GUMBALL 3000, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
GUMBALL 3000, ce parere aveti?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
wtf is this?
au un site care se incarca intr-o ora, nu am rabdare sa-l incarc sa vad despre ce-i vorba |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E un raid de 3000 de mile, in 6 zile. Inscrierea costa 40.000 de lire sterline (sau, daca preferati in moneda nationala: 210.000RON) de echipaj, adica o masina si doi oameni. In banii astia sunt incluse cazarea si accesul la petreceri. Practic e un bairam pe roti.
@ ydaniel: crezi ca e cineva dispus sa dea fie si 100.000 ROL ca sa vada un Logan la Gumball? This post has been edited by tatabobu: 29 Sep 2005, 11:35 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
organizez eu ce gumball vreti, cu 105.000 RON. Vorbesc serios. astept inscrieri. nr. minim de participanti: 5.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
drakool21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 10 July 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am ras copios de faimosul Koenigsegg CC la care din 100 in 100 de mile se strica ceva....pana la final (la care n-a ajuns omu ca l-a arestat politia
![]() ![]() ![]() This post has been edited by drakool21: 29 Sep 2005, 12:21 |
--------------------
Dacia / SEAT
1310 / Ibiza
1999 1,4l carburatie / 2006 1,4l TDi
- B-nn-XXX In Trance We Trust
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Mi se pare cea mai tare "cursa de masini".. numai distrusi acolo...
e penibil nenea ala cu hummerul limo... si dementii aia din suedia cu hummerul galben... Cele mai "tari masini" mi se par FORD-ul ala "MASINA DE INGHETATA" si VW dubita cu motor de 911 turbo... daca as avea banii aia m-as duce cu o 1310. Sa-i pun pe toti in "fund"... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La competitie au participat si dementii de la Jackass. Erau inscrisi c-un Jag Sovereign si cu un Chrysler Voyager penultimul model. Ridea toata lumea de ei cind ii vedea cu ce toroape de masini participau. In anul respectiv a cistigat un tip cu un Brabuv V12.
Oricum, raidul nu e chiar legal, participantii find adesea opriti de politie, amendati sau chiar arestati. Ca sa nu mai zic ca-i tineau ex-sovieticii pe la granite cu zecile de ore. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai da.. nu au reguli... nu au decat traseu.. fiecare merge cum si cat poate... anul trecut suedezii aia cu hummerul au parcurs nu-stiu ce tara DEPASIND NUMAI PE DREAPTA... asa si-au propus ei de la inceput...
iar limita de viteza nu exista.. la urma urmei daca ai avut 40.000 de lire sterline sa te inscrii mai dai si cate 2-300 E pe amenzi... merita... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da si mie mi-a placut mult de tot vw transporter 1967 powered by porsche si cu un interior din piele de sarpe cu dotari de nava spatiala!insa cea mai tare masinuta este de departe lambo!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
ce e chestia asta... ca nu inteleg "GLUMBALL 3000" ???
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
asa se cheama.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Yva |
![]()
|
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
E ceva gen "Wacky Racer" de pe Cartoon Network dar versiunea reala.
![]() |
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|
ydaniel |
![]()
|
Un "raliu" in care conteaza 2 lucruri: sa mergi cat de repede poti si noapte sa te distrezi la greu!si inca ceva,de fapt cel mai important lucru:sa ai o jucarie "bengoasa":P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 1 Oct 2005, 21:05) Un "raliu" in care conteaza 2 lucruri: sa mergi cat de repede poti si noapte sa te distrezi la greu!si inca ceva,de fapt cel mai important lucru:sa ai o jucarie "bengoasa":P ai uitat sa mentionezi ceva... si un sistem audio pe ea.. Ka sa nu te plictisesti... de milioane !!! ![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2072330,00.html
Un Porsche 911 din cursa a lovit o alta masina de pe sosea in Macedonia, omorand pe cei 2 pasageri. Cei din Porsche au fugit de la locul accidentului si au fost arestati la granita cu Albania (intr-o alta masina). Raliul a fost anulat. Informatii si aici: http://www.gumball3000blog.com/ This post has been edited by thecagero: 5 May 2007, 14:28 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
era de asteptat..Imi pare rau pentru macedonenii aia, dar una peste alta m-as duce si eu daca as avea banii necesari. As opta pentru un Porsche Carrera GT sau un M5 modelul anterior cu echipament de politie (stickere, POLIZIA, radar, girofar, cascheta si toate cele
![]() This post has been edited by Zippy: 5 May 2007, 14:22 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cum dracu a fugit Porschele de la locul accidentului? Tractat de Hummer poate...
Si io tot cu un Carrera Gt m-as inscrie...sau daca nu, macar cu SN din dotare! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Trebuie sa mai asteptati un an deoarece anul asta am vazut ca s-a anulat cursa!Pana atunci avem timp sa ne facem rost de masini!
Edit: vb cu nea Costel Cășuneanu sa ne dea si noua Bugatti-ul lui! This post has been edited by ANTIdacie: 5 May 2007, 16:02 |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce Bugatti vere tu nu stii cat consuma ala? Si se mai tocesc si cauciucurile in 15 minute... Doar daca punem mana de la mana sa-l trecem pe gepele si sa tractam si o caruta plina cu Montana reesapate, poate asa ar merge...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca ar trebui sa aveti 2 carute, ca si gepele se consuma mai mult ca benzina si are si putere mai mica...
Tot o cisterna e mai avantajoasa. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
oare pe gepele cati cai o sa aiba? si tre` sa ii punem abtipild cu GPL, corect?
L.E: trebuie sa luam si o gagica cu noi, ca am vazut ca asa se poarta pe la Gumball. Propun Anna Lesko (nu stiu de ce, asta mi-a venit in minte acu ![]() Daca nu stiti cine e, iat-o: 878.jpg ( Size: 42.65k ) Number of downloads: 243 This post has been edited by Zippy: 5 May 2007, 21:59 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai propune si tu o gagica, nu pe Ana Lesko.
Mai tin minte o faza, in care era filmat soferul uneia din masini si bordul masinii, unde acul vitezometrului gadila 250. "That's the Gumball speed, ladies and gentelemen". Mare pacat ca nu au traseu prin Ro (stiu ei ce stiu), poate Porsche-ul ala n-ar fi intrat in alta masina, ci poate ar fi nimerit vreun boschet unde ar fi fost camuflat vreun Vento de politie, sa le mai vina si alora mintea la cap. |
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(thecagero @ 5 May 2007, 15:15) http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2072330,00.html Cei din Porsche au fugit de la locul accidentului si au fost arestati la granita cu Albania (intr-o alta masina). Raliul a fost anulat. QUOTE(pastrama_stelistu @ 5 May 2007, 15:30) Mai nenea Pastrama ... daca citeai mai atent constatai ca nu masina a fugit ... au fugit pasagerii ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
site`ul oficial e inchis temporar... cu scuzele de rigoare familiilor victimelor etc etc
![]() The entrance fee for the 2007 rally was GB£28,000 (US$55,060) for first-time drivers. This post has been edited by sorin1983: 6 May 2007, 10:33 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Unde ati vazut voi fazele de la gumball? pe net, sau a dat la tv?
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Zippy |
![]()
|
la tv pe extreme parca si ab moteurs, pe net (odc) si gasesti si pe youtube.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
pastrama |
![]()
|
Pe Extreme TV mai dadeau din cand in cand cate o emisiune si acu ceva vreme au avut Gumball 3000 week...nu m-am dezlipit din fata televizorului.
![]() Mi-a luat-o Zippy inainte! ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 6 May 2007, 15:01 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Trailer... :
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
pastrama |
![]()
|
Vedeti ca sunt filmulete si la clipuri video!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:14 |