Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
e o mizerie, e criminal s-o desfaci si s-o montezi la loc fara sa vezi nimic si cu mana contorsionata!
am întrebat un electrician de la servis cum naiba de reuseste? mi-a explicat ca a exersat pe un far demontat pana a învatat miscarea pe de rost, cu ochii închisi. dupa care a mai exersat nitel prin rahatul ala de gaura de acces. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
eu aici am vazut ce si cum
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Drace, are opt minute filmu', pai e mai complicat ca la Megane ce dracu'. Si nu stiam ca astia de la Dacia baga guma in faruri.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
DAca tot se schimba greu, ia din astea: http://www.philips-shop.ro/10436.p.html cica dureaza mai mult.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
alta viata, nu?
![]() Attached thumbnail(s) 12062010558.jpg ( Size: 578.3k ) Number of downloads: 851 12062010559.jpg ( Size: 614.72k ) Number of downloads: 952 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
nu
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La fel de banala...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre markos cand o sa ai si tu matiz sau sexpero.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
am fost recent cu loganul in ungaria si dupa vama la 2 km m-a oprit politia - cica nu merge un bec pe fata. am zis sa l schimb pe loc si mi au zis sa caut o parcare.
masina avea 41 000 km si era la primul bec :-(. m-am uitat la monturi si nu stiam de ce sa trag s anu o rup. fiind aproape de vama am folosit telefonul cu succes. primul prieten s-a dat codos ca el merge doar la service cu loganul. a uitat cand avea oltcit si carpea la el in parcare. am dat la tel de un amic dibaci care mi a zis toata manevra. ce sa scot si de ce pot trage cu simt de raspundere fara probleme. ! Atentie! e bine sa aveti cheie sa desfaceti bateria daca se arde pe stanga. eu am avut noroc ca a fost pe dreapta. in final nu a fost asa de greu dar nah, nu m-am bucurat la inceput de weekend sa fac asta. ramane de studiat cum e pe spate la dacia reno! |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu mai speria lumea, probleme cu bateria ar fi doar la motoarele diesel, la cele pe benzina este loc sufucient sa-si bage si Oncescu manuta.
Markos, placutele cu capacitatea motorului de pe usile din fata, la capatul bandourilor, sunt metalice? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 12 Jun 2010, 14:05) auzi dar ce coloare este?? m-am uitat pe toate pozele de pe topic si tot stau in dubii daca este "halabastrul" ala nemetalizat de nu se plateste, sau vreo nuanta mai "jmechera da gri"... si inca o intrebare, megane 2.1 n-a avut printre dotari chilotul automat?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E bine ca i-ai facut poze inainte de-a pleca in Bulgaria, nu se stie niciodata
![]() Slider, e neagra. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
tribunul |
![]()
|
Poate daca scrie pe ea in loc de megan ics cinci
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
neagra?!?! in ultima poza zici ca e albastra...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 12 Jun 2010, 15:48) Markos, placutele cu capacitatea motorului de pe usile din fata, la capatul bandourilor, sunt metalice? da, foarte metalice. QUOTE(slider2 @ 12 Jun 2010, 16:03) auzi dar ce coloare este?? m-am uitat pe toate pozele de pe topic si tot stau in dubii daca este "halabastrul" ala nemetalizat de nu se plateste, sau vreo nuanta mai "jmechera da gri"... si inca o intrebare, megane 2.1 n-a avut printre dotari chilotul automat?? nu e neagra, e gri carbon, o nuanta foarte închisa de gri, cand e curata bate spre negru. la sedan 2.1 turkey nu era chilot otomat disponibil. QUOTE(4x4 @ 12 Jun 2010, 16:20) Arata frumos ![]() era un monstru pe trei roti, nu i-am retinut numele. era pus la vanzare, 7600 de euro. cica e suficienta cat.B ca sa-l conduci. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
slider2 |
![]()
|
stiu nuanta aceea de gri, este o culoare frumoasa si care da bine pe masina...
mai in spre toamna daca ai primi o oferta pentru masina, ai vinde-o?? This post has been edited by slider2: 12 Jun 2010, 18:51 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sati cumperi o camera foto calumea grecule
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
sunt facute cu mobilu pozele bre.
slider, nu vand fierul, cand m-oi plictisi de ea i-o donez lui taica-miu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
accept si io fieru daca se razgandeste
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
grec ne-grec, eu in locul tatalui tau m-as feri de darurile din partea ta, stii tu de ce...
![]() This post has been edited by slider2: 12 Jun 2010, 21:37 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
tribunul |
![]()
|
sa vezi ca i-o da fara benzina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 12 Jun 2010, 16:30) E bine ca i-ai facut poze inainte de-a pleca in Bulgaria, nu se stie niciodata ![]() cine naiba fura un megan vechi de cinci ani jumate? aia fura numa' suparari, la bulgari. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bulgari fura ce se cere
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:57 |