Vreau sa vand supernova
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa vand supernova
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
paradox_utopic |
![]()
|
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 29 Apr 2010, 09:57) mult ! eu am dat 3000 pe a mea acum un an (impecabila) acum sa zic ca iau 2500 preturile sunt reale,am un priten care s-a hotarat pt una noua, isi vinde ford focus0ul din 2001 pe motorina cu 3500 masina e super,omul i-a facut reviziile numai in service... cat sa ceri pe o solenza...dar pe supernova,care are cateva hibe tipic romanesti :rugina,apa in ele,etc...e clar ca si cu 1000 de euro cat iei pe una nu poti sa-i folosesti decat ca avans pt una mai buna,eventual noua supernova e masina ideala pt un cost de exploatare / intretinere mic |
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
0% fransiza pe toata linia.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca te prind cei de la asigurari ca ai facut-o dauna totala intentionat eu zic ca nu mai primesti niciun ban, poate si platesti vreo amenda.
Valoarea estimata de Casco se obtine conform unor tabele de depreciere din valoarea de nou, in functie de vechime. Nu are mare legatrura cu valoarea de piata intrucat nu tine cont de chestii elementare cum ar fi nr km, uzura unor componente, aspect general, etc. De asemenea sa nu te trezesti in cazul vreunei daune totale cu cei de la Casco ca aduc in discutie despagubirea cu o suma mai mica, intrucat masina a fost supraevaluata. Nu cred sa fie cazul tau, dar am mai citit de astfel de practici. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nici nu se pune problema de asa ceva..never ever. nu sunt genul! a fost o exprimare doar.
sa va spun un lucru - prefer sa platesc casco degeaba si sa nu am nevoie de el..dar sa am totusi o siguranta ca in caz de s-ar intampla ceva grav..m-as mai alege cu ceva. ![]() p.s. niciodata nu poti fi prea sigur! This post has been edited by turturel: 29 Apr 2010, 22:04 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
QUOTE(t3r0r1s7u @ 28 Apr 2010, 16:58) si cam cat ai da tu pe o supernova in momentul de fata cu aer( ca aia nu e CLIMA.) a? 80 mil? 100? pai la banii astia cauti deja solenza ori te gandesti serios la un logan fost taxi. <span class='edit'>28 Apr 2010, 18:00:</span> Eu nu as da nici-un ban, nu as mai cumpara DSN. Dar nici nu as vinde DSN-ul meu cu 6000 ron. Doar daca esti frate cu tata(poate, nu sint sigur). |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am si eu o intrebare. Daca dsn se vinde cu 4000-5000 ron, berlinele pe injectie din ultimul lot care sunt si din 2003, cu cat se vand? 1000 ron? Am intrat pe autovit si le dau astia cu 1200-1500 de euro. Si dsn care are aer, si motor + cutie renault sa se vanda cu sub 1500 de euro? Pai unde este logica?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Adevar graiesti.
Foarte mari preturile la respectivele dacii avand in vedere diferentele dintre supernova si ele. |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
t3r0r1s7u |
![]()
|
Membru t3r0r1s7 Group: Members Posts: 238 Joined: 21 March 10 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 30 Apr 2010, 16:39) Am si eu o intrebare. Daca dsn se vinde cu 4000-5000 ron, berlinele pe injectie din ultimul lot care sunt si din 2003, cu cat se vand? 1000 ron? Am intrat pe autovit si le dau astia cu 1200-1500 de euro. Si dsn care are aer, si motor + cutie renault sa se vanda cu sub 1500 de euro? Pai unde este logica? pai aia cer dar cine ar da atat pe o berlina?! de ce crezi ca ei cer ei raman cu ele? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 1.4 Clima
- B 173 ROR
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Da .. si eu vreau sa vand batrana supernova din 2001 , vreau sa ma indrept catre ceva mai nou ... nu este exclus un logan 1,6.
cat credeti ca pot sa obtin pe o supernova 2001 model rapsodie (fara ac) , nou vopsita , cauciucuri din 2009 a doua parte a anului , ingrijita , rezolvate majoritatea problemelor de rugina , antifonata (usi , podea , capota , portbagaj ) masina are aproape 90.000km , s-au respectat cu strictete consumabilele ... pe scurt masina merge bine . masina a fost numai in famile , am primit-o de la unchimiu. intentionez un maxim de 50 de milioane ... chestia e sa gasesc pe cineva cunoscut ca sa-mi dea atat ca doar asa poate sa stie cat a fost de intretinuta masina si sa aprecieze ce dau mai departe ... in fine voi ce credeti pot sa obtin 45? This post has been edited by ti3sto: 1 May 2010, 19:12 |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Posibil sa obtii chiar mai mult de 50 de mil. daca ai pus-o la punct. Lasa niste poze cu ea sa se vada despre ce e vorba.
|
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
o sa adaug niste poze , masina inca nu este gata , inca e la vopsitorie.
|
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
limeandmint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 May 10 ![]() |
vladutz_sb si ti3sto da-ti-mi si mie id vostru
![]() |
--------------------
nu
nu
- 6556515
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
sa il pun si aici ca cine stie .... deci id: vladutz_sb
|
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
turturel |
![]()
|
azi am vrut sa imi vand supernova mea. tin sa spun de la inceput ca puteam sa scot 65 milioane pe ea. dar sa va spun la fel de sicer am spus pas. de ce? fiindca la cat suflet am pus in masina asta..si la cat am bagat in ea..nu sunt multi bani..dar am avut grija sa nu ii lipseasca ceva. cand a venit termenul..s-a schimbat ce era de schimbat.
bun. luam 65 pe dansa. ce imi luam? alta dsn? iar pune-te si antifoneaz-o, bagai ulei bun, anvelope, casco, acte..bla, bla ,bla. barem a mea nu are rugina la oale..luam alta care poate era full de full..ca masinile bune nu se dau asa usor. sau daca nu luam sn..luam slz..si ma impacam cu faptul ca nu mai imi scartaie plasticaraia din bord...in rest acelasi rahat. am decis sa o pastrez..sa fac tot posibilul ca sa ramana la mine. de vandut oricum nu eram hotarat sa o dau..am facut o intrebare mai mult de curiozitate respectivului. eu unul zic pas acestor preturi si prefer sa merg cu ea in continuare. in momentul de fata daca as dao..noul proprietar nu ar avea de bagat un leut in ea..cel putin la partea mecanica. am ajuns la concluzia..ca decat sa o dau pe 2 lei..mai bine o pastrez..cum spun unii e rabla ta si stii cum merge. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
mda... ieri mi sa oferit 1300 euro pe ea... haha... nu o dau :|
|
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
vad ca deja au inceput sa scada drastic preturile la masini.o sa ajunga supernovele pe la 1000-1300 sigur
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai daca un audi din 2005 a ajuns 4000 de euro si imatriculat in ro . Se tin loganurile la pret dar la anu scad virtiginos daca nu chiar in vara.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu caut un matiz pt sormea si am gasit pe la 1500 chiar bune.apropo daca stiti matiz-uri de vanzare astept pm.mersi si scz de off topic
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
turturel |
![]()
|
audi 2005 model "dauna totala"?
nu spun ca nu or fi scazut preturile..dar nici chiar asa. o masina buna intotdeauna va fi mai scumpa ca una incolacita dupa vreun copac. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
|
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
pastrati-va fratilor masina, ca nu se merita sa o vinzi.
doar in cazul in care ti-ai luat alta noua si nu mai vrei sa platesti asigurari,impozit , roviniete , etc. in caz contrar e o masina care te deplasezi cu ea dupa ora de retragere la depou a ratb(si tot e bine, gen urgente si concedii), intr-un cuvant libertate. asa cu toate hibele ei care nici o alta masina nu le are (parerea mea), e totusi o masina berlina , asa cum scrie si in talon. daca nu dispuneti de finante pentru alta NOUA in primul rand, asta e ideala, pentru cetatenii acestei tari aflata in criza financiara, cetateni care sunt remunerati cu 800-1500 ron si chiar un pic mai mult. va saluta cu stima un supernovist care intra mai rar pe forum dar care discutia asta la atras mult. ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
georgescule dc numai vi la intalniri?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
and_rei |
![]()
|
poate are omu treaba sau lucreaza.eu de 3 duminici n-am mai fost pt ca am lucrat
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
treaba si obligatii in primul rand si in al doilea rand serviciul.
as vrea sa vin can o pun putin la punct.(contacte la usi ca maskatu, plafoniera centru si daca e cascaval geamuri la buton, ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 30 Apr 2010, 15:39) Am si eu o intrebare. Daca dsn se vinde cu 4000-5000 ron, berlinele pe injectie din ultimul lot care sunt si din 2003, cu cat se vand? 1000 ron? Am intrat pe autovit si le dau astia cu 1200-1500 de euro. Si dsn care are aer, si motor + cutie renault sa se vanda cu sub 1500 de euro? Pai unde este logica? de unde stii? pe autovit intra vanzatorii si pun pret, nu noii proprietari sa se laude cu cat au luat-o. QUOTE(ianys_andrey @ 15 May 2010, 12:26) eu caut un matiz pt sormea si am gasit pe la 1500 chiar bune.apropo daca stiti matiz-uri de vanzare astept pm.mersi si scz de off topic pe ce principiu ai dedus ca-s chiar bune? nu-mi spune, pozele de pe net?! am luat de o luna Matiz, am cautat si cautat, cu 1500 numai cazaturi pe care inca se mai distingeau urmele actibildelor dezlipite cu tigari sau guma de mestecat, vopsite, sau van-uri cu bancheta montata ulterior, atentie, e omologat cu 2 locuri si te-ai ars daca esti prins. Pana la urma am gasit unul pe placul meu din 2004 la 2200, cu aer conditionat, conditia principala. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
pana la urma ai trecut de la espero la matiz?
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu, pentru madam.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slash21 |
![]()
|
![]() Membru-Hunedorean Group: Members Posts: 376 Joined: 20 January 10 From: Lupeni ![]() |
eu mi-am luat o DSN din targ in urama cu o luna si am dat pe ea 6000 de lei,a cerut pe ea 6700.eu zic ca merita investitia. Fotografie052.jpg ( Size: 528.21k )
Number of downloads: 107
Fotografie054.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 122 cred ca iti iei pe ea maxim 7000 de lei |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- HD 09 CWT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:26 |