Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Macar un monitor, ceva?
This post has been edited by St: 2 Jul 2010, 11:00 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
grecule ia arunca un ochi aici ca stiu ca iti place
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Aveam niste poze misto rau de la cazinoul din Ramnicu Sarat si din portul de iahturi din Buzau, dar nu le mai gasesc
![]() Mai caut. 19 Aug 2010, 01:36: poze din America ![]() This post has been edited by Markos: 19 Aug 2010, 00:36 Attached thumbnail(s) poza1.jpg ( Size: 97.88k ) Number of downloads: 766 poza2.jpg ( Size: 87.93k ) Number of downloads: 695 poza3.jpg ( Size: 38.13k ) Number of downloads: 768 poza4.jpg ( Size: 73.63k ) Number of downloads: 760 poza5.jpg ( Size: 106.51k ) Number of downloads: 742 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
A treia e misto tare, cati km avea masina cand ai facut-o?
Si in ultima ai iesit bine, imi place si masina ca e curata. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
58.400...
merita sa vezi america... au o gramada de indicatoare... daca nu vezi america, e pacat ca ai trait viata asta scurta... da... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cate masaje erotice ai sacrificat ca sa ajungi acolo?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
da bideuri?............... bideuri au?..............
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Markos @ 18 Aug 2010, 19:42) Aveam niste poze misto rau de la cazinoul din Ramnicu Sarat si din portul de iahturi din Buzau, dar nu le mai gasesc ![]() Mai caut. Posteaza-le daca le gasesti pana nu se prinde Directiunea. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Markos |
![]()
|
...termina-ti cu bascalia...ca sterg tot...am aflat cum se face...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...vati molipsit...de la romeo...zic eu...
![]() This post has been edited by zanzie: 19 Aug 2010, 14:07 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ferea
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
PINCH |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 13 June 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Jun 2010, 12:54) Sincer, masina a fost o mare dezamagire dpdv al fiabilitatii. Jos de tot. La 28K a trebuit sa schimb toata distributia, din cauza nenorocitei de fulii defazoare. Din banii mei, tocmai iesise de cateva luni din mareata garantie de 2 ani. Acum, la 62K - tot ambreiajul. Mi se pare nepermis. Asta ca sa nu mai mentionez mizeriile alea de bobine de inductie frantuzesti, am schimbat cate una pe an pana am scapat de ele. Astea nemtesti de ce nu pica? Si ca sa nu mentionez maruntisuri gen schimbat claxon (mort dupa cateva luni), schimbat radio-cd (nu mai scuipa discurile dupa un an) samd. Astea macar le-am schimbat pe garantie. A fost primul si ultimul meu Reno, asta e clar ![]() Daca te consoleaza cumva eu eram intr-un passat nou ..8000 km cand s-a stricat cutia de viteze si mai sunt exemple...Golf 4 cu directia varza pe autostrada cu un vant tare crezi ca o iei razna...de Opel nu mai zic Cat despre Renault eu zic ca ai avut maaaaaaaaaaaaare ghinion...nu esti compatibil. Stiu Renault L2 si L3 la 80 000 km fara nici o problema ce sa zic ...bafta in viitor, dar nu Skoda ...sfat prietenesc |
--------------------
Honda
Civic
2009
- B-777-ENB
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Azi pe langa ce indicatoare ai mai trecut?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
....poze din bacau...deosebit oras, ma inpresionat....lume deschisa, monumente, istorie, frumusete....merita vazut pendelete...recomand....
Attached thumbnail(s) Bacau1.jpg ( Size: 46.2k ) Number of downloads: 250 Bacau2.jpg ( Size: 52.17k ) Number of downloads: 247 Bacau3.jpg ( Size: 172.34k ) Number of downloads: 253 Bacau4.jpg ( Size: 68.02k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Felicitari pentru alegere, s-o folosesti sanatos, multi km fara probleme!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Neinteresant..asta nici nu produce carburant, nici nu-i antifonata la maxim nu-i, nici propretar in bermude n-are..
![]() Grecule pana repara domn modelator la topingu' lu' Argon ne primesti la matale aicia si ne vinzi verzi si nemestecate?? Ca vorba bancului, afara ploua... ![]() This post has been edited by hitman1234: 19 Aug 2010, 20:30 |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
monumentul papucului necunoscut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(hitman1234 @ 19 Aug 2010, 21:26) Grecule pana repara domn modelator la topingu' lu' Argon ne primesti la matale aicia si ne vinzi verzi si nemestecate?? ...termina-ti ma cu prostiile.... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
calinutzzz |
![]()
|
![]() Kämpe Group: Members Posts: 24 Joined: 16 August 07 From: Cluj-Napoca/Timisoara ![]() |
Aha... deci aici v-ati retras !
@Markos inca nu ai avut probleme cu frana de mana, stiu vreo 2 cazuri la care li s-a rupt levierul ![]() |
--------------------
vw golf
4 TeDeI
2003
- XXX
|
|
Markos |
![]()
|
....nu am levier...am manșa...ca la avioane...
...ca doar e un avion de masina.... This post has been edited by Markos: 19 Aug 2010, 21:44 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
uauuuu ... ce tare ...
![]() sa stapanesti sanatos avionu' |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
...multumesc Serj....
..desi beau...fumez....dar nu merg la masaj erotic...asa ca am strans bani de rînca....o sa pun poze la întoarcere....... |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebarea ramane, se schimba andrisantu'. De cate ori pe saptamana n-ai fost la masaj ca sa strangi bani de Ranca?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Raspund eu in locul lui: de fiecare data.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:08 |