Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
CatalinCTM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|||
mariusciprian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 2 August 08 ![]() |
daca si a ta e murdara..........in rest frumusica masina.sa te bucuri de ea.
|
--------------------
ARO
ARO
1999 L25
- B224ARO
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(CatalinCTM @ 30 Apr 2010, 21:49) Ceva probleme pana la 60.000 km , sau doar apa/talpa si ulei ? Fulia aia pe la 30.000, de a trebuit sa schimb si distributia. Bine, "avantajul" e ca n-am mai schimbat-o acum la 60.000 ![]() In rest apa, talpa si ulei, plus înca doua bobine ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poze cu interiorul - ca sa tin topicul sus
![]() Attached thumbnail(s) Megane_Apr2007_004.jpg ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 1107 Megane_Apr2007_003.jpg ( Size: 2.67mb ) Number of downloads: 1159 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai baga pose cu Matizu rosu daca vrei topicul sus, si lasa-ne cu tomberonu'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
e verde, esti beat?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
exact, verde.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Nu-i beat, doar ametit pentru ca a servit si un tete a queue pe la 80 la ora cu mine azi, filmat dar tinut secret, sa nu fac firma de rusine
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
vrem filmu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Clar...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mno' bine, in 5 minute-i pus la mine pe topic . . .
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Markos |
![]()
|
Ma copii, o firma buna din Bucuresti pentru curatat tapiteria interioara îmi recomandati si voi? Ideea e ca bancheta din spate arata cam jalnic, e plina de pete de bale de caine
![]() Sau daca exista vreun topic dedicat, bagati un link, mersi! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Speli cu o periuta nu prea aspra, dai cu apa cu Vanish cu incredere, lasi sa se usuce si apoi aspiri. Evident aspiri bine tapiseria si inainte, musai !
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
aha, mersi.
va tin la curent ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Markos @ 20 May 2010, 14:05) Ma copii, o firma buna din Bucuresti pentru curatat tapiteria interioara îmi recomandati si voi? Ideea e ca bancheta din spate arata cam jalnic, e plina de pete de bale de caine ![]() Sau daca exista vreun topic dedicat, bagati un link, mersi! vorbeste cu cutzu sa nu mai lase bale ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
Veniși, Manuele?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Venis se zice la Victoras la Caracal, vezi c-ai incurcat regiunile.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Markos |
![]()
|
io te-ntrebam daca-i buna zeama aia de curatat.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Manuel |
![]()
|
Ai PM.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
5 ani jumate, 61.500 km
![]() Am fost azi la servis sa schimb un bec de far ![]() Mi-am facut io damblaua asta. Am vrut sa am cea mai mica factura a lunii. A decurs cam asa: - 'Na ziua - 'Na ziua - Vreau sa deschid o comanda. - Sigur, ce probleme aveti? - Vreau sa-mi schimbati un bec de far. - ..... - E vreo problema? - Nuuu!... niciuna. Dau talonul, baga un gigel date în calculator, scoate 7 foi a4 la imprimanta si mai completeaza fo doo cu pixul. - Chiar nu aveti alte probleme?.. - NU - Bine ![]() - Mentionez ca am si becul de schimb! - Daaa?? ![]() - Da ![]() 18 lei factura. Becul a fost 13 lei în carfur ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
restul pana la 18 au fost hartiile si curentul consumat....
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
teapa pe naiba, le-a dat 18 lei. Evreii spun ca oricat de jos ar ajunge dolarul, tot merita sa te apleci sa-l culegi
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ai dreptate dar aici e vorba de un dolar muncit nu de unul gasit !!!!cred ca mai bine se potrivea bancul ala cu evreii si cu rulajul !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
ba, voi stiti ce footere e sa schimbi un kkt de-ala de bec de far la megane 2.1?
am respectat indicatiile din carte: SE RECOMANDA SA APELATI LA UN SERVICE AUTORIZAT RENAULT ![]() This post has been edited by Markos: 8 Jun 2010, 23:04 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Markos |
![]()
|
ma lasi?? ala e megane 2.2, pistol cu apa, n-are clema aia de KKT!!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:10 |