile din spate, atunci cu siguranta are urme de rugina. 17. de verificat compartimentul motor, eventuale urme de fusta fata schimbata, grila schimbata, tevi ac mutate. 18. de verificat instalatia de racire (ac) + treptele 1,2,3. 19 de verificat rotita de directionare a fluxului de aer ( picioare, parbriz, aeratoare bord) 20. de verificat reglajul farurilor prin rotirea rotitei din dreapta ceasurilor. Se poate parca masina in fata unui perete, se actioneaza rotita, apoi se urmareste daca cele 2 fascicule de lumina coboara respectiv urca in acelasi timp. 21. de verificat roata de rezerva si sistemul de prindere al acesteia. Coarba are in capatul celalalt un fel de "+" care se introduce in suportul special aflat in interiorul portbagajului spre bara. 22. de verificat inchiderea centralizata, inchiderea din cheie a usilor fata + hayon. 23. de verificat alarma si senzorii de prezenta. Se lasa un geam deschis, se armeaza si dupa 1-2 minute se baga mana in masina, ar trebui sa urle.... la fel si cu usile.... se armeaza alarma, si dupa 2 minute se descuie usile fata dreapta si stanga + hayon pentru a verifica daca functioneaza. 24. De verificat actionarea incuietorilor cu ajutorul cheii. Ambele usi fata (daca si cea din dreapta are incuietoare) + incuietoarea busonului de la rezervor + incuietoarea de la hayon. 25. Din fabrica masina primeste 2 chei. De verificat daca ambele chei sunt in regula, respectiv functioneaza inchiderea/deschiderea alarmei + inchiderii din fabrica de pe ele (chei), doar daca este cazul, anume masina este prevazuta cu alarma si inchidere. 26. de verificat uleiul. Sa nu fie negricios. Asta ar insemna ca nu a fost schimbat la timp si in timp pot aparea alte defectiuni din cauza neexploatarii corecte a motorului. Eu personal nu as cumpara o dsn din 2001, mai ales cu atatia km la bord... cu siguranta are multa rugina, si multe probleme tehnice! Daca este clima trebuie sa aiba proiectoare, bari vopsite in culoarea caroseriei, eleron, alarma + inchidere, turometru, indicator temperatura apa,tetiere fata spate, radiocass cu 4 difuzoare. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da... asculta-ne pe noi ca stim ce zicem.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
robert1991
la solenza ruginesc oalele la fel ca la dsn. in plus in afara de putin mai mult confort fata de dsn nu ofera nimic. in schimb un cielo parca e mai acceptabil...depinde de an si cum a fost intretinut... |
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
djasu82 |
![]()
|
ba nici cielo ca si ala papa la benzina si cand pica ceva te arde mult mai scump.
Nu va inteleg de ce va trebuie servo volanul nu se misca stand cu masina pe loc ci se pune in miscare. Poate expero ar fi mai acceptabil dar e euro 1 la fel ca cielo. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
dar solenza tot troncane ca supernova?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
pai alti au zis ca si aia troncane se plang destui pe forum nu mai stau sa-i caut acuma ... oricum e mai legata la fund fata de sn.
Sn se rezolva cu doua bari in x si la solenza cred ca la fel expusa de colegi nostrii care eu nu le-am dat dreptate desi imi cer scuze si acuma ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robert1991 |
![]()
|
djasu82 zici tu ca nu iti trebuie servo,dar cu a mea mai merge si prietena si trage de volan de nu se chinuie
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
djasu82 |
![]()
|
faci cum crezi , oricum tot trebuie sa o antifonezi
![]() Tragi de volan cu masina stationata intr-un timp nu foarte indelungat ai de schimbat la coloana de directie . Si eu am avut ocazia sa dau sn-ul si sa iau cu acelasi ban o solenza clima cu toate facilitatile dar m-am lasat pagubas si am cumparat opelu . Nu a fost o afacere avantajoasa ca au scazut preturile dupa aceea ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robert1991 |
![]()
|
ma mai gandesc
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Frate,ia-ti un cielo bun,an recent,nu dai multi bani,si este de vreo 5 ori mai bun ca Marca DACIA,oricare tip ar fi...si este muuuult mai ieftin decat oricare dacie,daca are si gpl te-ai scos,sau ii pui tu...eu acum 3 ani daca aveam minte nu luam dacie..dar asta e..la anu imi iau altceva..
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(p_alecsu @ 22 Jun 2010, 18:00) robert1991 la solenza ruginesc oalele la fel ca la dsn. in plus in afara de putin mai mult confort fata de dsn nu ofera nimic. in schimb un cielo parca e mai acceptabil...depinde de an si cum a fost intretinut... Prin ce mijloc ai ajuns tu la concluzia ca solenzele ruginesc la oale la fel ca super novele? ![]() Cielo... hmmm... da e bun, cred ca consuma 12 in oras... daca preferi sa ai un consum de 3-4 litri in plus si sa ai confort ceva mai bun, da merita... QUOTE(robert1991 @ 22 Jun 2010, 18:18) Nu. Solenza are alta tabla si alte plastice interioare, mult mai calitative. Mai ales tinand cont de faptul ca solenza, cu toate ca este aceeasi marie cu alta palarie (fata de super nova), a fost facuta 100% cu francezii... cap coada. Incepand cu interiorul, si terminand cu tabla din exterior si facelift-ul care nu il mai punem la socoteala. Dupa mine solenza este o masina mult peste super nova. Am condus solenza, si nu vorbesc din balarii. Desigur, orice padure are uscaturile ei... daca un nene se urca intr-una in care s-a carat varza, evident nu va avea parte de aceeasi masina precum are o persoana care are grija de ea. Daca as avea acum 3000 de euro as lua o solenza scala fara sa clipesc. La banii astia nu gasesti masina cu atatea dotari si cu km putini... decat ursuleti panda din 1950, poate cu si mai multe dotari dar cu 200.000 km in bord... bafta |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
eu la 3000 eu. mai pun inca 4000 eu. si i-mi iau opel astra H sau ford focus (din 2007)dar nu sunt hotarit
![]() scuzati off topic. This post has been edited by robyvol33: 22 Jun 2010, 21:09 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
p_alecsu |
![]()
|
![]() Alex Group: Members Posts: 355 Joined: 11 December 09 From: 25 km de Pitesti ![]() |
maskatu in afara de masina mea tinichigiul avea 2 solnite cu oalele praf. amandoua la primul proprietar si super ingrijite dar folosite si pe drum de tara...deci nu zic ca solenza e la acelasi nivel cu dsn dar nici prea mult peste...
|
--------------------
Dacia
Supenova
2001 Rapsodie
- AG 10 WSM
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu nu am vazut vreo solenza cu aripile ruginite... in schimb super nove... rar vad cate una cu aripile neruginite. Nu vreau sa intru in polemica sau sa ma contrazic aiurea. Nu spun ca nu ai dreptate, orice padure are uscaturile ei... dar nu putem generaliza solenza la capitolul rugina, precum putem generaliza super novele...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
ms Maskatu chiar ce ai scris tu vroiam sa aflu
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca vrei masina pe la 2500-3000 ia-ti solenza scala (are aer, jante, eleron, geamuri electrice, airbag sofer,servo directie). Daca ai peste 3000-3500, deja vorbim de logan, din primele loturi evident.
Treaba cu primul propietar si revizii la service este discutabila... sunt destui berbeci care au avut cunostinte pe la service, au facut revizia in spatele blocului si au luat decat stampila din service. Sunt masini si cu 4-5 propietari care arata mai bine decat altele care au avut doar 1 propietar.. deci... |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
inca 2 intrebari mai am
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Aerul la solenza este cam acelasi daca nu identic cu cel de pe logan. Nu as recomanda solenza diesel... nu are un motor prea reusit, putere mica, trage greu, consum nu tocmai mic si taxe mult mai mari... mai multe pareri pro si contra diesel aici. Si daca nu ma insel pe solenza diesel nu exista ac...
Cu 2500 gasesti si solenza scala sau clima... uite am gasit eu 2 pe autovit, asa informativ http://autovit.ro/dacia-solenza-C13703597.html http://autovit.ro/dacia-solenza-C13671145.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
cu solenza nu am mers, dar cu cielo da.chiar daca re un consum un pic mai mare ca supernova, dar nu se compara la confort.este mult peste supernova.in locul tau as alege un cielo intretinut ca la banii astia gasesti sigur.
ma bate si pe mine gandul sa vand supernova si sa ma indrept catre un cielo. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cu maxim 2500 nu gasesti decat cielo din 95-96, maxim 97 sau 2000+ = taxiuri... toate cu peste 100.000-150.000 km in bord... eu unul as prefera o solenza din 2003-2004 cu 40-60 mii km. Plus ca daca iti iei un cielo din 95-96, sigur are probleme cu rugina (vechime de 15 ani !!!!) si te costa si o gramada sa il aduci iar la "linia de plutire".
Eu unul vad absurda comparatia unei solenze din 2003-2005, cu un cielo din 1995-1998.... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:41 |