Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lasand problemele cu fierul, cum a fost concediul?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pardon, am vrut sa spun turcesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
ce simptome iti facea ambreajul inainte sa pice de tot ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
am schimbat si blocul de comenzi+display de la climatronic, 150 de lei (sh desigur) cu tot cu montaj, sincere multumiri userului menic, baiat de toata isprava.
momentan, dupa ce am schimbat tot ambreiajul, blocul de comenzi clima si am roluit o janta, totul într-un interval de 10 zile, pot spune ca am iar fierul în parametrii optimi. ramane de vazut cat va dura ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Scapa mah de el! Incepe sa manance bani!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
Deocamdata merge iar frumos de tot, o mai tin un pic
![]() In vizita de lucru, cu Tribeca cu tot ![]() Attached thumbnail(s) La_ferma.JPG ( Size: 455.44k ) Number of downloads: 868 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Merge,merge bine!
Si arata bine din spate! ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 22 Jun 2010, 21:18) Am uitat sa mentionez. La întoarcere, pe acelasi kkt de autostrada, fericit ca merge fierul ca în tinerete (au facut treaba buna baietii aia, chiar nu m-am asteptat), am luat o mega-groapa în plin la fo 150 la ora. Era o portiune gen Kosovo dupa bombardamente repetate, m-a luat prin surprindere. Am belit usor o janta de aliaj, bine ca nu s-a phutut anvelopa, ca era aproape noua. Am roluit-o în Bucuresti cu doar 70 de lei ![]() O mizerie de autostrada ... mai ales spre Shumen ... ai ocazia sa-ti faci jantele patrate ! This post has been edited by Villanueva: 27 Jun 2010, 21:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Elena Udrea: "Regret incidentul, le-aș fi recomandat să fie pe litoralul românesc, sigur nu s-ar fi întâmplat asta, o să vedem cum putem să îi ajutăm".
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io zic sa ne prezinti tribeca,nu ruginitura ta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
E un modest B9 de 3 litri boxer, nimic senzational.
Attached thumbnail(s) La_ferma_2.JPG ( Size: 500.64k ) Number of downloads: 836 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
E si biodegradabil.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
da cine e tanti blonda? marcela?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
neah, nu e dînsa.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
am facut ultimul plin cu 19% tevea
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(slider2 @ 13 Jun 2010, 21:18) in principiu in functie de cum decurg lucrurile dupa licenta, s-ar putea sa fiu intersat de un megane 2.1, doar ca vreau benzinar. de fapt as vrea un hatchback 2.0 16v, dar oferta fiind limitata nu exclud varianta sedan, sau motorul 1.6 16v... îti pot oferi în decembrie un C4 Coupe, daca vrei. e tot 1.6 benzinar si are o gramada de optiuni pe el. plus ca e mai nou, februarie 2007. Attached thumbnail(s) C4_Coupe.JPG ( Size: 675.81k ) Number of downloads: 667 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
nu-s samsar, e una din masinile din familie. îngrijita, revizii la zi, blabla..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
slider2 |
![]()
|
glumeam grecule...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
fiecare membru din familie cu forumu lui?
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Markos |
![]()
|
evident
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
tu ai avut ghinion se pare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A disparut Matixu'?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Markos |
![]()
|
n-auzi ma ca e pe la țara? am parc auto, ce mama ma-sii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:58 |