Ce parere aveti despre skoda?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti despre skoda?
bogdanelkva |
![]()
|
||
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
SUNTETI MINTITI!
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
furati poporu cu televizoru.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
eu cred ca ne inselam unul pe altul!
dar iarasi e posibil sa ma insel! |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu am un cantar care indica bine,deci nu cred ca ma insel.
Dar daca nu indica bine,nu ma insel? ![]() |
--------------------
ford
2009
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
logic ca te inseli
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ne inselam cu totii. E masina tatalui prietenului de la gradinita, Danut.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
kog |
![]()
|
Danut are Skoda?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
nu mai inteleg nimic
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu Danut, ci ala negru de raspira greu, taicasu'.
A deschis Slider2 chestionar. This post has been edited by Bulldog: 29 Apr 2010, 20:04 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Mie cand aveam mai putin de 10 ani nu imi placeau Skodele.
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kog |
![]()
|
ala cu manuta aia mica de le dadu drumu din puscarie. Il stii doar
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
adită |
![]()
|
tac-su de era frac-su a lu' ma-sa?hai mai oameni buni...a cuiii e skoda?
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kog |
![]()
|
a mea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bogdanelkva |
![]()
|
Politia din Satu Mare stie de Skoda asta?sa se puna filtre!
|
--------------------
ford
2009
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ceva e putred cu skoda asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adită |
![]()
|
kog tu te inseli sigur frate!clar nu e ta! aia din avatarul tau..e cam crem!nu imi dau seama bine..nu imi place cum pica lumina..e posibil sa ma insel!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
kog |
![]()
|
nu te inseli
![]() ai fost mintit ...de mine ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.........
........
...........
|
|
adită |
![]()
|
aloooooooooo mai usor cu violenta!abea ai venit fi fluturi armele alea pe aici!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bogdan2001 |
![]()
|
![]() Daciot-Lastunar-Skodar Group: Members Posts: 620 Joined: 25 November 09 From: Satu Mare ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 29 Apr 2010, 17:15) Lasati mai prostiile, ca asta e forum serios. Si zi bogdanele tata, cum merge Skoda, ca pe roti nu? Cum ai rodat-o? Condus batraneste, cu schimbari la maxim 2500, sau cu metoda noua, cu downshift de la 10000? Oricum, facem noi misto, dar te invidiem pentru achizitie, pentru ca skodele-s masini bune, pe viata... o poti lasa mostenire copiilor tai, daca s-o mai folosi motoare pe benzina si atunci. Singura lor buba e echilibrarea maselor, ca Skoda e o firma care traditional a construit masini cu motorul in spate, care aveau caracteristici comportamentale asemanatoare Porsche-urilor vremii, iar acum au trecut cu motorul in fata si se simte lipsa de experienta in aceasta configuratie. Dar de asta s-au unit cu cei de la VW, ca sa poata face schimb de experienta. Apropo, motorul ala are turbo, sau cum de scoate 122 de cai dintr-un motor cat ala de dacie 1410? Caracteristica unică a tehnologiei TSI, oferită de Volkswagen cu caracter exclusiv, în calitate de unic producător care pune la dispoziție această realizare pe plan mondial, este reprezentată de combinația dintre injecția directă cu benzină și dubla supraalimentare. „Twincharger“, un compresor mecanic de supra-alimentare combinat cu un turbocompresor. Raspunsul corect este ca acest TSI are si turbina si compresor. |
--------------------
Skoda
Octavia
Business/2010
- SM06BMF Skoda S100 1976 SM03DZD
Dacia 1300 1978 SM02VVD Dacia Duster 2021 SM10BMF Dacia Solenza 2003 SM15BMF Si lista continua... |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
adita, te torn ca ai incercat sa fentezi sistemul de pontaj!!!
|
--------------------
.........
........
...........
|
|
Bulldog |
![]()
|
Asta e colegu de la gradinita, Ionel. Taicasu' are Logan si se oftica pe Bogdanel ca are skoda si se lauda pe forum.
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bogdan2001 @ 29 Apr 2010, 21:18) Raspunsul corect este ca acest TSI are si turbina si compresor. ca la Portile de Fier, nu? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
bogdan2001 nu vreau sa te contrazic , dar motorul de 122 din cate stiu eu nu are compresor mecanic(are doar turbina) , cel de 140/150/160/180.. are si compresor si turbina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
bogdanele stim si noi sa citim pe siteul fauve.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(bogdan2001 @ 29 Apr 2010, 20:18) nu, motorul cu turbocompresor (turbina) si compresor produce de la 160cp in sus, restul au doar turbina. si inca o chestie fiat prin divizia s-a sport abarth a scos mai mult, respectiv 180cp, doar cu turbo... This post has been edited by slider2: 29 Apr 2010, 20:45 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
si 140 cp are compresor
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
adită |
![]()
|
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 19:47 |