Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Aug 2010, 20:47) ..poze de la Rînca...superstatiune, superconditi... se face si skhi acolo...are 6 prtii...merita vazuta in viata asta scurta....au si teve pe sateliti.... ...furia neagra a mers inrenprosabil, a facut 65K mii kmp... da saars un bec lan-toarcere... ![]() ...ma depasit un bemve s-iun lecxus, atat.. ...imaginile spune totu.... ori grecu' e beat, ori c@talin i-a furat parola... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
....furia neagra...se odihnea la soare la aer curat de altitudine...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Ranca9.jpg ( Size: 138.75k ) Number of downloads: 992 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(slider2 @ 23 Aug 2010, 22:13) Ar fi posibil totui sa nu fii tu in tema si sa nu te prinzi care e faza... Grecul notru a fost foarte silitor, a luat meditatii, a invatat sa scrie foarte corect. Doar accentul il tradeaza, sa vezi ce funny e cand vorbeste ![]() |
--------------------
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu in ultima vreme am tras chiulul de pe forum. serviciul nu mai imi permite acelasi timp liber, iar ultimele 4 zile am fost intr-o mini vacanta prin tara
![]() totusi pana acum grecu' scria mult mai corect... This post has been edited by slider2: 23 Aug 2010, 21:20 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-ai fi venit si tu la Ranca ca sa intelegi pozele si limbajul.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit ....... sa adaug si eu.......... un poza cu condtile excelnte de la Ranca ALL INCLUSIVE. Aveam si cabina de dus in baie............ Poza facuta special pentru colegii de forum...sa vada si ochiu lor minunatiile astea.... IMG_0231.JPG ( Size: 3.66mb )
Number of downloads: 1089
O frumoasa experienta........................ bestia nera era intr-adevar impunatoare. |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(PaulT @ 23 Aug 2010, 22:38) Imi permit ....... sa adaug si eu.......... un poza cu condtile excelnte de la Ranca ALL INCLUSIVE. ...multumesc PaulT... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Surse care vor sa isi pastreze anonimatul spun ca grecul o sa dea report sa roage sa se curate topicul asta, ca prea il luati toti in bataie de joc, iar singur nu se descurca pentru ca nu gaseste butonul de delete.
|
--------------------
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 23 Aug 2010, 21:16) ... si, mai ales cand pozeaza cu propria-i masina... ![]() 24 Aug 2010, 00:17: QUOTE(PaulT @ 23 Aug 2010, 21:38) Mai, dar ce-i facurati capului de dus, cu ce l-ati speriat de o urcat pe perete ca painajenul? This post has been edited by radian: 24 Aug 2010, 00:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
l-au abuzat sexual
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...mijto conditile de cazare...vad ca...tiau pus si hirtie egienica...moale...moale...
...ma bucur mult ca...mai e oameni ce.... ![]() ![]() ...incurajeaza turismu...doaua intrebari...parchet avea in camera...si daca era la altitudine treaba...aduica era inaltime acolo...belea...superpozele...maivrem... ![]() ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai vrem poze cu budele!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Mo da' lu' Argon nu i-au dat drumu' de la pushcarie de nu mai scrie?
![]() L-or fi abuzat la dush? ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Argonelu'i la mare bai, cica s-o intalnit cu einstein la un suc de mere. Vaz ca nici unu nu mai scrie pe forum. Ce s-o fi intamplat >?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
si-au trait fericiti pana la adanci batraneti.
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si au facut si eujenii mai mici ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
...stie cineva dece mise cojesc manerele?....
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca si mainile mele, ai mers cu ele prin soare...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ti se cojesc pentru ca le folosesti. Asa face toate.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
felicitari pentru alegere, multi km fara probleme!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pe aproape..Turcia...uzun arac!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
...sezice "multi kmp fara probleme!"....
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar eu stiam ca dumneavoastra sunteti un om de afaceri de succes si posesor al unui Fauve Pissat din ce am vazut pe topicul cu poze de la Ranca. Aceasta masina de plastic facuta la turci este masina de servici? Un fel de veceu' de servici?
Fir intins fara probleme! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:09 |