Fierul meu, megane sedan
![]() ![]() |
Fierul meu, megane sedan
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
...nai mai scris...
![]() sa întâmplat ,,..,.,ceva...? ![]() ori sau stricat din nou.,.,... încăodată,,... ![]() ![]() Sa mătuit plasticul,,,...aripilor??...???!!@@##$$%%^^!!**&&( ![]() ți în garaj bestia nera? ![]() This post has been edited by DragosP: 30 Aug 2010, 09:15 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil romeodr se simte foarte bine acum cand toti incercati (cu mai mult sau mai putin succes) sa il imitati.
A fost funny la inceput, acum e cam rasuflata, parerea mea. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 30 Aug 2010, 09:21) Da, asa e, am gresit... ![]() Pentru initiator: vei gasi explicatii despre toate problemele care pot aparea la Megane pe aria dedicata de pe forum, precum cea cu manerele care se cojesc, si altele. Citind cu atentie, vei putea sa te bucuri la maximum de masinuta ta si sa scrii aici numai lucruri optimiste. |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
schimbat "captor arbore came" + reprogramare compiuter de bord.
230 de roni la mach1, mai scumpa manopera decat rahatul ala... |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bai timpitule, pai te-ai dus sa-ti schimbe un bec si te-ai intors cu juma' de masina schimbata?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
becul l-am schimbat saptamana trecuta, recomand!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Mi-ai adus aminte de reclama aia tampita: Domle e ars becul de la semnalizare, daca schimbam becul tre sa schimbam si bateria ca altfel nu merge, daca schimbam bateria tre sa schimbam si computerul de bord ca e facut pentru bateria asta...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sa te tina inca 5 milioane de kilometri!!!!
![]() ![]() ![]() Serios acum, sper sa nu te lase in drum, atata vreme cat vei mai exploata autovehiculul. ![]() This post has been edited by Filip: 14 Sep 2010, 00:27 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
m-a lasat odata în drum, sper sa nu se mai repete.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
ia-ti un volvo p1800.
QUOTE A 1966 Volvo 1800S owned by Irv Gordon of East Patchogue, New York, USA has the Guinness world record for highest mileage in the same vehicle he has been driving for more than 40 years. It had covered in excess of 2,219,751 miles (3,572,342 kilometres) by March 2004, and passed the 2,600,000 mile mark (4,184,294 kilometres) by October 2007. As of November, 2009, the car is at 2.7 million miles and the owner is now targeting the three million mile mark. He has driven about 26,000 of those miles outside of the U.S., in Canada and Mexico, as well as in Europe. "In Sweden, we drove to Volvo's global headquarters to see where the P1800 was born", Gordon said. On April 2, 2002, Gordon and his 1800S were guests on The Tonight Show with Jay Leno, after reaching the two million milestone. luat de aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_P1800#R...d-breaking_1800 This post has been edited by nalodaniel: 14 Sep 2010, 20:31 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
Markos |
![]()
|
se gasesc greu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
sau una din asta: http://www.primulmilion.ro/
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Unii dau km inapoi ... asta-l da inainte
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 14 Sep 2010, 23:44) ala are cîrlig, da-l dreaq.. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ba da-l dreaq... Aproape 700 de kilometri pe zi? Mai minte si argon da' parca nici chiar asa.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De cand e stirea asta deja ala se apropie de 1.5 mil km
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(zanzie @ 14 Sep 2010, 22:44) Imi place ca filmul este facut chiar langa un service daca sunteti atenti pe fundal ![]() QUOTE(bmwh548 @ 15 Sep 2010, 00:23) Asta ma intrebam si eu cand am vazut prima data filmul. Petrece cam 10 ore pe zi conducand, ce naiba? |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ala cu scoda e tanpit, s-a mai discutat ep forum, e reclama penala la marca..daca vrei ceva pe bune uite aici.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
Recomand!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
azi am facut 66.000 kmp.
în rest nimic deosebit. nu s-a mai stricat nimic. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multi kg fara probleme in continuare.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
aha........stai sa ajungi la 66.666........sa vezi atunci
![]() doamne fereste This post has been edited by 2xGI: 10 Oct 2010, 23:02 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
laora asta grecu e iesit cu alta masina nu fieru demegane,aia e masina asa de fatzada.
noaptea iesela agata pitipoance si scos laprosud cu slk sau cine stie ce porche |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 12:37 |