trusa medicala, triunghi, extinctor, locuri de "instalare" modalitati de montare
![]() ![]() ![]() |
trusa medicala, triunghi, extinctor, locuri de "instalare" modalitati de montare
JAC |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|||
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu intentionez sa incropesc un suport pentru triunghi pe capacul portbagajului, evident fara cutie. Ma voi folosi de gaurile care exista deja acolo si de o cutie de la triunghurile vechi DACIA pe care o voi prinde cu velcro.
Pentru restul se poate incropi o plasa intr-unul dintre "buzunarele" laterale de deasupra aripii. Daca ai intors roata, cred ca se poate baga acolo trusa medicala, impreuna cu trusa de scule, becurile si alte cele. Am vazut un suport de plastic pentru extinctor, dar la asta ma mai gindesc. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu le am intr-un fel de husa de la Dacia. Nu au zdranganit niciodata.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Eu personal am pus triunghiul si trusa in portbagaj, exact in spatele banchetei. Ideea e ca dupa roata de rezerva, forma tablei din portbagaj coboara putin. Acolo le-am pus eu:P Apoi, bucata aia de material cu care e acoperit porbagajul am pus-o peste. Inainte daca puneai in spatele protbagajului ceva greu, isi schimba forma, dar acum sta curbata putin in sus. 2 chestii rezolvate dintr-o lovitura.
Legat de extinctor, il tin in partea dreapta al portbagajului, in spatiou de depozitare din spatele stopului. e in pozitie orizontala, si este imobilizat perfect. Nu cred ca este nevoie sa atasez poze ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
JAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 16 June 05 From: sibiu ![]() |
Azi am montat triunghiul reflectorizant pe capota portbagajului:
pozele vorbesc de la sine.... Pe partea cutiei care vine fixata pe capota portbagajului am lipit un fel de burete autocolant (se foloseste ptr "antifonarea" profilelor ptr rigips) - nu stiu daca formularea e corecta.. dar sper ca ati inteles. Acelasi lucru l-am facut si in interiorul cutiei, dupa care am fixat-o cu coliere de plastic pe capota portbagajului. timp de lucru max. 10 min Attached thumbnail(s) Image014.jpg ( Size: 212.71k ) Number of downloads: 2087 Image015.jpg ( Size: 266.37k ) Number of downloads: 2100 Image016.jpg ( Size: 112.31k ) Number of downloads: 1945 Image018.jpg ( Size: 139.54k ) Number of downloads: 2290 Image019.jpg ( Size: 121.19k ) Number of downloads: 2405 Image021.jpg ( Size: 157.51k ) Number of downloads: 1546 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
daca se deschide din inamplare,ai toate sansele sa zgarii luneta!mai bine le lasai jos in portbagaj
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu le am in stanga, langa cric
nu cumva ar trebui sa fie la diverse? |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
eu vreaus a le atarn prin masina sa nu mai stau sa mai deschid portbagajul cand ma opreste politistul si cand pun frana mai brusc sa imi vina extinctorul in cap ......... sa ma mai gandesc o data unde sa le pun si sa mai deschid si eu un topic ca nush in ce pozitie sa il pun sa nu ma loveasca...........
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
JAC |
![]()
|
sau... sa nu mai deschizi un nou topic, si sa nu-ti mai pui atatea probleme, iti propun ca in fiecare dimineata inainte sa te sui in masina sa-ti dai una cu stingatoru in cap.... asa macar stii o treaba...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
nice one JAC =))
on topic... oare nu se poate monta triunghiul direct pe capacul portbagajului, si sa fie ceva de genul audi, de ex?? Ce e sigur insa, e faptul ca fie pui doar triunghiul, fie ca il pui cu tot cu a sa cutie, daca nu il fixezi cum trebuie, in timpul mersului vezi auzi zgomote.... multa grija !!!!!!!!!! |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
extinctorul meu are un supor pentru prins in perete si ma gandeam sa dau doua gauri in bara aia orizontala din spatele banchetei si sa-l prind acolo(dar daca ia foc masina,pana il scot de acolo....Doamne fereste).la faza cu fixatu direct pe portbagaj ca la masinile straine , nu mre decat daca ii tai varful ,pentru ca nu intra acolo(si la acele masini triunghiul e taiat sau e o jumatate de triunghi)
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
JAC |
![]()
|
alt fel de a prinde triunghiul: ptr cei care si-au pus mocheta pe capacul portbagajului, ar putea face un buzunar din mocheta sau alt material si in el sa bage TR....cand o fi mai cald am sa fac si eu acest lucru....
This post has been edited by JAC: 26 Jan 2007, 12:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI 82CP
aprilie 2005
- JAC
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
despre extinctor, personal consider ca in portbagaj e cea mai ineficienta amplasare.
daca ne gandim ca majoritatea incendiilor sunt cauzate de defectiuni la sistemul electric, iar majoritatea avem deschiderea portbagajului pe telecomanda alarmei si broasca dezactivata, deschiderea portbagajului in caz de defectiune electrica este imposibila. cred ca o amplasare buna pentru extinctor ar fi sub scaunul pasagerului. poate fi accesat usor si nu cred ca incurca prea tare. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Spune si cum daca tot ne-ai intaritat,ti-ai facut tu? cum cu ce sa-l prinzi si unde exact.
This post has been edited by bobo77: 26 Jan 2007, 23:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
pana opresti motoru, pana scoti cheia, pana nimeresti gaura de la portbagaj....are dreptate bassfreak.... si eu vreau sub scaun...ca la clio...da nu am suport...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Suport de plastic negru pentru stingator, in tirg la tigani 5roni - folosit, fara tocmeala.
Da cred ca s-ar putea incropi ceva dintr-un suport de sticle, din acela din sirma, pentru bucatarie, care s-ar putea prinde de barele de sub scaun (daca n-a facut-o deja Klaus ![]() This post has been edited by gomez99: 27 Jan 2007, 16:51 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu am facut inca, doar am prezentat opinia mea si ideea.
cand o sa fac, o sa va prezint si modul de realizare. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(JAC @ 25 Jan 2007, 13:04) Azi am montat triunghiul reflectorizant pe capota portbagajului: pozele vorbesc de la sine.... Pe partea cutiei care vine fixata pe capota portbagajului am lipit un fel de burete autocolant (se foloseste ptr "antifonarea" profilelor ptr rigips) - nu stiu daca formularea e corecta.. dar sper ca ati inteles. Acelasi lucru l-am facut si in interiorul cutiei, dupa care am fixat-o cu coliere de plastic pe capota portbagajului. timp de lucru max. 10 min Harram sockharrdamm scho shea rrea pe ccal avveamm ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie careva care e termenul de valabilitate a trusei medicale? Pe ea nu scrie nimic... E vorba de trusa data de Dacia odata cu masina. Am vazut la TV ca ar trebui sa respecte niste norme si un termen de valabilitate...
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
18 luni
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi am luat din Selgros Berceni trusa daia neagra Vesta cu 27RON (valabile 2 ani si fabricate luna asta = proaspete) si stingator la 24RON (tot luna asta fabricat si cu abtzipild RAR pe el) ... desi peste tot la benzinarii si in targ sunt truse la 40RON si stingator la 60RON, asa ca ....
Mai erau si truse mai dichisite la 25RON valabile 2011, dar nu produse de Vesta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
1.4 MPI
|
|
kiss16 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 June 08 ![]() |
trusele date de dacia odata cu masina au valabilitate 24luni
scrie pe ea |
--------------------
dacia
kissfm
2008/logankissfm1.6
|
|
Schumi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 30 April 07 From: undeva langa Bucuresti ... ![]() |
klaus are dreptate. Pe a mea scrie 18 luni si e de la Vesta,mi-au dat-o cei de la Dacia odata cu extinctorul si triunghiul in 2006 cand am luat masina. A expirat si nu stiu daca se merita sa schimb numai produsele expirate sau sa o iau cu totul. Am inteles ca e cam la acelasi pret.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 1.4 MPI + GPL 82 CP
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
stingătorul și trusa merg puse în roata de rezervă. întoarsă în prealabil invers. triunghiul merge în spatele banchetei, sub mochetă.
|
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cit ai dat pe supotul de la stingator si cum se prinde?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Parca 7lei si se prinde cu o piulita rapida in gaura unde era a 3 a prindere a manivelei de roti la modele pana in vara 2006. Exista si acum aceasta gaura ramasa neutilizata sub mocheta laterala dr.
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
cezarp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 07 ![]() |
intors roata de rezerva
pus in roata de rezerva trusa medicala + stingator (invelit in carpe sa nu se zgarie de la surubul de fixare al rotii) ingramadit langa roata triunghi reflectorizant |
--------------------
Dacia
Logan
abs+ 1.4mpi 2007
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Astia (legiuitorii) au innebunit de tot. Acum trebuie sa cari 2 triunghiuri reflectorizante !
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:25 |